Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Golf på TV:
Kanalvalget gikk mot golfen
I en avstemning i forbindelse med Norges største kanalvalg som ble avsluttet i oktober, kom ikke Viasat Sport  - med all golfen - med i grunnpakken. 

I den forbindelse refererte Golfsiden en rekke uttalelser fra fortvilte UPC-kunder som de siste årene ikke har hatt muligheter for å få inn Viasat Sport selv om de vil betale for det.

Vi har fått noen reaksjoner på dette. Hemmeligheten ligger i digitale signaler. Det er visstnok bare de gamle anleggene som ikke kan ta inn Viasat Sport gjennom dekodere. Da vi snakket med Viasat om dette, visste ikke Viasat hvorfor man ikke kunne ta inn Viasat i UPC, men det gjelder altså ikke i alle områder.

Her er et brev fra Arnfinn:
Hei Asbjørn,
 
"Nå må golfinteresserte basere seg på parabol og/eller dekodere og individuelle innkjøp av Viasat Sport - bortsett fra de som er så uheldige å ha UPC. Der har de knapt hørt om golf på TV - skal vi tro en rekke Oslo-borgere som har forsøkt å skaffe seg Viasat Sport gjennom UPC."
 
Man kan si mye rart om UPC, men Viasat Sport er tilgjengelig i UPCs nett. Ikke for alle, men for den delen av nettet som kan ta i mot digitale signaler og at man har en digital mottaker (STC) i tillegg.
Hilsen
Arnfinn

Svar: Golfsiden kjenner ikke til hvor stor del av UPC-nettet dette gjelder. Vi er glad på vegne av dem som har digitale signaler i UPC, men det hjelper ikke alle dem som har gamle anlegg. Vår og andres erfaring med kundebehandlingen i UPC er ikke bra. Vi har derfor ikke orket å undersøke dette i detalj.
Redaktøren.

Dette skrev Golfsiden om temaet 

Se også leserbrev fra Kjetil Larsen 

Tilbake til første side

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no