Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


01.11 Golfen den store taperen i kanalvalget:
Golfspillere over hele landet fortviler 
Det største kanalvalget i Norges historie er historie. Resultatet forelå 31. oktober. Det var nedslående for golfinteresserte. Viasat Sport, som sender både fra Europa Tour'en og PGA Tour'en, nådde ikke opp. Viasat Sport fikk 24,4% mens det var nødvendig med rundt 32% for å danke ut MTV eller BBC Prime - to kanaler som gjerne er langt nede på rankinglisten for golffrelste.

Nå må golfinteresserte basere seg på parabol og/eller dekodere og individuelle innkjøp av Viasat Sport - bortsett fra de som er så uheldige å ha UPC. Der har de knapt hørt om golf på TV - skal vi tro en rekke Oslo-borgere som har forsøkt å skaffe seg Viasat Sport gjennom UPC.

Hva TV 3 ønsker å gjøre med de store turneringene neste år, er ikke klart ennå. De kan velge å bruke TV3 i tillegg til Viasat Sport. 

Denne helgen er det full dekning av både Europa Tour'en i Italia og The Tour Championship med Tiger Woods på PGA Tour'en.

NB! En rekke kabelanlegg viser Viasat Sport åpent og gratis på sin visningskanal denne helgen blant annet i Stor-Oslo inkludert Bærum.

Det skulle gi en fin smakebit på hva man går glipp av når man ikke har parabol, dekoder og kjøpe-kanaler som ikke ligger i grunnpakken.

Vi snakker om Telenor Avidi.

Her er resultatet av kanalvalget 

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no