Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side

Turneringen sendes alle fire dager på Viasat Sport Norge fra kl 19.00

17.11
Syd-Afrika vant en millioner dollar på deling
Trevor Immelman og Rory Sabtini delte en million dollar for seieren i South Carolina. De var ikke truet på siste runde. England kom sterkt mot slutten med en 67 runde i foursome'en, men Paul Casey og Justin Rose endte et godt stykke bak. Frankrike med Thomas Levet og Raphael Jacquelin sikret 3. plassen foran Tyskland. USA med stjernelaget Justin Leonrad og Jim Furyk skuffet stort med en 5. plass og hadde 75 på forusome'en søndag etter svakt spill - spesielt av Leonard. Irland kom sterkt mot slutten og delte 5. plassen med USA. Sverige åpnet med 3 birdies søndag, men sviktet mot slutten og endte på 7. plass sammen med Korea som avsluttet med en 69 runde.

16.11 World Cup:
Syd-Afrika ledet klart før siste runde
De ledet med 7 slag på USA og Frankrike

15.11 World Cup:
Syd-Afrika opp i teten på Kiawah Island
Tyskland raste nedover på listen andre dag.  Som ventet ble det høyere scorer i foursome andre dag enn i bestball første dag. Men det blåst mindre fredag. Derfor var det ikke så merkelig at noen lag klarte å spille bedre i foursome. Syd-Afrika imponerte med en 69 runde (70) torsdag), mens USA hadde 70 (71 torsdag). Tittelforsvare Japan hadde 71 mot 74! torsdag. Tyskland hadde 67-77 etter noen grove misser fredag. Frankrike lå på 3. plass etter Syd-afrika og USA, mens Sverige delte 4. plassen med Skottland og Wales etter to runder.

14.11 World Cup:
Meget tøffe forhold på Kiawah Island
Tyskland i tet etter første dag - foran Wales og Frankrike.
Det var sterk vind og en vanskelig bane som møtte de 24 lagene i World Cup på torsdag. De spiller om 4 millioner dollar. Chile måtte trekke seg fordi en av deltakerne snublet og falt tirsdag kveld og brakk et bein i handa. Han var på vei inn i bussen som skulle frakte deltakerne til en middag. Chile spilte ni hull, men måtte bryte. Wales spilte dermed alene videre og tok en tidlig start. Flere av de andre landene startet meget bra, men dte varvanskelig å gå under par på de siste ni hullene - selv om det ble spilt bestball. Det sier litt om vanskelighetsgraden torsdag. Med de samme forholdene på fredag kan noen av lagene oppleve temmelig høye scorer.

Live scoring

Her kan du lese om turneringen

Fra tidligere:
13.11 World Cup:
Klar for 50. gang
Jubileum på en god bane

I år arrangeres World Cup for 50. gang. USA er som vanlig favoritt. Japan vant i fjor. Svenskene kan bli gode. Irland og Wales har bra lag. Spania og Danmark kan også stelle i stand litt av hvert i toppen av resultatlisten.

Det spilles på Kiawah Island som hadde Ryder Cup i 1991 - kjent som War on the Shore".