Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

05.11
Norges Golfhaterforbund
Alle er ikke like begeistret for at det kommer nye golfbaner her i landet. Vi fant et eksempel på en privat hjemmeside.

Her følger et usensurert utdrag fra Taakeposten på Hurum hvor John Arntsen er en ihuga golfhater. Taakeposten oppsto visstnok som en følge av at Arbeiderpartidet fant ut at det var så mye tåke på Hurum at flyene ikke kunne lande der. Han skriver om kommuneadministrasjonen og enkelte politikere: "De har fått det for seg at siden kommunen ikke fikk noen flyplass, så må det satses på golfbaner. Mange golfbaner. Store golfbaner.  Taakeposten vil også bringe stoff fra hele landet. Vi er på jakt etter pengegriske, ålesleipe, arrogante  "Janusansikter" fra det ganske land." 

Videre henter noen utdrag fra "Taakeposten":


Norges golfhaterforbund (NGHF)
Har konstituert seg i Hurum. NGHF valgte et styre på 3 medlemmer, og John Arntsen (Taakeposten's) redaktør ble valgt til livsvarig president. Han har over en lengre  periode kjempet i mot "Blazerfjell" prosjektet. Et prosjekt hvor Hurum kommune skal bidra til å bygge  en av Norges største, styggeste, og dyreste golfbaner. En bande med subsidierte grunneiere som har ambisjoner om å bli rike, samt  et kynisk eiendomsfirma har gått sammen om å presse kommunen til å gi fra seg noen av sine aller beste  arealer! NGHF vil arbeide på landsbasis, men vil i den første tiden konsentrere seg om Blazerfjeld eller Sandskollen’s utviklingsselskap som også noen ynder å kalle det. Dette naturvakre området ligger på Storsand i Hurum, med til dels panoramautsikt over Oslofjorden.  De fleste av gruppelederne i de politiske  partiene i kommunen med ordføreren og Høyres gruppeleder  i spissen  har solgt sjela si til fordel for prosjektet. Både Arbeiderpartiet, SV og KRF har  golfkøllesvingene gruppeledere. Har de mottatt pingkøller i sølv og store  spilleroppsjoner , eller  har de bare blitt stormannsgale? Ikke vet vi.  NGHF vil bekjempe snobbene med alle midler: Sette opp ”golf  forbudt”  skilt over hele kommunen. Sabotere banen ved at man natter tider  tetter  golfbanens huller med ekspanderende stoffer eller hurtig tørkende sement. Andre gode forslag står i kø!  Det er produsert to cd’er med ”nidstoff” mot  Blazerfjeld. Møt Ulrik Von Ping, Tom Klaskeli, Von  Swhendsen ,    og ikke minst Ole Jurgen  Bøyert  på den siste cd’en.....

....Norge er full av golfklaskene blautfisker for tiden. Vi trenger ikke flere underskudds foretak I Hurum kommune. Såkalte utslitte bedriftsledere , og ellers folk som tror de er noe stort her i verden subber rundt  på "greenen" omgitt av greenkeepere og caddyer, mens birdiene kvitrer i trærne for dem! Stolte vifter de med såkalte grønne eller  gule (!)  kort  som beviser at de nå får lov til  å gå på gressplenen alene! Snakk om idioter! NGHF vil gi dem et nytt kort: et rødt! De beslaglegger og ødelegger landbruksarealer, hindrer turgåere, forgifter store områder med kjemikaler, og irriterer med sin tilstedeværelse der de triller rundt på disse  idiotiske  trallenene  full av pingkøller av  ulik størrelser og utforming.. Få galningen vekk! Det finnes egnede institusjoner for slike personer! Hjelp oss å bli kvitt "faenskapen" før hele Norge er blitt en eneste stor golbane!

Så da så!

Tilbake til første side

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no