Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

MATZ svarer

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

MATZ svarer

Tilbake til første side

Tilbake til MATZ SVARER hvor du finner mange andre spørsmål av teknisk golfkarakter

Spørsmål: For høy ballbane

Ballbanen er veldig høy. Særlig på jernene til og med 6 jernet. Har ikke sett noen på banen som slår så høye baller. Dersom jeg slår hundre prosent, går de bare høyere og ikke noen særlig lengre.

Er dette noe som kan justeres ved å tilpasse køllene? Tror jo selv jeg må justere svingen, men får ikke dette til uten å delofte.

PS. Har noen bridgekompiser som også spiller golf som bor i Sveio. Skal på bridgetreningsleir der i juni og tar turen innom da om det passer deg :)

Svar:

Primært må du nok justere svingen. Du slår med et effektivt loft som er mye større enn det målte. Grunnene kan være flere, vanlig er at spilleren kollapser håndleddene og/eller blir stående med vekten på bakre fot.

Samtidig kan det være flere egenskaper ved dine køller som forsterker det du trenger å justere i din sving. Skaft-flexen kan være helt feil for deg, og det kan bidra til altfor stort effektivt loft. Køllenes MOI kan være helt feil for deg, og dette kan fremme at køllehodet kommer ned til ballen før hendene.

Best er å gjøre som du antyder, at du kommer innom. Vi vil da kunne finne ut av dette. Send en e-post til mail@4Mostgolf.com når du vet når du skal til Sveio, slik at vi kan avtale dato!


Skriv inn ditt spørsmål om utstyr og Matz Modéer svarer: Send inn ditt spørsmål  

Tilbake til MATZ SVARER

Tilbake til første side

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
Annonser:
Kontakt: ar@golfsiden.com
Asbjørn Ramnefjell
Tlf: 900 900 72