Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side

25.08 Klubbmesterskapene:
Her finner du resultatene i klubbene
Sist helg var det klubbmesterskap i en rekke klubber. Ved å klikk epå Norske/svenske baner oppe til venstre på denne siden, finner du frem til alle banene i Norge. Her kan du finne resultater fra klubbmesterskapene. Men vær oppmerksom på at mange klubber er meget sene til å komme med resultatene. Ofte er det også vanskelig å finne frem på sidene i klubbene, men litt leting fører som regel frem.

Resultatlistene viser at det er tynt i toppen de aller fleste steder. I en klubb så vi at med rundescorene på 101 og 106 slag hadde man fortsatt 10 mann bak seg på listen.

I Oslo GK ble mesterskapet, som før 1956 var det samme som NM, avgjort med 4 mann i play off. Her vant profesjonelle Andreas Berg med en par på hull nr. 1. De andre klarte ikke å matche dette. Vinnerscoren på 232 etter tre runder var langt fra imponerende. Det gir 77,3 slag i gjennomsnitt. Mest uheldig var kanskje Ragnvald Risan som fikk 7 slag på 7. hull etter at han ikke hadde funnet ballen sin i løpet av 5 minutter. To baller lå på fairway. Den ene var hans. Den hadde truffet et tre og lagt seg pent i fairway. Ingen så det og derfor var det for sent da han oppdaget sin ball i bra posisjon for en par på hullet. Han var et slag fra å få være med i play off.

På Borre vant Claus Gunnestad foran proen Martin Grythe på 229 slag (begge to). Erling Johan Haga var et slag etter på 3. plass.

Per Aarum vant i Skjeberg, men resultatene fant vi ikke.

Nic Jebson vant i Stavanger. Her var det ikke helt klart hva som var junior senior og herrer på listene, men vi tar sjansen på at Caroline Stavnem vant dameklassen.

Daniel Enwall slo Peter Bjørklund i omspill på 1. ekstrahull etter at begge endte på 228 etter tre runder på Tyrifjord. Her ble Henning Jensen nr. 3. Linda Bjerke (243) vant dameklassen foran Inger Thorp (252).

På Losby vant Chatrine Sjølie Nielsen med 2 slag etter serien 87,85,90. Anders Hoen vant herreklassen på gode 73, 73, 75=221. Det er bra fra hvit tee på Losby. Han vant foran Tom Selmer (pro) 73,74,75=222. Kim A. Kristoffersen ledet stort etter to runder, men unggutten sprakk på siste runde med en 80 runde: 69, 74, 80=223. Anders Hoen er en ekte amatør som tar sin golf seriøst. Derfor var det meget hyggelig at han vant.

På Grenland GK vant Bård Halmrast (222) en overlegen seier i herreklassen. Han var hele 16 slag foran andremann Ole Aarrestad. Vibeke Jacobsen (88-85) vant sitt første klubbmesterskap i dameklassen, to slag foran Nanna Torp Johannessen.

På Borregaard vant Espen Henriksen. Det ble jevnt mellom Espen Henriksen, Anders Kristiansen og Martin Møller-Eriksen. Ida Strøm vant både junior og seniorklassen på damesiden.