Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

20.11 Qualifying School:
Jan Are Larsens gode runde
Da Jan Are Larsen startet på sin siste runde kl 10.10 på Emporda, følte han at han hadde kontroll på det meste. I går stemte også puttingen. Golfsiden snakket med Jan Are etter 64-runden mandag.

Jan Are Larsen

Det var en rolig og kald Jar Are Larsen som satt på hotellrommet etter den flotte 64-runden. Han kunne fortelle at han hadde en god del spenning i kroppen i forbindelse med 4. runden (72 og den svakeste av de fem første rundene). Den 4. runden var et viktig delmål på veien til Europa Tour-kortet.

Jan Are menet at de lange slagene satt godt hele tiden, men mandag løsnet det også på greenene. Han puttet ikke spesielt bra før på 64-runden. Da senket han et par lange putter. De fleste av de 8 birdiene han fikk på runden, kom imidlertid etter gode innspill.

Jan Are Larsen "er i sonen" som man kaller det når alt går på skinner i golf. Det er sjelden at golfspillere flest opplever denne tilstanden ("å være i sonen") - i hvert fall over lengre tid. Vi får håpe at denne - ikke alt for stabile tilstanden - ikke slipper taket for Jan Are Larsen tirsdag. Han er imidlertid under et sterkt press. 

Amatøren Jan Are
I motsetning til alle de andre bærer amatøren sin egen bag rundt banen. Omtrent alle de andre har i det minste en tralle eller aller helst caddy. Jan Are Larsen har ikke noe støtte apparat med seg. Han fikser alt selv. Dette gjør ikke hans prestasjon så langt noe dårligere. Det skulle vært i en annen idrett i Norge! 

- Jeg er vant til å bære bagen selv, forteller Jan Are. - Hvorfor skulle jeg endre på denne vanen?

På den profesjonelle Europa Tour'en blir det annerledes. Der er det obligatorisk med caddy - og lange benklær. Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no