Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


18.12 
Jan Are Larsen starter i Syd-Afrika
Han har potensialet. Nå gjelder det å få det ut.

Jan Are Larsen var til stede under presentasjonen av Egil Søbys bok "Det sitter mellom ørene" på Innesvingen på Østerås tirsdag.

Det sitter en del mellom ørene hos Jan Are Larsen allerede. Han har skaffet seg en god amerikansk utdannelse og bestått "eksamen" på tour-skolen slik at han er klar for Europa Tour'en i 2003. 

Han tror og håper at han kan vinne på Europa Tour'en allerede det første året. Målet er å få spille i Volvo Masters i sesongavslutningen. Henrik Bjørnstad var den første nordmann som slapp til i dette gode selskapet som krever at man er blant de ca. 60 beste på pengelisten ved årets slutt. 

Jan Are er klar over at det er re-ranking etter drøyt 10 turneringer. Derfor er det viktig å spille bra med en gang. Han starter rett over nyttår i Syd-Afrika. Han får ikke følge av Henrik Bjørnstad som ikke er særlig glad i Sør-Afrika etter en bomtur der ned tidligere. Han starter sesongen i Singapore siste uken i januar.

Det er ikke lett for Jan Are å skaffe seg sponsorer i det svake markedet, men han har nok til å komme i gang. Så får han helle spille inn de pengene som mangler for å få en fullverdig sesong der ute på tour'en.

Jan Are Larsen har det som skal til for å lykkes. Han har evne til og tør å score lavt. Det så vi på hans fenomenale avslutning i ET-kvalet.

Nå gjelder det å få det til der ute på tour'en.

Det kan bli et bra golfår for de norske i 2003.

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no