Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

03.12 
Bitt av hund - krever 11,1 millioner kroner for tapt golfkarriere
Hundebittet opp for retten i England. Er en halv centimeter av lillefingeren verdt en million pund? 

Assistent pro
Andrew Raitt, 33, på St. George's Hill Golf Club i Weybridge, vest for London ble bitt i lillefingeren av ei bikkje i 1995. Han forsøkte å få beistet til å slutte å slåss med sin hund. Det skulle han ikke gjort. Da røyk nemlig golfkarrieren hans - i følge ham selv. Nå krever han en million pund i erstatning for at en "world-class sporting career" er gått i vasken 

Andrew Raitt fortalte i retten at hans golf var blitt stadig dårligere siden det fatale hundebittet og han hadde mistet muligheten til å få være med på bl. a. Ryder Cup. 

Fra vitneboksen demonstrerte han hvordan han ikke lenger kunne gripe køllen på en avslappet måte (Se for øvrig UKENS TIPS uke 35 i år) Han viste hvordan han både hadde mistet kraft, kontroll og stabilitet. 

Andrew Raitt bre pro i 1994 etter en flott amatør-karriere inkludert English schoolboy champion i 1986. Han studerte i Nevada og fikk eksamen i kommunikasjon.

Golfsiden har skrevet om Andrew Raitt tidligere og omtalt ham som den uheldige mannen. (Den uheldige mannen) Men det var før vi visste om den skaden har har fått i fingeren av hundebittet i 1995. Han klarte å spille seg inn på Europa Touren sammen med vår egen Jan Are Larsen (Se denne historien). Han hadde i år en ranking som nr. 320 på Europa Tour'en. Han ble forresten nr. 2 i Scottish PGA i 1996.

Han mener at skaden har kostet ham 349,697 pund og at fremtidig tapt inntekt beløper seg til 798,000 pund. 

Forsvarerne mener at hundebittet ikke hadde noen innvirkning på grepet til Andrew Raitt.

Rettsaken fortsetter.

Kanskje Per Haugsrud burde gå til søksmål for sin krumme lillefinger som han pådro seg i en drosjekø i Karlstad i 1987. Dette er ikke den skaden han hadde i en pekefinger for et par år siden. Hva med 5 millioner - for å ikke dra den alt for langt?

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no