Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


22.11 Gerhard Helskog:

”Golfsporten er gjennomsyret av doping”

Gerhard Helskog, ”kongen” i Rikets Tilstand” på TV2, er blitt utsatt for knallhard kritikk for sin elendige journalistikk. Golfsiden.com har fått et intervju med mannen som har fått resten av verden til å forstå/tro at alle norske gullmedaljevinnere de siste årene er dopet. Til Golfsiden.com sier han at alle som slår over 250 meter i golf MÅ være dopet. Her er intervjuet:

Golfsiden.no: - Hvordan kan du hevde at golfsporten er gjennomsyret av doping – denne fisefine sporten hvor man i all uskyldighet og renhet tripper over velpleide gressplener og bare dasker til en liten ball i ny og ne?

Gerhard Helskog: - Enhver iddiot må da forstå at det ikke går an å slå en golfball over 250 meter uten å være dopet. Selv en spydkaster full av dop klarer knapt å slenge spydet over 80 meter. Selv du må forstå at golfspillere ikke kan slå så langt uten å dope seg.

Golfsiden.com: - Golfspillere har vært dopingtestet siden midt på 70-tallet da den første ”doping-jegeren” Thor Ole Rimejorde dukket opp som troll av eske etter NM. Ingen golfspillere er noen gang blitt tatt for doping. Hvorfor påstår du fortsatt at golfspillere doper seg?

Gerhard Heldop Skog: - Er du helt iddiot, eller? Jeg viser til mitt svar i forrige spørsmål. Dessuten må de testene som er blitt gjennomført på golfspillere være feil.

Golfsiden.no: - Vi var selv til stede i en bar på et høyfjellshotell hvor Bjørn Dæhlie høyt og tydelig bestilte en orange juice. Hvordan kan du hevde at han dopet seg på alkohol den kvelden fordi du tilfeldigvis fant hotellets prisliste fra Vinmonopolet ved siden av brennevinsflaskene?

Gerhard Heldust Skog: - Har du ikke skrevet navnet mitt litt feil nå?

Golfsiden.com: - Ære så nøye, a? Svar på spørsmålet, Helbom Skog!

Gerbløt Svartskog: - Ja vel da, masa. Det må være klart for alle at med sprit i baren kan bartenderen ha fylt opp for eksempel vodka i juicen til Bjørn Dæhlie uten at han visste om det. Og da vet selv du, din frekke slask, at han er skyldig i alkoholmisbruk. Det står klart i regelverket.

Golfsiden.no: - Hva sier sjefen din Kåre Valebrokk til at toppidrettsutøvere kaller din journalistikk for mindreverdig og dårlig, og deg for en tullebukk?

Gerhard Skivebom Skog: - Kåre Valballebrokk og jeg er gode venner. Vi hater idrett og drekker og røyker med begge henda. Si gjerne at vi doper oss, men vi er IKKE med i toppidrett. Det gjør hele forskjellen! Det er heller ikke dopingkontroller på Theatercaféen og Tostrupkjelleren. At vi bare er misunnelige på de som gidder å trene hardt og holde seg i god form, skal du ta lang fart og drite i!

Golfsiden.no: - Hvorfor respekterer du ikke at syke folk ikke gir deg de svar du ønsker å høre?

Hardgeir Svartmaler Skau: - Den legen som du åpenbart sikter til, og jeg skal ikke nevne navnet Røkke, bør holde seg frisk nok til å snakke med meg. Jeg har forresten hørt at du tok deg en øl etter en golfrunde i sommer. Det er doping – er du klar over det?

Golfsiden.no: - Det var vørterøl!

Helbom United Helskog: - Samma faen. Kanskje den var gjæret? Da ligger du tynt an, din gamle Kapital-faen av en journalist og avdanka golfspiller!

Golfsiden.no: - Vi sitter inne med opplysninger at du selv drakk opp alle de 72 literne med blodfortynnende dop (plasmaekspander) fra Lillehammer OL i løpet av de et og et halvt årene du brukte på å lage det omdiskuterte programmet ditt der du baserer deg på et helt arsenal av syltynne insinuasjoner. Medfører det riktighet?

Helbom Bortebom Uavgjort: - Got me!

Golfsiden.no: - I følge sikre kilder (Aftenposten morgen 22.11.02) – i motsetning til dine kilder – har langrennsløperne et 20-talls medisiner i sitt husapotek og ikke hele produktlisten til Astra Zeneca på 150 dopingpreparater som du henviser til på din landsdekkende TV-kanal. Det nærmeste vi kommer dopingmidler i denne listen i Aftenposten, er avføringsmiddelet Lunelax – uten at vi har hørt om dette før. Er det et dopingmiddel?

Helt-ute-på-jordet Skog: - Lunelax? Det ligger i selve navnet. Lune er forkortelse for lunefull – med andre ord meget skummelt. Lax er laks, og laksen går på dopingmidler for å hindre sykdom i lakse-mærdene. Ikke rart at du får rennabærsj når du får i deg avføringsmiddelet Lunelax. Er laksen dopet, så er du dopet. Så enkelt er det. Det bør selv en iddiot som deg forstå!

Golfsiden.no: - Den type pøbeljournalistikk som du bedriver, førte sporenstreks til at over 70% av svenskene var hellig overbevist om at alle nordmenn var dopet under OL. I tillegg har du fått den finske skitreneren Kari-Pekka Kyrö til si at Norge og tidligere Øst-Tyskland etter ditt program stiller i samme dopingklasse. Er du stolt over dette?

Gerhard Heltinnigranskogen: - Man må ta hardt i for å bli lagt merke til i dagens knallharde samfunn. Noen bruker dop. Selv bygger jeg meg opp på bare en tynn suppe. Det er både billig og dopingfritt. Klart jeg er stolt. Jeg har jo ikke fått til noen verdens ting her i livet før nå. Nå går jeg bare og venter på en telefon fra Se og Hør for å få vist frem stua mi hjemme.

Golfsiden.no: - Det er blitt påstått at hvis VG med sine krigstyper på første side hadde påstått at for eksempel KJENDIS ”NN” ER IKKE HOMOFIL, så hadde over halve Norges befolkning dagen etter vært hellig overbevist om at vedkommende var homofil, selv om det ikke var sant. Du sier selv at du ikke har påstått at noen nordmenn er dopet. Likevel tror over 70% av svenskene at alle nordmenn doper seg etter ditt innslag på TV2 sist onsdag. Hvis du noen gang får sjansen til å lage flere ”Rikets Kritiske Tilstand”-programmer, blir det å fortsette over samme lest som sist?

Gerhard Helmelk: - Klart det! Jeg kan røpe så mye som at det neste programmet skal handle om ulvens naturlige plass i de norske skoger. Ulven er underernært fordi bøndene passer alt for godt på sauene sine. Situasjonen begynner å bli kritisk for ulvene. Derfor skifter jeg nå navn til Rikets Kritiske Tilstand.

Golfsiden.no: - Tilbake til golfen. Din påstand om at svært mange golfspillere doper seg bør du kanskje underbygge?

Gerhard Hel-Duff Skog: - Det er ikke nødvendig. Jeg har forsøkt å spille golf selv. Jeg får knapt ballen opp i luften. Ikke forstår jeg hvordan det går an å få under 10 i handicap og slå ballen over 250 meter. Her må vi bruke skjønn og sunn fornuftig. Det siste har jeg mye av. Klart at golfsporten er gjennomsyret av dop. Det er umulig å konsentrere seg i 4 timer på en runde uten å bruke dopingmidler. Hva har dere forresten i de plastflaskene dere drikker av hele tiden når dere spiller?

Golfsiden.no: -  Det er for det meste vann. Noen blander opp med XL-1 eller andre sportsdrikker.

Gerhard Alltid-I-Skogen: - Visste jeg det ikke! Og det er sikkert ingen kontroll på hva disse sportsdrikkene inneholder.

Golfsiden.no: - Takk for samtalen og riktig god bedring!


Tillegg:

Gerhard Alltid-Til-Høyre-I-Hele-Skogen: - Hei vent litt! Kan du forresten hjelpe meg med slice’en min? Kan du også skrive at jeg ikke er homofil, er du snill?

Golfsiden.no: - Les ukens tips på Golfsiden! Og hold deg unna plasmaekspansjonen!


PS: Etter at dette ble skrevet fredag, la Gerhard Helskog seg paddeflat og innrømmet makkverket av et TV-program på TV2.


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no