Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


MarkedsinnholdUtsikt fra terrassen mot den røde nihullssløyfen

17.10 Haga Golfklubb:
En real kvalitetshøyning
Haga GK har hatt en stor opptur i år. Kvaliteten på banen er nå kommet opp på det nivået man kan være meget godt fornøyd med.

De tiltakene som har vært gjennomført de siste årene har gitt resultater.

- Kan du oppsummere hva som er gjort for å få banen i så god stand i år?

Daglig leder i Haga Golf, Erik Solberg:
- I hovedsak vil jeg nevne tre saker.

For det første ser vi effekten av baneprosjektet hvor oppgraderingen av banen sto sentralt. Det har vært betydelige dreneringsarbeider som har gitt resultater. I fjor hadde vi et vanskelig år med isbrann og døde greener. Vi sådde da ganske mange ganger for å få reetablert greenene. Vinteren foran 2019-sesongen var mye snillere, og banen kom veldig fort i god stand.

For det andre anskaffet vi før sesongslutt i fjor et antall vinterisolerende duker for å beskytte de mest utsatte greenene.

For det tredje valgte vi å rekruttere nye, kvalifiserte greenkeepere. Vi fant dem i England, Skottland og Irland.

- Noe annet?

Erik Solberg: - Vi har også gjennomført et prosjekt sammen med telekom-selskapet Orange. Prosjektet innebærer at vi nå har digital overvåking av greenene våre sommer som vinter. Vi måler kontinuerlig fuktighet, oksygen, CO2-nivå og temperatur. Vi er de første som tar denne nye teknologien i bruk. Det er sensorer i bakken som måler det vi ønsker å få informasjon om.Klubbhuset Foto: Per Ervik

- Hva har dette hatt å si for interessen?

Erik Solberg: - Både medlemmer og gjester har vært svært tilfredse med bane forholdene. For medlemmenes del har vi registrert mer enn 20% mer spill enn i fjor. For greenfee-gjester har vi registrert en økning på 40% fra 2018 til 2019.

- Hva med interessen for medlemskap?

Erik Solberg: - Det jeg ser er at det er en større interesse for å bli aksjonær i Haga Golf enn det har vært de siste par årene. Både den gode kvaliteten på banen og tilgjengelighet er positivt. Her får man alltid starttid når man ønsker det. Med 18 hull pluss en nihullssløyfe forbeholdt aksjonærene samt adgang til Norhaugs fine og utfordrende 9-hullsbane er det mange som anser dette som områdets beste golftilbud.Klubbhuset i høstfarger

- Hvordan er serveringstilbudet?

Erik Solberg: - Vi skiftet restauratør i fjor til Vitamat. Etter et innkjøringsår i fjor har de i år levert en variert meny til fornuftige priser tilpasset golfspilleres behov.

- Hvordan er treningstilbudet til medlemmene?
 
Erik Solberg: - Da sesongen startet, introduserte vi et segmentert medlemstreningsprogram til alle våre medlemmer. Tilbudet tok utgangspunkt i at vi delte opp all medlemmene opp i homogene grupper basert på spillestyrke, kjønn og alder. Tilbudet omfattet fem gruppetimer samt individuell instruksjon. Mer enn 100 medlemmer deltok på dette opplegget. Mange medlemmer har også i hele vinter og gjennom sesongen benyttet seg av våre dyktige instruktører og vårt nye, moderne svingstudio ved siden av driving rangen.

- Hva kan dere tilby nye spillere?

Erik Solberg: - Vi har sett det som meget viktig å ta vare på nye golfspillere og nye medlemmer. For disse har vi på tirsdagskveldene arrangert noe vi har kalt "Grill og spill". Dette er inspirert fra tilsvarende opplegg i Bærum GK. Deltakerne uten særlige golfferdigheter har blant annet fått spille ni hull med noen av våre etablerte medlemmer. Dette har vært meget populært. Vi kommer til å ha dette på Haga neste år også.

Dessuten har vi etablert en herregruppe på rundt 100 – kalt nettogruppen - som spiller netto slaggolf hver mandag. Dette har vært en formidabel suksess.
Fra bunkeren på 6. hullet på den Blå nihullssløyfenFra greenen på Gul 8 til venstre og fairway Gul 5 og greenen på hull 6 til høyre

Haga GKs hjemmeside


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon