Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Silje Torvund Ohma

28.10 VM lag amatører damer:
Norge med flott turnering i VM i Abu Dhabi
Fin avslutning.

Det ble en 13. plass til slutt. Likt med Sverige! Og Irland. Det var bra gjennomført. I fjor ble Norge nr 16. Da var begge Fanajentene Mia Lussand og Silje Torvund Ohma med Vilde Marie Nystrøm.

Silje Torvund Ohma ble nr 17 individuelt. Mia Lussand endte på 38. plass. Anna Krekling ble nr 77.

Korea vant foran China og Spania. England og Thailand delte fjerdeplseen.

27.10 VM lag amatører damer:
Norge spilte seg nedover på listen i VM i Abu Dhabi
Tredjedagen ikke like bra.

Det ble 72 0g 74 som tellende scorer fradag. Dermed falt laget fire plasser til en 18. plass.

Med en dag igjen er håpet at Norge kan holde seg topp 20 slik Golfsiden håpet på før turneringenstartet. Se vurderingen nedenfor.

Seieren ser ut til å stå mellom Korea, Spania Thailand og China (Chinese Taipei)

LIVE SCORING LAG

LIVE SCORING INDIVIDUELT

HJEMMESIDE

26.10 VM lag amatører damer:
Norge spiller imponerende bra i VM i Abu Dhabi
Solid spille av alle tre.

Det norske laget spiller bra og ligger bra an etter to runder.

Mia Lussand misset på det 8. hullet begge dager. Første dag fikk hun en 7'er. Andre dag ble det 8 trippelbogey(!) på det samme hullet. Hun hadde en god runde på gang, men hun avsluttet fire over på de tre siste hullene og dermed 76.

Anna Krekling hadde tellende runde med 74 (+2) med tre birdier.

Silje Torvund Ohma hadde en strålende runde. Litt synd med dobbeltbogey 7 på det nest siste hullet, hull nr 8. Det ble en fin 68-runde torsdag.

Hull 8 ble en liten hake. Med par på det hullet for de to Fana-jentene hadde Norge ligget på 5. plass. Kun til orientering. I golf teller alle hullene. Det vet vi.

Med 143 første dag og 142 andre dag er Norge nr 14 halvveis. En meget god plassering i historisk lys.

Det er tett på resultatlisten både oppover og nedover for Norges del.

Scorekortene viser imidlertid at det er håp om en topp 10 plassering med full klaff på de to siste rundene.

HJEMMESIDE

Mia Lussand

25.10 VM lag amatører damer:
Norge spilte bra første dag i VM i Abu Dhabi
Fin avslutning på runden.

Våre tre jenter hadde 70, Mia Lussand, 73, Silje Torvund Ohma, og 74, Anna Krekling.

Det er bra at alle tre viser at de har bra spill inne slik at vi ikke trenger å basere oss på to spillere. Da er laget svært sårbart.

Mia Lussand avsluttet sterk med tre birdier på sin 70-runde. Silje Torvund Ohma avsluttet med en birdie. Det var til sammen fire viktige slag med tanke på plasseringen.

Med -1 etter første dag lå laget på en 15. plass en god stund før runden var ferdig onsdag. Norge var bare ett slag bak USA som normalt har et bra lag i VM. Det ble en 13. plass til slutt. Bra start for det norske laget.

HJEMMESIDE

Anna Krekling Foto: B. Ward

21.10 VM lag amatører damer:
Norge spiller VM i Abu Dhabi
Gjør det neppe like bra som herrene. Onsdag-lørdag spilles the Espirito Santo Trophy, damenes lag-VM  for amatører.

Det blir en stor opplevelse for deltakerne.

Turneringen spilles onsdag-lørdag 25. - 28. oktober.

Herrene hadde alle tre innenfor topp 60 på verdensrankingen. Som det fremgår av rankingen nedenfor er det lett å forstå at forventningene til våre damer ikke er de samme som for herrene.

Det er de 36 beste landene på verdensrankingen som får være med.

En plass på 20-tallet til slutt vil vi kunne vente. En topp 20-plassering vil være veldig bra.

HJEMMESIDE

Norges lag:

Anna Krekling, Oslo GK

Krekling er for tiden nummer 585 på verdensrankingen (WAGR). Hun vant Collegiate summer League i 2023, og har en Snittscore på 73,25.