Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Andre etasje på driving rangen på Toppgolf i Bærum

22.08 Toptracer Range:
Bedre enn ventet, mye bedre
Mange synes det ikke er så gøy å trene på rangen. Nå er det blitt gøy på Toppgolf.

De 78 skjermene på alle basene på driving rangen ved Griniveien 363 har vært i bruk i noen uker allerede. Dette er Europas største Toptracer Range. Alle kan bruke den gratis ut året.

Stor interesse
Ryktene om Toptracer har gått siden starten i begynnelsen av juli. I perioder har det vært stappfullt på driving rangen med de 78 basene. Vi får opplyst at ballsalget har hatt et enormt oppsving siden de nye skjermene med Toptracer Range ble installert.

Golfspillere har nå en mye morsommere og bedre måte å trene på.

Lørdag 24. august kl 12.00 er det offisiell åpning hvor alle er velkomne.Det har tidvis vært kø for å slippe til etter at Toptracer ble installert på 78 baser på driving rangen

Varierte muligheter
Golfsiden fikk nylig en gjennomgang av de ulike mulighetene i Toptracer Range.

Ken Villanger stilte velvillig opp for å forklare detaljene og mulighetene med Toptracer.

Man bør registrere seg med mobiltelefonen. Det er temmelig enkelt. Bruksanvisningen er lett tilgjengelig.

På bildet under ser du menyen. Her er det Launch Monitor hvor du kan se hvert slag du slår og få nyttig informasjon om slaget.

What's in your bag:
Videre kan du se hvordan du slår med de køllene du har i bagen. Da kan du lære deg hvor langt du slår med hver enkelt kølle. Det er mange som opplever at de ikke slår så langt som de tror. Andre kan bli overrasket den andre veien.

Virtual Golf gir deg muligheter til å spille ulike baner. Her er toppbaner som St. Andrews, Pebble Beach, Spyglass Hills med flere. Du kan ikke putte her, men du får muligheter til å slå mot ulike mål på rangen i stedet. Dette gir deg en score på hullene etter hvert som du nærmer deg greenen. Et finurlig og meget interessant og morsomt system som vil gi mange mye moro og glede. 

Closest to the Pin gir deg muligheter for å konkurrere mot andre spillere over hele verden. Det kan være lokale konkurranser, tidsbegrensete konkurranser . Mange muligheter.

Long Drive er akkurat hva navnet tilsier. Her kan man konkurrere mot seg selv eller andre. Mange muligheter for fin trening og underholdning.

Points Game er et spill hvor du får poeng etter hvor gode slagene dine er. Detaljene blir du fort kjent med. Men etter noen slag får man muligheten til å treffe en ring som vises på skjermen. Spennende og underholdende. Men akkurat dette krever litt trening og kanskje litt undervisning av en som behersker akkurat dette på maskinen.
 


Ken Villanger gjennomgikk Toptracer med Golfsidens utsendte medarbeider

Anlegget er integrert med alle andre Toptracer-anlegg i verden. I England er det 54 anlegg. Sør-Korea har 8, Sverige har 5, Spania og Nederland har 4. Finland har to, Australia, Irland Belgia og Tyskland har ett anlegg.

Spillerne kan lære seg mer om slagene og spillet sitt ved hjelp av Toptracer. Slagene fanges opp av åtte kameraer og blir analysert før resultatene kommer på skjermen.
Her peker Ken Villanger på felte med Virtual Golf. Det innebærer at du kan spille ulike baner og få en score - enten alene, eller du kan spille mot andre. 

Ta info med til din trener
Dette er fint å bruke før man skal til sin trener. Toptracer Range avslører dine svakheter. Men det er ikke så lett å rette opp feilene alene. Derfor bør du ta med deg den informasjonen du får på Toptracer til din trener. Så kan han lettere stille diagnosen og rette opp dine feil slik at du enkelt kan bli en bedre golfspiller. 

Golfsidens utsendte har trent litt gjennom sommeren på dette systemet, men bare på Launch-monitoren. Nyttig hjelpemiddel, men du verden hvor mye mer interessant det ble etter at forklaringen på alle de mulighetene som lå der ble gjennomgått.

Det er ofte en viss skepsis mot det som er nytt. Men dette sto til forventningene, og vel så det.

Som overskriften forteller: Dette var mye bedre enn vi hadde håpet på.Toppgolf driving range 


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon