Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Driving rangen på Toppgolf. Men om vinteren foregår aktivitetene innendørs.

01.02 Toppgolf AS:
Ny daglig leder fra 1. februar
Når nåværende daglig leder i Toppgolf Bente Rosenberg begynner i stillingen som daglig leder i Bærum Golfklubb, er etterfølgeren allerede på plass.

Golfsiden møtte den nye daglige lederen i Toppgolf den siste dagen i januar. Thomas Amundsen har interessante planer, tanker og ideer  for sitt arbeid i det populære golfsenteret. Han er entusiastisk ønsker å få inn enda flere aktiviteter i golfsenteret. Golfsiden kommer tilbake til dette utover i sesongen.

Pressemeldingen sier det meste om lederskiftet i Toppgolf AS:  

Ny daglig leder på Toppgolf-senteret utenfor Oslo
Styret i Toppgolf har ansatt Thomas Amundsen (44) som daglig leder.

- Etter en god prosess, med mange gode og kvalifiserte søkere, er styret i Toppgolf svært tilfreds med å signere Thomas Amundsen til leder i Norges største golfsenter i Bærum, sier styreformann Karl Jakob Hornseth.

- Thomas har lang erfaring med å jobbe med idretten og en bred kontaktflate som er viktig i en så utadvendt og profilert stilling som leder i et stort golfsenter er. I tillegg har han jobbet med ulike klubbkonsepter som vi mener er nøkkelen til å bygge en sterk og lojal kundemasse i årene fremover.

- Vi er i en brytningstid når det gjelder golfutvikling, både når det gjelder trening og utvikling og digitale formidlings- og forretningsmodeller. Og Norge er et spesielt land å drive frem vinnere i et av verdens største sommeridretter. Men Suzann Pettersen og nå Victor Hovland har vist oss at det er mulig. Vi mener at vi ligger vel til rette for å utnytte digitale hjelpemidler og kombinere innendørs og utendørstrening golfutvikling.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben, og er stolt og glad over å ha fått denne muligheten. Jeg har fulgt Toppgolf i flere år, og opplever senteret som ambisiøst og fremoverlent i en utfordrende, men veldig spennende tid for norsk golf. Først og fremst gir endringene i bransjen oss nå nye muligheter, og de ser jeg fram til å utvikle sammen med styret og administrasjonen i Toppgolf.

Thomas begynner i stillingen allerede 1.februar og etterfølger Bente Rosenberg.

- Bente Rosenberg, som begynner som daglig leder i Bærum Golfklubb, har gjort en flott jobb med Toppgolf som nå har positivt driftsresultat og er vel rustet for å ta nye steg mot posisjonen som ledende golfutviklingssenter. Vi ønsker Bente lykke til videre når hun nå går til rollen som daglig leder i Bærum Golfklubb i Lommedalen. Hun har løftet og revitalisert Toppgolf de siste årene, og skapt imponerende resultater, konstaterer Toppgolfs styreleder.

Toppgolf AS driver Norges største innendørs golfsenter med 12 digitale golfsimulatorer, 9-hulls golfbane og Norges største utendørsHer finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon