Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Tonje Daffinrud

01.09 Tonje Daffinrud:
Legger opp
Det var ikke helt uventet.

Hun har vært plaget med en rekke skader som har hemmet hennes utvikling som toppspiller.

Golfsiden stilte spørsmål etter OL om hva Tonje Daffinrud skulle gjøre fremover og skrev:

Hun spiller for tiden ikke godt nok til å kunne leve av golfen. Da er spørsmålet om hun skal endre "management" og arbeide hardt videre med sin golf eller, rett og slett stikke fingeren i jorden og spørre om nok er nok. Tonje Daffinrud er en person som er en ønskemedarbeider i nær sagt enhver bedrift eller organisasjon. Vi venter spent på fortsettelsen til Tonje som fyller 30 år i september.

Fortsettelsen ble altså: Hun legger opp.

Denne skribent traff Tonje første gang i forbindelse med en LET-turnering på Haga hvor hun hadde fått wild card som meget ung. Her er en artikkel om dette: LES MER 

En stor takk til Tonje Daffinrud for alle de gleder hun har bidratt med til de golfinteresserte.

Lykke til videre! Og lykke til med de valgene du gjør, Tonje. Du har i hvert fall ikke problemer med å få deg en interessant jobb!

Tonje Daffinrud; flott menneske on and off the course!


Dette skriver NGF:

Tonje Daffinrud har i en årrekke vært en av Norges beste kvinnelige golfere etter Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord. Hun kan se tilbake på flere år på aldersbestemte landslag med representasjon i EM, VM og Junior Solheim Cup, samt college-spill i USA.

- Beslutningen har modnet seg over tid selv om OL har holdt meg gående. Skal du hevde deg internasjonalt må du være hundre prosent motivert, og jeg har merket at jeg er klar for å se hva livet kan by på også utenfor golfen. Da føles det riktig å gi seg nå, sier Tonje Daffinrud.

I 2014 spilte Daffinrud seg inn på Ladies European Tour. Siden har hun spilt fast på touren der hun kan se tilbake på tre topp-10-plasseringer. Hun kan skilte med til sammen med fire profesjonelle seirer i karrieren, en kongepokal 2016, deltagelse i fire British Open, samt OL-deltagelse i Tokyo i august.

- Vi ønsker å berømme Tonje for en flott karriere og de mange gode golføyeblikkene hun har gitt oss. Samtidig har vi full forståelse for avgjørelsen, og ønsker henne lykke til videre, sier idrettssjef Øyvind Rojahn i Norges Golfforbund.


HJEMMESIDE med resultater


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon