Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserTitleist med stadig nye modeller


20.01 Titleist:
Ny ball fra Titleist
Titleist er den ledende ballprodusenten og arbeider med videreutvikling av de allerede gode ballene.

Nå er det kommet en ny versjon av AVX-modellen.

Dette skriver selskapet om den nye ballen som skal ha lavere ballbane og bra følsomhet på de korte slagene.


TITLEIST INTRODUSERER DEN NYE AVX GOLF BALL
Mer lengde, forbedret kortspillspinn, veldig myk følelse

Fairhaven, Massachusetts (19. januar 2022) – Titleist introduserer tredje generasjon av AVX-golfballen, som forbedrer kortspillspinn og kontroll, øker driverlengden og gir en enda mykere følelse.

Den originale AVX ble konstruert av Titleist i 2018 som et alternativ til flaggskipet Pro V1 og Pro V1x ved å tilby en lavere ballbane, mindre spinn og den mykeste følelsen. Den nye AVX reflekterer ytterligere fremskritt i merkets bransjeledende multikomponentteknologi med ytterligere banebrytende resultater for golfspillere som prioriterer lengde og ekstremt myk følelse i en uretandekket golfball.

"Flight, Spin og Feel er tre nøkkelegenskaper vi evaluerer under våre green-to-tee-tilpasninger og golfballvalg," sa Frederick Waddell, direktør for Golfball Product Management, Titleist. "AVX gir en lav ballbane, lav spinn, eksepsjonelt myk følelsesalternativ til Pro V1 og Pro V1x. Med disse tre golfballene, pluss Pro V1x Left Dash, kan hver golfspiller som prioriterer ytelse finne en ball so passer for spillet sitt.»

"Med nye AVX fokuserte vi på det AVX-spillere ber om: å forbedre den allerede utrolige lengden og følelsen som golfere elsker, samtidig som vi forbedrer greenside-spinnet," la Waddell til. "Vi oppnådde dette ved å myke opp uretandekselet for å oppnå større kortspillytelse, samtidig som vi la til en ny kjerneformulering for hastighet, og ny aerodynamikk for ballbanestabilitet og mer lengde."

AVX er en førsteklasses, teknologisk avansert golfball, og golfspillerne som spiller den velger AVX fordi det gir deres spesifikke spill en ytelsesfordel.

PRIS OG TILGJENGELIGHET: Veil. pris: 549 NOK AVX tilbys i både hvit og høyoptisk gul, og vil være tilgjengelig i golfbutikker over hele verden fra og med 4. februar 2022.


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon