Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


09.12 Harrington i form:
Slo Tiger Woods
Etter oppvisningsspill lørdag med bl.a. tre eagler vant Padraig Harrington til slutt, men bare med to slag etter å ha ledet med åtte. Turneringen heter Tiger Woods Challenge presented by Williams.

Padraig Harrington ledet en stund med 8 slag. Etter en dobbelbogey på det 14. hullet ledet han bare med et slag på Tiger med fire hull igjen å spille. Tiger angrep som vanlig, men sviktet ved to anledninger. Han trakk et treerjern til skogs på det 15. hullet - et par 5 hull - og chippet i hullet for å redde sin par. På det siste hullet trengte han en birdie, men pushet andreslaget langt ut til høyre og endte opp med en bogey på hullet. Dermed vant Padraig Harrington med to slag. 

Harrington hadde skaffet seg en 6 slags ledelse før siste runde etter en fenomenal 63 runde lørdag som inneholdt re eagler. 

Ved et par tidligere anledninger har Harrington spilt med Tiger på den siste runden. På lørdagsrunden i US Open i den siste gruppen falt han langt nedover på resultatlisten innen dagen var over.

Harrington vant en million dollar. Tiger Woods ble nr. 2 i sin egen turnering og donerte sin premie på 500.000 dollar til Tiger Woods Foundation. 

Davis Love ble nr. 3 etter en avsluttende 65 runde. Deretter fulgte Colin Montgomerie og Bernhard Langer.    
Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no