Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

22.11 
Tiger irritert over oppfordringen til å boikotte US Masters
Hvorfor skal bare Tiger holde seg unna US Masters?

Tiger Woods er blitt oppfordret til å boikotte neste års US Masters fordi det er bare mannlige medlemmer i Augusta National Golf Club. Tiger er temmelig irritert over at bare han skal holde seg unna en turnering ingen andre noen gang har boikottet. Snarere tvert i mot - alle vil spille nettopp denne turneringen på denne banen! 

Det er New York Times som ivrer etter at Tiger skal stå frem slik at kvinner kan få innpass i denne mannsdominerte klubben. 

"They're asking me to give up an opportunity no one has ever had -- winning the Masters three years in a row," sa en lettere irritert Tiger Woods i sakens anledning. Selv er Tiger æresmedlem i klubben uten stemmerett.

Ingen av de store stjernene for noen år siden ble bedt om å boikotte US Masters fordi ingen negere hadde spilt i US Masters noen gang. Så vidt vi husker var det ikke noen bruduljer da Lee Elder som første flerkulturelle person spilte i US Masters i 1975. Så vidt vi vet ble han ønsket velkommen på samme linje som alle de andre kvalifiserte og inviterte deltagerne.

Et annet spørsmål er hvem av mannfolka de skal kaste ut av klubben for å få plass til en dame blant de 300 medlemmene slik at New York Times og kvinnesaksforkjemper Martha Burk kan vifte med sine seiersflagg på barrikadene.

Et tredje spørsmål er hvem denne kvinnen er, og vil hun føle seg hjertelig velkommen blant de gamle gubbene?

Det neste blir vel å kreve at Annika Sörenstam skal få spille i US Masters? Det bør også vurderes at kvinner skal få adgang til herregarderoben og omvendt rundt om på alle verdens idrettsanlegg. Da blir det vel likestilling?! 

Men kanskje ikke så mye idrett.

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no