Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


05.11
Suverene Tiger Woods
Ingen er i nærheten av Tiger Woods. Nok en strålende sesong er over for verdens ubestridt beste spiller.

Tiger Woods har vunnet 5 ganger i USA pluss i Tyskland. Det er stor forskjell på Førstemann på listen og nr. 30. Ja, selv ned til andremann på listen Phil Mickelson er det et hav. For 3. gang på rad endte han opp på 2. plass etter Tiger Woods. Han slo Tiger bare i to av 15 forsøk denne sesongen - inkludert sist helg i The Tour Championship. Ved å gå gjennom listen finner vi også at Tiger spilte inn mer penger på fem turneringer enn Phil Mickelson gjorde på 26. 

Tiger hadde en svak runde i år - 81 i British Open i svært dårlig vær. Det samme hadde for øvrig spillere som Steve Stricker, Stephen Ames, David Toms og Mark Calcavecchia. Colin Montgomerie hadde 84 den lørdagen. Tiger spilte på 65 dagen etter. 

For 4. gang på rad var han best på statistikken over gjennomsnittscore: 68,56 slag pr. runde og vant dermed The Vardon Trophy. 

Han har i tillegg blitt PGA Player of the Year på PGA Tour'en fem ganger. Selvsagt også i år. Den tittelen var klar allerede i oktober.

På pengelisten hadde Tiger Woods 6, 9 millioner dollar. Phil Mickelson tjente 4,3 millioner dollar. Vijay Singh tjente 3,8 millioner dollar. 

I alt var det 59 mann som tjente mer enn en million dollar på PGA Tour'en i år. I tillegg kommer sponsorkontraktene til den enkelte spiller.   


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no