Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Francesco Molinari vant The Open i 2018. Foto: Glyn Kirk.

24.04 The Open:
TV-rettighetshaver forlenger avtalen
Blir på samme betalingskanal til og med 2024.

NENT har forlenget The Open rettighetene.

Her er en melding fra selskapet som har ViaPlay og Viasat Golf: 

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har forlenget de eksklusive rettighetene til The Open golf championship i Norden. Den nye avtalen strekker seg til 2024.

Norske golf-fans kan derfor glede seg over å fortsatt følge hvert slag fra turneringen, samt øvrige turneringer på Viaplay og Viasat Golf.

The Open er golfens originale majorturnering og strekker seg tilbake til 1860. I 2019 spilles turneringen på Royal Portrush-banen i Nord Irland, fra 18. til 21. juli. Regjerende mester Francesco Molinari vil gjøre alt han kan for å beholde det sagnomsuste Claret Jug-troféet, men konkurransen er tøff. Han møter blant annet Tiger Woods som nylig vant Masters-turneringen for femte gang.

- Vi viser over 1500 timer med live golf i Norden hvert år, og nå kan seerne se frem til enda større spekter av verdensklasseturneringer på Viaplay og Viasat Golf. Ved å forlenge rettighetene til The Open styrker vi vår posisjon som Nordens største leverandør av unike sportsopplevelser, sier Anne Tufte, sportssjef i NENT Group Norge.

Viasat har tre av de fire stor
NENT Group er nordisk rettighetshaver til tre av de fire majorturneringene:

– The Open, US Open og PGA Championship.

NENT Group er også eksklusiv innehaver av de nordiske rettighetene til Ladies Professional Golf Association (LPGA), European Tour package, som inkluderer World Golf Championships, de åtte Rolex Series-konkurransene og en av verdens gjeveste sportsturneringer; Ryder Cup.

I tillegg til The Open har NENT Group også sikret seg rettighetene til AIG Women’s British Open, Senior Open Championship og The Amateur Championship for samme periode.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) er Nordens ledende underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Vi gjør livet mer underholdende ved å tilby de beste og mest varierte opplevelsene – fra direktesendt radio og sport, til filmer, serier, musikk og egenproduserte programmer. NENT Group har hovedkontor i Stockholm, og er notert på Nasdaq Stockholm ('NENT A' og 'NENT B').
 Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon