Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

21.01 TAP:
TAP – en golfspillers flyselskap
Av: Louis Røren
I disse tider da alle flyreiser er ”billige” og servicen ikke-eksisterende, mens alt ekstra som golfbagger, mat og drikke koster ”dyrt”, er det en lise å reise med et selskap som fremdeles yter god, gammeldags service.
Etter å ha fløyet med TAP – det portugisiske flyselskapet – noen ganger det siste året, har jeg ingen betenkeligheter med å anbefale selskapet for også andre golf reisende.

TAP inngår i Star Alliance med blant andre SAS-Braathens og flyr daglig fra Oslo til Lisboa. Man nyter således godt av bonuspoengene innen alliansen.

TAP flyr daglig non-stop flygninger Oslo/Lisboa retur.

På mine reiser har jeg observert at mange som skal til og fra Brasil samt enkelte afrikanske land reiser denne veien samt selvsagt mange golfspillere.

TAP har offisielt bekreftet at golfbaggen ikke skal ilegges ekstra betaling og kommer i tillegg til ordinær bagasje vekt. For dette er de blitt honorert med benevnelsen Preferred Airline av organisasjonen IAGTO (Golf Travel Operators Assoc.), sammen med et fåtall andre selskaper.

I tillegg til dette serverer de varme måltider også på økonomiklasse samt gratis drikke – også alkoholholdige – på sine flygninger.

Prismessig oppfatter jeg TAP som konkurransedyktige, spesielt ved nettbestilling i god tid før avreise. Dertil kan de tilby mange og gunstige pakker for opphold i Portugal generelt og i Lisboa spesielt, særlig dersom man skal fly videre med dem til andre destinasjoner.

Nevnes bør vel også at TAP i dag er ett av Europas mest punktlige flyselskaper, de streiker ikke og kansellerer heller ikke etter forgodtbefinnende. Beroligende å vite disse tider da
turbulens synes å dominere industrien.

God reise!


(Denne artikkelen er tidligere publisert i Golfposten)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser

 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com