Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


Markedsinnhold27.06 Bilruteskade?
Riis Bilglass tar saken
De fleste opplever bilruteskader. Dette ordnes enklere enn mange tror.

Riis Bilglass har avtale med alle forsikringsselskapene, og du som kunde har fritt valg av verksted.
 
Det beste er kanskje at Riis Bilglass ordner alt slik at du slipper å foreta deg noe som helst. Bortsett fra å levere bilen. Vi ordner alle formaliteter for deg og du får gratis lånebil ved behov. Skifte av bilrute kan du eksempelvis gjøre når du spiller en golfrunde. Med over 180 avdelinger fra Nord til Sør er det kort vei uansett hvor du måtte befinne deg.

En annen fordel er at du får time på dagen i de fleste tilfeller fordi vi har ruter til alle kjøretøy på lager. Riis Bilglass er det desidert største selskapet i sitt slag i Norge og er spesialist på bilglass. Det gir trygghet for faglig, godt utført arbeid.

Det er enklere å få byttet bilrute enn mange tror


Om Riis Bilglass:

Over hele landet
Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med sine 182 avdelinger fra nord til sør. Morselskapet ble etablert i 1872 (18 hull par 72), og er lett å huske for alle som er golfinteressert. Riis Bilglass AS er også 100% norskeiet og er markedsleder i Norge til tross for sterk konkurranse fra utenlandske aktører.

Riis Bilglass reparerer og skifter alt innen bilglass på alle typer biler og transportmidler. Riis Bilglass har høy faglig standard og kjøper glass fra de samme fabrikkene som bilfabrikkene i Europa gjør. Riis Bilglass har også kalibreringsutstyr på alle avdelingene. Biler med sensorer, kameraer og radar må kalibreres etter ruteskift av trafikksikkerhetsmessige hensyn.

Hvis du har bilen inne på ruteskift hos en av avdelingene får du låne gratis bil. Kundene slipper alt papirarbeidet, og Riis Bilglass har et tett samarbeid med alle forsikringsselskapene i Norge.

Hva fikser Riis Bilglass?

- reparasjon av steinsprut på frontruta

- skifte av frontruter, sideruter, takglass og bakruter

- solfilm på ruter

- polering av frontlykter

- salg og montering av vindusviskere

Riis Bilglass AS er opptatt av miljøet og er den eneste bilglassaktøren som er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Sponsorarbeid
Riis Bilglass er involvert i flere idretter som samarbeidspartner og sponsor. Dette er f.eks. ishockey, fotball, langrenn, golf og trav.

Riis Bilglass var en av sponsorene på NM i Golf på Holtsmark i 2020, noe som ga selskapet god profilering. Mange av de ansatte i Riis Bilglass er golfinteresserte og jobber for å få med enda flere i denne flotte sporten. Riis Bilglass bruker også golf i kundesammenheng noe som alltid er svært vellykket.

Det kan også nevnes at Riis Bilglass har sin egen travhest, Lesja Odin, som har vunnet alle sine starter og setter norgesrekorder på løpende bånd. Han er med andre ord en god representant for Riis Bilglass sitt slagord – VI GÅR FOR GULL.

Riis Bilglass nås på tlf. 09009 eller www.bilglass.no, og ønsker alle golfspillere velkommen til en av våre avdelinger når behovet for bilglasstjenester og topp service skulle oppstå.

Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon