Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


Peter Kaensche i Syd-Afrika
Peter Kaensche, som kvalifiserte seg inn på Telia Tour’en tidligere i år, er i Syd-Afrika for å prøve lykken der. Han har spilt to mandags-kvalifiseringer, men ikke kommet med i hovedturneringene ennå. Kanskje neste gang. 

Peter Kaensche forsøker seg i Syd-Afrika. Han har mye bra spill i seg. Det gjelder å samle det sammen slik at det blir bra på scorekortet.

Det er vanskelig å etablere seg på tour’ene, men når først spillet sitter som det skal, finnes det mange muligheter. I Syd-Afrika har de beholdt det gamle systemet med kvalifisering på mandager. Dette gir en fin mulighet til de spillere som både spiller bra og er i sterk fremgang.

Vi får håpe at Peter Kaensche finner formen og klarer å klatre oppover på rankinglistene. Han skal ha honnør for at han virkelig forsøker å komme seg oppover i rankingsystemet. 

Det er neppe lurt av norske proffer som har ambisjoner å kaste bort et halvt år her hjemme i vinterkulden. Golf er blitt en helårsidrett. De som er i Norge om vinteren. mister et halvt år en gang i året. Det er for mye – punktum


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no