Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

27.12 Drømmen om PGA Tour'en:
Erfaring teller mer enn mange tror
Golfsiden har sett på nykommerne på PGA Tour'en for 2003. Blant de 38 er det få nybegynnere. 


Golf på toppnivå er et hardt liv. Det er ikke gjort over natten å nå toppen. For mange spillere er toppen å komme inn på PGA Tour'en med de muligheter som ligger der.

Golfsiden har sett på de 38 nye spillerne på PGA Tour'en. Her er det mange interessante spillere. Noen få er unge og urutinerte, men de fleste har lang erfaring. Mange har lang erfaring fra PGA tour'en fra før.

De 38 nye spillerne har nesten 200 års erfaring fra spill på PGA Tour'en. I tillegg kommer erfaring fra de andre tour'ene rundt om i verden. "Utlendingene" har  i en årrekke trent og spilt andre steder enn i USA. 

Det er "bare" 27 spillere fra USA blant nykommerne. Resten er født andre steder. Dette viser at dominansen ikke er så stor som før fra amerikansk hold. Folk er sultne andre steder i verden også! Tre spillere kommer fra Australia, to fra Sverige (Richard S. Johnson og Carl Pettersson) og Japan. England, Syd-Afrika, Tsjekkia og Canada er de siste landene som er representert. Alex Cejka er født i Tsjekkia, men er for tysker å regne etter at faren flyktet dit for mange år siden.

Gjennomsnittalderen på de 38 nye på PGA Tour'en er: 32,74 år. Yngstemann er 23 år og eldstemann 45 år.

Det skal bli tøft å kvalifisere seg for Henrik Bjørnstad neste år. Han blir 24 år i mai 2003. Alderen har han mot seg. Vi får håpe at han får spillet med seg. Det er det som teller!   

Mike Heinen (44) har rundt 20 års erfaring fra tour'en. Paul Goydos er tilbake på tour'en. Han har mange års erfaring fra spill på dette nivået. David Sutherland det samme. Yngstemann Akio Sadakata (23) Japan, har ingen erfaring fra USA tour'en, men kan bli stor i tiden som kommer. Mange kjenner Donnie Hammond (45). Han er eldstemann og ble pro i 1979 og kom på tour'en i 1982. Han har aldri vunnet, men det er aldri for sent. 

Fira mann er over 40 år. 11 er i alderen 35-39. 12 er å finne i klassen 30-34 år. Sju er mellom 25 og 29 år. Fire mann er 23 og 24 år gamle.

Vi gleder oss til å følge både gamle og nye spillere på PGA Tour'en i 2003 - i dobbel forstand.

En beskjed til dem som ønsker seg en billett til PGA Tour'en: 

Det er langt frem. Sørg for fallskjerm. Det er en del millioner som håper på å få komme inn i dette selskapet. Ikke alle kan få drømmene sine oppfylt, men uten en drøm har du ingen mulighet.

For at drømmen skal bli til virkelighet trengs det mye trening - mye trening. 


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no