Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Reddes PGA Norge fra konkurs?

Det har vært økonomiske vanskeligheter i PGA Norge i lang tid. Utgiftene ble høyere enn inntektene. Daglig leder Erlend Wiik måtte gå. Nå har styreformann Ove Brevik trukket seg. Ny styreformann er ikke valgt.

- Bedriftsøkonomisk burde PGA Norge gå konkurs. Ved konkurs blir man kvitt gjelden men ikke stempelet. Vi er veldig opptatt av dette. Vi ønsker gjøre opp for oss og gjøre det beste ut av det, sier styremedlem John Uppard til Golfsiden. - Hvis det viser seg at situasjonen er fullstendig umulig, har vi en plikt til å slå organisasjonen konkurs, sier Uppard. - Det som har vært problemet har vært at man har vært for kommersiell. Nå må vi først bestemme hva vi skal være og så skaffe økonomi etterpå.

I følge John Uppard har Knut Nordby hele tiden holdt seg til mandatet han har fått fra daglig leder i PGA. Knut Nordby har fulgt dette mandatet og stilt opp i henhold til instruks. Nå er han fungerende daglig leder. Denne avtalen vil opphøre når/hvis PGA Norge kommer på bena igjen.

Turnering, utdanning og medlemsservice er hovedaktivitetene som PGA skal arbeide med.

Etter det Golfsiden erfarer, er det nå bare et par aktører som det gjenstår å forhandle med for å redde PGA Norge unna en konkurs.

- PGA proene er opptatt av å gjøre opp for seg og unngå konkursstempelet som ubønnhørlig kan komme til å henge ved oss i årene som kommer, sier styremedlem John Uppard i en kommentar til Golfsiden.

Hvor snart vi får en løsning? Det er ikke godt å si.


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no