Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

VELKOMMEN

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Andreas Halvorsen skal forsvare tidligere, gode, norske resultater i denne turneringen i Florida

31.12 Boys Junior Orange Bowl Championship:
Hadde 77 på den 4. runden
Andreas Halvorsen endte et godt stykke nede på listen.

Han falt fra 46. til 49. plass blant de 64 deltakerne etter den avsluttende 77-runden. Fem bogeyer og en dobbelbogey samt en birdie ga til slutt 77 slag (+6). Det ble med andre ord ingen stor avslutning på året. Men en fin erfaring å ta med seg videre.

Han var 23 slag bak vinneren som ble kåret etter en feiende flott play off. Juan Cerda (Chile) vant etter tre hull over Thomas Detry (Belgia). Tre ganger spilte de det 18. hullet par 5. med resultatene Par-Birdie-Birdie for Detry, mens Cerda klarte Par-Birdie-Eagle.
Resultater

30.12 Boys Junior Orange Bowl Championship:
Hadde 74 på den 3. runden
Andreas Halvorsen er nr 46 før siste runde fredag.

Det ble fem bogeyer fra 8 til 14 torsdag. Det var for svakt til å få en god runde. Resten av runden gikk to under par. Men dette var ikke stabilt nok. Halvorsen er nr 46 før siste runde fredag.
Resultater

29.12 Boys Junior Orange Bowl Championship:
Spilte seg opp 11 plasser onsdag
Andreas Halvorsen spilte seg opp etter den svake åpningen. Han er et av være største talenter. Halvorsen har mange gode resultater å vise til i ung alder. Kanskje han klarer å avansere enda mer på de to siste rundene. Han hadde 73 slag onsdag etter 77-runden tirsdag. Potensialet er der til mye bedre runder. Han hadde 4 birdier på +2-runden onsdag.

Resultater

28.12 Boys Junior Orange Bowl Championship:
Svak åpning
Svak start av Andreas Halvorsen. Han hadde 77 )+6) og er langt bak i feltet.

Det spilles fire runder med avslutningsrunden fredag. Han var nr 53 av 64 mann før andre runde.