Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Robin Petterson (t.v) og Jørgen Sevilhaug gleder seg til å se mange golfere i simulatorsenteret Golfland under årets Golfmarked.


07.04 Oslo Golfklubb:
Golfmarked - brukt golfutstyr
Golfmarkedet i Oslo GK har vært populært i flere år. 1. mai er årets dato for dette markedet.

Klubben kommer med dette budskapet hvor man både leverer inn utstyr og får muligheter til å kjøpe seg det golfutstyret man måtte trenge:

- Det beste forsvinner med en gang så det er lurt å komme tidlig
Etter to år med korona arrangeres det igjen golfmarked hvor brukt golfutstyr bytter eier. Har du golfutstyr som du ikke trenger kan du levere det inn for salg.

Søndag 1. mai kl. 10-16 inviterer Oslo Golfklubb til årets Golfmarked hvor brukt golfutstyr bytter eier.

Har du noe golfutstyr lagret i kjeller eller garasje som du ikke lenger trenger kan du levere det inn for salg.

- Alt av golfutstyr er interessant, men det er viktig at det ikke er for gammelt og utgått på dato. Av erfaring er det enkleste å selge golfbager, golfkøller, puttere og traller, men ubrukte sko og klær er også av interesse. Det som ikke blir solgt, og som selger ikke ønsker returnert, kan klubben ta ansvar for å kaste. I år tar vi også inn brukte sko med «spikes» da disse kan brukes til andre områder enn golfbanen. Har du et par av disse liggende som ikke skal brukes, så tar vi de gjerne imot, sier Robin Pettersson, som er ansvarlig for golfmarked.

I år finner markedet sted i det nye klubbhuset, nærmere bestemt i simulatorsenteret Golfland.
Her blir det god mulighet til å teste utstyret på simulator og flere av klubbens PGA-proer vil være til stede for å hjelpe til med å finne riktig utstyr.

- Vi satser på å få inn mye bra golfutstyr og anbefaler alle å komme tidlig da det er gode priser og forventes stor rift om det beste utstyret, sier Pettersson.

Utstyr kan leveres inn for salg på hverdager fra kl. 9-16, samt på torsdager fra kl. 16-20. Trenerne holder til i underetasjen i klubbhuset. Skilting er satt opp for å vise vei til trenerkontoret.

Siste frist for innlevering er fredag 29. april kl. 16.00
For innlevering på annet tidspunkt, send epost til: robin@oslogk.no. I påskeuken, nærmere bestemt fra og med 11. april til og med 18. april, er det stengt for innlevering.

Golfmarkedet bærer med seg lovord om at en ny golfsesong står for tur og det er både hyggelig og sosialt.

- For de yngste vil vi arrangere noen morsomme, barnevennlige konkurranser på simulator. Vi vil også servere vafler, kake og kaffe, sier Pettersson.

Viktig bidra til juniorsatsningen i klubben
Oslo Golfklubb har årlig over 200 barn og unge i trening. Mye av driften dekkes av kursavgift og kontingenter, men det er ikke nok til å betale det det koster å drifte hele juniorsatsingen. Inntekter fra Golfmarkedet er derfor et viktig bidrag. 30 prosent av salgssummen går til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr 300,- eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.
Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon