Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Pume er NGFs nye klespartner

22.12 NGF:
Har skaffet ny klesleverandør
Puma og NGF med ny avtale.

Abacus er ikke lenger klessponsor i NGF. Abacus har i flere år levert kær til NGF. Mange av buksene har vært av grei kvalitet. Gensrene like så. Men golftrøyene har vært av ymse kvalitet etter Golfsidens mening.

Nå er det Puma som har inngått en toårig avtale med opsjon på ytterligere to år. 

Her er pressemeldingen:

Puma og golfforbundet i nytt samarbeid
Puma Golf blir leverandør av klær til golfforbundet frem til OL 2024.

Norges Golfforbund og Puma Norge har inngått en toårig samarbeidsavtale med opsjon på ytterligere to år, som innebærer at Puma blir hovedsamarbeidspartner og offisiell leverandør av klær til Norges Golfforbund (NGF).

NGFs driver en betydelig aktivitet på vegne av Golf-Norge, det være seg gjennom aldersbestemt toppidrett, dommeroppdrag eller i diverse kompetansedefinerte faggrupper. Til sammen utføres det hundrevis av frivillige årsverk gjennom forbundets aktiviteter, og årlig leveres det ut rundt 1000 plagg blant annet til dette arbeidet.

- Vi har et konstant behov for å kle opp våre representasjonsspillere og frivillige som legger ned et betydelig arbeid for at Golf-Norge skal gå rundt. Med Puma på laget har vi sikret oss en stor internasjonal samarbeidspartner som både matcher våre verdier og en stadig yngre målgruppe av golfere, uttaler kommunikasjonssjef Tom Rosenvinge i Norges Golfforbund.

Puma i Paris
Avtalen med Puma Norge skal dekke behovet for klær i avtaleperioden. Det innebærer også at norske utøvere vil gå kledd i Puma under olympiske leker i Paris i 2024, i alle representasjonsoppdrag for NGF, samt i EM og VM for junior og amatører.

- Vi er veldig glade for at vi har klart å få til en avtale med Norges Golfforbund. Golfmarkedet i Norge er det raskest voksende markedet i Norden, og Norge har de siste årene vist at de er i meget sterk fremgang innen flere områder i golfen. Norge har også en ny, ung målgruppe som spiller mye golf, og som passer Puma Golfs posisjonering og mantra Enjoy Golf perfekt, sier Mats Hansen i Cobra Puma Golf Norway.

Avtalen med golfforbundet gjør at er Puma Golf nå offisiell klespartner for landslagene i Sverige, Danmark og Norge.

Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon