Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side                  Søk på GOLFSIDEN Les mer                Her er DEBATTSIDEN


Son Muntaner er en av tre baner i samme område. Høy kvalitet på vedlikeholdet

29.04 Golfreiser:
Mallorca er kraftig oppgradert  
Av: Asbjørn Ramnefjell

Det er mange år siden jeg var på Mallorca sist. Da likte jeg meg godt på denne flotte øya. Mange påsketurer på rad ble lagt til denne Middelhavsøya. Du verden – nå er det blitt enda flottere der enn jeg husker. Antall golfbaner var steget dramatisk. En rekke flotte hoteller er kommet til eller pusset opp.

Port Adriano er et rålekkert 5 stjerners hotell.
Hotel Port Adriano er et 5 stjerners hotell av beste merke. Her er det rom og suiter for enhver smak. www.hoteladriano.com. Hotellet ligger ikke langt fra den berømte Santa Ponsa banen som nå var bygd ut til 27 hull. Et flott anlegg med et bra klubbhus med dertil hørende god servering. www.hotelgolfsantaponsa.com

Flott er også golfbanen Golf Park Puntiro. Dette er Nicklaus design av beste merke. Et bra anlegg med gode treningsmuligheter hvor det oser av kvalitet for en overkommelig penge. www.golfparkmallorca.com.

På et forholdsvis lite område ikke langt fra Palma ligger det tre baner som eies av et selskap som satser stort på golf. Den 7 år gamle Son Muntaner banen var praktfull. Son Quint banen ble åpnet 1. september 2007, men var allerede etter to måneder i ypperlig stand der den lå og ventet på spente golfspillere som var ivrige etter å prøve seg på den velstelte banen. Den gamle Son Vida banen som er den eldste på Mallorca er kraftig oppgradert. Se for øvrig: www.mallorca-resort.com

Real Golf de Bendanat er en bane som ligger litt inneklemt mellom bebyggelsen. Den er forholdsvis kort og kupert med mange interessante hull. Som vanlig på Mallorca er det meget bra med servering i klubbhuset etter en runde i det kuperte terrenget som byr på store golfmessige utfordringer for noen og enhver. www.realgolfbendinat.com

Skal man ha litt ekstra forpleining til selskaper eller lignende, er det mulig å få dette gjennom www.menumallorca.com

Ønsker man å spandere litt ekstra en kveld til middag, er det bare å besøke Punta Negra www.h10hotels.com. Her ble vi servert en utsøkt 7 retters middag med blant annet en nydelig krokodillerett. Jeg hadde aldri trodd at krokodillekjøtt skulle være så godt. Stedet er blant annet kjent for sine seminarmuligheter.

Katedralen
Skal du til Mallorca, kan du med hell ta med deg en tur til katedralen og den gamle bydelen. Du verden for en opplevelse å oppleve katedralen med en god guide – selv som en golfelskende turist! Du MÅ ha med deg guide for å få et stort utbytte av katedralbesøket! Ta kontakt med www.tourguidescenter.com

Skal du teste brandy (franskmennene kaller det cognac), kan du besøke Suau Cellar www.bodegasuau.com. Her kan du abonnere på din egen brandy og ha navnet ditt på egen tønne. Hvert år kan du ta ut en håndfull flasker av ypperlig kvalitet – mot et vederlag.

Hotel Nixe Palace www.hotelnixepalace.com er et femstjerners hotell rett ved vannet. Nydelig utsikt over Middelhavet og utsøkt mat. Fem stjerner betyr noe på Mallorca. God service, god mat og fine rom. Og hvilken strand!

På nordøstsiden av Mallorca finner vi blant annet Serrano Palace hotell www.serranopalacehotels.com. Også dette har fem stjerner og ligger i Cala Rajada. Her er det meget god service fra inspirerte medarbeidere ved hotellet. Beliggenheten er noen få meter fra en flott sandstrand. Stedet er ganske lite, men desto mer idyllisk enn kanskje en del andre steder. Meget stille om natten.

Like ved ligger en golfbane, Capdepera Golf http://www.golfcapdepera.com/engsite/Golfeng.htm hvor de første 12 hullene ligger ganske åpent til. Her er det bare å pøse på med driveren. Men når du kommer litt ut på de siste 9 hullene, bør du tenke deg litt mer om når du skal velge våpen på tee-stedet. En ganske kort bane hvor det er mulig å få en god score selv om man ikke slår like langt som Tiger Woods.

Et stykke lenger bort ligger Pula Golf. Her spilles Mallorca Classic på Europa Tour'en. En virkelig flott golfbane. www.pulagolf.com.

Mallorca har snart 20 golfbaner. Kvaliteten varierer selvsagt, men den er gjennomgående høy.

Ikke rart at det er et oppsving i golfturismen og annen turisme til den kulturrike spanske øya i Midelhavet.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser

Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com