Golfsiden.com - Norges største uavhengige nettsted for golf - Norges store golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side           Debattsiden
 

Tyrkia byr på flotte golfopplevelser. Foto. R. Ramnefjell

04.04 DinGolfreise:
Nytt selskap i tøft marked
Markedet for golfreiser er spennende. Det er hard konkurranse. Noen velger å satse bredt. Andre smalt.

Hva får så folk til å satse i et såpass hardt marked? Er man fra Jæren og har pågangsmot, er det meste mulig.

DinGolfreise.no er et selskap som så verdens lys i juni 2008. Selskapet eies og drives av Roger Lode oppvokst på Jæren med kremmerinstinktet i orden.

Det har ikke tatt lang tid for Lode å markere seg blant aktørene i markedet blant de operatører som tilbyr golfreiser. Hittil har Lode sendt ca. 1500 golfspillere på turer ut av landet.

Tyrkia
Spesialområdet er Belek i Tyrkia, som av mange regnes som Europas nye golfhovedstad, hvor Roger Lode også har etablert seg med privat feriehus, og utleie av dette gjennom websidene www.Ferieboligen.no.

Belek ble forøvrig kåret til ”Europas Beste Golfdestinasjon i 2008 og 2009” av organisasjonen IAGTO (International Association of Golf Tour Operators).

CNN har laget en reportasje fra Belek i programmet Living Golf. Klikk her

Lokalt samarbeid
DinGolfreise.no har etablert et tett samarbeid med den lokale organisasjonen Belka Golf, som organiserer alle detaljer for kundene. Belka Golf er støttet av Det Tyrkiske Golfforbundet, og er også representert på eiersiden i DinGolfreise. Dette apparatet står for personlig oppfølging av kunder, transfer fra/til flyplass, transfer til golfbaner, hotell, green-fees, golfbil, shoppingturer, dagsturer og ellers spesielle ønsker som gjestene måtte ha. Representantene er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og gir alle gjestene den trygghet som er nødvendig, i et område hvor useriøse golfagenter dessverre er et stort problem. Belka Golf står for service og kvalitet.

Bestiller du din reise gjennom DinGolfreise, er du garantert starttider på golfbanene før du reiser.

Det legges stor vekt på å lytte til hva kundene ønsker. Dette for å kunne skreddersy et optimalt opphold for de reisende med hensyn til flyreiser, valg av hotell, antall green-fees osv.
 
"Det organiseres turer for enkeltpersoner, eller pakker for store grupper og golfklubber som gjerne ønsker litt mer enn en vanlig golfspiller. Hos oss velger du selv tidspunkt for din reise, forteller Roger Lode i DinGolfreise.

Her er det muligheter for golfskoler, turneringer, leiebil, treningstider, golfbiler, møtelokaler, spesielle selskap osv. Har er det store valgmuligheter. Ingen ønsker blir oversett.

Det arrangeres minimum to store gruppeturer i året. En på våren og en på høsten. Den siste turen, i februar 2010, gikk til det eksklusive luksushotellet Cornelia Diamond. Her var det hele 96 deltakere. 30 av disse deltok på golfskole, ledet av DinGolfreises egen PGA-pro, Gunnar Husveg.

På selskapets nettsider: www.DinGolfreise.no, finner du også en side hvor kundene gir tilbakemeldinger på hvordan de har opplevd turen, hotellene, golfbanene og servicen.


Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon

 


  ANNONSER