Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

11.10.02
Det ser bra ut i Kragerø - Per Haugsrud skal lede virksomheten
Golfsiden var på befaring på Kragerø Golfpark for noen dager siden. Nå skal Per Haugsrud ta styringen der nede ut fra sin nyinnkjøpte hytte på området.

Per Haugsrud skal både bli headpro, stelle med sponsorkontrakter og ta seg av det videre arbeidet med det omfattende prosjektet med blant annet salg av hytter og golfbane på Stabbestad i Kragerø Kommune. 

Han skal slutte i NGA og skal sammen med blant andre sin gode venn Ove Brevik forsøke å videreføre 750 millioners prosjektet på Stabbestad - tre timers kjøring fra Oslo. Per Haugsrud skal sannsynligvis gjøre en del prosjektarbeid for NGA fremover. Rammen for dette arbeidet er ikke fastlagt ennå.

Dette anlegget vil blant annet konkurrere med et lite anlegg 15 minutters kjøring nærmere E 18 og Arendals bane som ligger tre kvarters kjøring unna.

Da Golfsiden fotgikk den nye banen var alt ferdig sådd. Banen er lagt inn i typisk Sørlandsterreng med lyng, skog og steinrabber. Ingen dyrket mark. Banen er kostnadsberegnet til 40-50 millioner kroner. Da er vi usikre på hvor vei, vann og kloakk og annen infrastruktur er bokført - i hytteprosjektet eller golfbanen. Det blir to sider av samme sak. Det er lagt et lag med stein i bunnen og et lag med sand på toppen over hele banen - helt ut til der hvor lyngen, skogen og steinene begynner utenfor fairway. De som ikke slår rett, bør derfor ta med seg mange baller. Banen blir sannsynligvis en fin familiebane i herlig natur. Fairways og teesteder så veldig bra ut. Ingen steiner i fairway. Dette blir en morsom bane å spille. Greenene ser bra ut, selv om noen av greenene kanskje var vel ondulerte. Banen kommer helt sikkert til å bli meget populær blant hyttefolket i nærheten. Noe dagstrafikk fra Oslo-området kan man ikke regne med, men helgeturer for dem som vil spille golf på en ny og spennende bane, blir det sikkert en del av. 

Sist vi hadde oversikt over solgte hytter, var antallet 35 av de 66 planlagte i 1. byggetrinn. Golfbanen kommer helt sikkert til å ha stor trafikk i fellesferien. Ellers i sesongen tror vi det blir meget god plass på banen. I hvert fall hvis vi skal dømme ut fra praksis fra typiske turistbaner som for eksempel Sorknes og Arendal. Det er bra for dem som ikke liker trengsel på banen utenom fellesferien. Det bygges også et bryggeanlegg i tilknytning til hyttene. Dette ligger ca. 3 km fra hyttene i retning mot E 18. De som kjøper hytter er stort sett voksne uavhengige mennesker som har anledning til å velge når de skal ha fri, skal vi tro salgskorpset.  

Det skal bli spennende å se hvordan dette store 750-millioners prosjektet utvikler seg fremover.

Se også: Artikkel fra august 2002

Se også hva Golfsiden har skrevet tidligere

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no