Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


18.12 
Knut Ekjord i fast jobb
Knut Ekjord var like ved å klare kortet på Europa Tour'en. Nå er han i fast jobb i finans. Men en del golf blir det.

Knut Ekjord

Noen få slag på kvalskolen i Spania skilte Jan Are Larsen og Knut Ekjord. Larsen spiller på Europa Tour'en. Knut Ekjord gjør det ikke.

Begge har utdanning fra USA takket være sine golfferdigheter og ikke minst at de gjorde leksene sine i ungdomstiden slik at de kom inn på skolene.

Knut Ekjord ga seg selv en tre års frist for å lykkes som golfspiller. Han har vært like ved å kvalifisere seg til Europa Tour'en flere ganger, men har ikke klart å kommer helt gjennom nåløyet.

Men det er ikke helt slutt på golfen. Han kommer til å spille en del neste år også. Går det bra, forsøker han seg kanskje igjen på kvalskolen neste høst. 

Han kommer til å spille golf med kunder og forretningsforbindelser på sin nye arbeidsplass Ness, Risan og Partners AS. Dette selskapet driver med finansiering innen shipping og eiendom. Ragnvald Risan er tidligere elitespiller og har kjent Knut Ekjord lenge. Han vet nok hva han gjør når han ansetter Knut Ekjord.

Dessverre er det de færreste proer som har valgt å sikre seg på samme måte som Knut Ekjord (og Jan Are Larsen) slik at de er sikret et godt alternativ når de mislykkes i sitt forsøk på å slå Tiger Woods.

Knut Ekjord er en av de beste norske spillerne gjennom tidene både som amatør og pro. Han har blant annet tre Norgesmesterskap. Det er bare tre mann som har flere; Olaf S. Heyerdahl, John Johansen og Tore Sviland.

Åsså er han en hyggelig kar!


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no