Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


Holtsmark Golfbane

20.06 Monstergolf på Holtsmark:
Fire runder på en dag
De fleste nøyer seg med en runde på en dag. Holtsmark tilbyr fire runder på én dag.

Maratongolf er ikke ukjent i Norge på slutten av 1970-tallet var det maratongolf blant annet på Vestfold GKs bane ved Tønsberg.

Fredag 21. juni blir det fire runder på Holtsmark med start kl 04.14 om morgenen.

Her er informasjon:

Maratongolf på Holtsmark Golfklubb
Fredag 21. juni arrangeres Monstergolf 2019 på Holtsmark Golfklubb – 4 runder golf samme dag

Holtsmark Golf er nasjonalt og internasjonalt anerkjent som en svært god golfbane. Senest i 2018 ble den rangert som den 7. beste banen av alle golfbaner i Norden av golfmagasinet Golf Digest

Banen kan spilles av nybegynnere så vel som elitespillere og byr på en golfglede uansett ferdighetsnivå for den enkelt spilleren. Noe av grunnen til at banen passer så godt for spillere på ulikt ferdighetsnivå er at banen har 4 forskjellige utslagsteder på hvert hull.

De fleste golfspillere nøyer seg med å spille en runde på 18 hull i løpet av en dag. På en slik runde går spilleren ca 10 kilometer på de drøyt 4 timene det tar.

To golfivrige Holtsmark-spillere fikk en dag en ide; Med en bane med 4 utslagssteder per hull, hvorfor arrangerer vi ikke en turnering hvor vi spiller en runde fra hvert utslagssted på en og samme dag???? Det innebærer med andre ord at man spiller 4 (!) runder golf på en og samme dag !!!!!

For at dette skal kunne la seg gjøre er vi avhengig av å spille rundt St. Hans rett og slett for at det skal være man nok timer med dagslys. Første runde begynner kl 04.15. Siste slag slås ca kl 22.00

- Dette er golf for de som er godt over snittet «golf-nerder» sier Caj Holm. Han er en av de to som kom på ideen med Monstergolf-turneringen. Holm forklarer videre at det er to kriterier som gjelder for at man skal kunne delta i turneringen.

Det første kriteriet er at man IKKE har lov til å kjøre golfbil under rundene. Her må man enten bære bagen eller ha bagen på en golftralle. Det andre kriteriet er at man faktisk må være en såpass habil golfer at man kan spille banen fra de bakerste og vanskeligste utslagsstedene.

Mostergolftureneringen spilles for tredje gang i år og turneringen var fullbooket allerede i mars.

- Det er morsomt å se at det er flere som er like golf-gale som oss. Vi har fått henvendelser fra hele landet om spillere som ønsker å delta. Ryktet om Monstergolf-turneringen på Holtsmark har spredt seg over golf-Norge fortsetter Per-Morten.

Kjell-Arne Sveinsen er en av spillerne som har deltatt i alle de tre turneringene.

- Når man spiller 4 runder golf på fredag, har ikke engang vi behov for å spille en ny runde igjen dagen etter. Da må vi hvile noen slitne kropper i helgen. I løpet av turneringen går vi mellom 45 og 50 kilometer. Innimellom rundene rekker vi å spise litt, skifte klær og sko før vi er i gang med neste runde.

Turneringen er såpass proft gjennomført at det til og med er live resultatoppdatering på nettet under hele turneringsdagen.

- Det høres kanskje utrolig ut, men det er mange spillere i klubben pluss venner og kjente som har lyst til å følge med på hvordan det går, sier Kjell-Arne.

- De tidligere årene har det også vært flere som har kommet ut på banen og gått sammen med oss i noen hull. Vi trenger all den oppbackingen vi kan få underveis. Monstergolfen lever virkelig opp til navnet sitt; dette er golfens Norseman-konkurranse. Allerede etter 3 år ser dette ut til å ha blitt en suksess blant de aller ivrigste golfspillerne
 Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon