Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


Holtsmark konkurs
11.10.02
Det var ikke mulig å få refinansiert Holtsmark golfbane i Sylling. Denne banen, som er designet av Robert Trent Jones jr., falt ikke i smak i markedet til tross for at banen ligger bare en halv times kjøring fra sentrum for golf interessen i Oslo-området. Selv med fantastisk beliggenhet i nydelige omgivelser og en god banedesign viste det seg at det ikke var mulig å få solgt ut et tilstrekkelig antall aksjer til golfspillere. Selv ikke da prosjektet i fjor gikk ut med 53.000 kroner samlet for et ektepar, var det særlig interesse å spore.

Tor Harald Mjøen, som har vært ildsjel i dette prosjektet, har ingen kommentar til Golfsiden i sakens anledning og henviser oss til den finske styreformannen. 

Det var på et styremøte 10. oktober at selskapet valgte å kaste kortene.

Etter det Golfsiden kjenner til, var det i vår en finansieringsplan som lå klar på bankenes skrivebord. Det er imidlertid gått alt for lang tid til at dette gikk helt i boks. Det fallende markedet for golfaksjer har heller ikke hjulpet til for å blidgjøre bankene.

Tidligere har vi hatt konkurser både på Onsøy og Elverum. Dette viser at det ikke er lett å finansiere golfprosjekter på private hender. Golfprosjekter som det offentlige burde bidra med midler til slik tilfellet er ved stort sett alle andre idrettsanlegg.

Den verdien som ligger i at folk, særlig eldre, får bedre helse ved å spille golf, har ikke politikerne forstått enda - dessverre. 

Se også tidligere omtale av Holtsmark

Og dette: Billig på Holtsmark

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no