Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


28.11 
Haga med rettet emisjon til kr 150.000
50 aksjer skal selges ut.

Det gjenstår å selge et 80-talls aksjer av de 800 som skulle selges ut i første omgang. Grunneierne sitter i tillegg på 800 aksjer som de skal betale årsavgift på i sesongen 2003. Her blir det snakk om utleie av aksjer. - Vi føler at vi har kontroll på dette, sier Arne Giving, daglig leder i Haga Golfutvikling AS.

I perioden 3. - 13. desember skal det selges ut 50 aksjer til kr 150.000 i en rettet emisjon til drøyt 300 navngitte personer som tidligere har meldt sin interesse. 

Til orientering er det nå lagd flotte skispor i banens utkant. En løype på et par kilometer burde friste både gammel og ung ut i naturen samtidig som dette åpner opp for turer innover i marka. Akkurat som Golfsidens redaktør har misjonert for i alle år på vegne av alle som ønsker å lage golfbaner hvor helårs rekreasjon tillegges vekt. Haga Golf er med på å åpne tilgjengeligheten til marka som byr på varierte muligheter sommer og vinter.

Her er pressemeldingen fra Haga Golfutvikling.

PRESSEMELDING

"Haga Golfutvikling skal foreta en ny rettet emisjon av maksimum 50 B-aksjer.

(Haga, 28.11.2002). Haga Golfutvikling gjennomfører i perioden 4 -13 desember en ny rettet emisjon av maksimum 50 B-aksjer til en pris av 150 000,- pr. stk. Mesterskapsbanen med sine 27 hull på Haga i Bærum er nå ferdig bygget og åpner i juli 2003. Kjøp av aksjer er eneste måte å oppnå spillerett på banen.

- Det er et tøft marked for å gjennomføre emisjoner, men vi føler oss trygge. Vi har til nå solgt over 700 aksjer og opplever fortsatt en meget stor interesse og etterspørsel etter aksjene. Golfbanen ble ferdig tilsådd i sommer og klubbhuset er under oppføring. Vi tror flere er opptatt av spilleretten som følger med det å være aksjonær. Dette fordi vi har en målsetting om at aksjonærene skal få spille når de ønsker. Tilgjengelighet for våre aksjonærer er nøkkelordet for oss.

Haga Golfpark blir Norges største golfanlegg, og vil bestå av en 27 hulls mesterskapsbane, et moderne klubbhus, samt et komplett treningsanlegg med 9 hullsbane og driving range med 80 utslagsplasser under tak. Banen er bygget etter de høyeste kvalitetskrav som eksisterer, USGA standard. Den har en flott beliggenhet ved inngangen til Bærumsmarka, med en unik nærhet til en stor del av det golfspillende publikum i Oslo og Bærum.

Haga Golfutvikling AS gjennomførte i oktober/november 2001 en rettet emisjon av 300 B-aksjer. Emisjonen ble overtegnet. En ny emisjon ble gjennomført i april 2002. Samlet har disse to emisjonene allerede tilført selskapet ca NOK 100 millioner i ny kapital. Prosjektet vil være fullfinansiert ved oppstart. En unik situasjon for en golfbane.

Den rettede emisjonen går til de ca 300 personer som har meldt sin interesse for aksjer i Haga Golfutvikling AS.

Tegningsperioden er satt fra 4. – 13. desember 2002. "

Da blir det spennende å se hva status er 13. desember.


Tilbake til første side

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no