Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Robin Pettersson håper at mange kommer innom Oslo Golfklubb søndag 30. april fra kl. 10.

24.04 Oslo GK:
Golfmarked på Oslo Golfklubb 30. april kl. 10.00
Er du klar for en ny golfsesong? Trenger du noe nytt golfutstyr, eller har barna vokst fra fjorårets golfkøller? På årets golfmarked søndag 30. april kl. 10-16 har du muligheten til å gjøre noe med det til en svært god pris!

Før den tid kan brukt utstyr leveres inn for salg, så ta en titt på loft, i kjeller og garasje og se om det er noe du vil kvitte deg med.

- Vi blir overrasket hvert år over hvor mye fint og brukt utstyr som leveres inn for salg. Ett til to års gamle golfkøller, som fremstår som helt nye, byttes ut. Golfere som ikke absolutt må ha 2023-modeller har en svært gyllen mulighet til å kjøpe flotte ting til en brøkdel av prisen, forteller Robin Pettersson som er hovedansvarlig for Golfmarkedet.

Erfaring viser at traller, golfkøller, bager, puttere, samt golfutstyr til juniorer, er ekstra populært. Selv om det kanskje ikke selger like godt er også klær og sko av interesse

- I år får vi også inn mange demokøller fra et par store leverandører. Disse køllene selger vi til svært gode priser, så møt opp allerede kl. 10 når dørene åpner. Her blir det mange muligheter til å gjøre noen kupp, sier Pettersson.

Mottak av utstyr
Golfutstyr kan leveres inn på hverdager mellom kl. 12-17 helt frem til kvelden før golfmarkedet. Det er trenerne som skal ta imot utstyret og alle bes henvende seg i trenerkontoret i underetasjen i klubbhuset på Bogstad. For innlevering på annet tidspunkt, send e-post til robin@oslogk.no.

Salgsdag
Markedet finner sted i Oslo Golfklubbs klubbhus, nærmere bestemt i simulatorsenteret Golfland.
Flere av klubbens trenere vil være til stede og hjelpe til med å finne riktig utstyr til den enkelte. I tillegg kan utstyr testes på simulator før kjøp.

Viktig bidra til juniorsatsningen i klubben
Oslo Golfklubb har årlig over 200 barn og unge i trening. Mye av driften dekkes av kursavgift og kontingenter, men det er ikke nok til å betale det det koster å drifte hele juniorsatsingen. 30 prosent av salgssummen går til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr 300,- eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.

Utlevering/utbetaling
Utlevering/utbetaling finner sted fredag 5. mai kl. 17-20 i trenerkontoret i klubbhuset. Utstyr som ikke blir solgt, og som selger ikke ønsker returnert, kan klubben ta ansvar for å kaste.

- Vi gleder oss til å se både store og små. Også i år vil vi servere vafler, kake og kaffe. I tillegg satser vi på å ha noen konkurranser for de aller minste på en av golfsimulatorene, sier Pettersson.
Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon