Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Kristian K. Johannessen prøver seg i ET-kvalet i England denne uken

03.10 ET-kval i Italia:
Imponerende av Kristian K. Johannessen - Eirik Tage Johansen klarte det ikke
Meget bra gjort av Johannessen.
Han avsluttet med en runde på 71 og endte på 4. plass. Det er flott gjort. Nå er han videre til den andre kval-omgangen.

Eirik Tage Johansen har gjort det bra i ET-kval for noen år siden. Like god var han ikke denne gangen. Med 71 72 73 74 var han fire slag unna "smertegrensen". Han hadde en elendig start på dagen og var fire over par allerede etter fire hull. Dermed var det i praksis kjørt.

LIVE SCORE for Johannessen i England

LIVE SCORE for Johansen i Portugal.

02.10 ET-kval i Italia:
Johannessen slo til på Moving Day, imponerende,  - Johansen bevegde seg feil vei
Ca. 25 av ca. 1.000 får kortet. Ca 25 av rundt 100 går videre der hvor J + J spiller i Portugal og England.

Med en av dagens beste runder på 67 spratt Kristian K. Johannessen opp til en 10 plass etter tre av fire runder. Sterkt gjort av den unge amatørspilleren.

Dessverre gikk det i feil retnbing for Eirik Tage Johansen på Moving Day. Han hadde 73 og falt 13 plasser til en 35. plass. Men det er likevel håp om å gå videre med ca. 69 slag fredag. Rundt 25 mann går videre.

01.10 ET-kval i Italia:
Johannessen i grei posisjon - Johansen i grei posisjon halvveis
J + J spiller i Portugal og England.

Begge de to nordmennene har 71 72 etter to runder og ligger rundt 20. plass etter to runder. Da er det godt håp om å klare å komme seg videre til andre kval-omgang hvor det selvsagt blir enda tøffere.

To nordmenn stiller opp denne uken i håp om å komme seg til Europa Touren
Ca. 25 av ca. 1.000 får kortet. Eirik Tage Johansen og Kristian K. Johannessen stiller opp i Portugal og England henholdsvis.

Kristian K. Johannessen
Den første runden i England ga Kristian K. Johannessen 5 birdier, men 4 bogeyer er ikke godt nok til å hevde seg i toppen selv i første runde av kvalet. Likevel er 21. plass en grei åpning. Rundt en firedel av spillerne får være med vider til andre runde senere i høst. Det blir ca. 25 spillere avhengig av hvor mange som deler den siste kval-plassen.

LIVE SCORE

Eirik Tage Johansen
Eirik Tage Johansen spiller på Riba Golf i Portugal. Han ligger på 20. plass med 71 slag etter 4 birdier og 3 bogeyer.

LIVE SCORE

Her er hele ET-kvalet med oversikt: Les mer (Nedover på siden som linken viser til)

Vilhelm Bogstrand

27.09 ET-kval i Italia - 1. steg:
Vilhelm Bogstrand klarte ikke å komme videre i Italia
Han kom godt i gang på den første runden, men runde 2 ble ikke like bra. Etter runde tre var håpet syltynt.

Han avsluttet med 72 slag og endte på 40. plass i dette selskapet. Da blir det ikke noe spill på Europa Touren neste år. Han forsøker seg videre i USA.

25 mann gikk videre av de 102 som forsøkte seg i Italia.

LIVE SCORE

26.09 ET-kval i Italia - 1. steg:
Vilhelm Bogstrand med svak tredjerunde i Italia
Han kom godt i gang på den første runden, men runde 2 ble ikke like bra. Etter runde tre er håpet syltynt.

Han hadde 70 75 74 på de tre første rundene. Dermed må han ha en kanonrunde siste dag for å gå videre blant de ca. 24 som avanserer. Kanskje en 66-runde holder. Det er ikke lett, men heller ikke håpløst.

LIVE SCORE

24.09 ET-kval i Italia - 1. steg:
Vilhelm Bogstrand falt nedover på listen andre dag i Italia
Han kom godt i gang på den første runden, men runde 2 ble ikke like bra. Kvalifiseringen finner sted i Italia 23. - 26. september.

Han hadde fire bogeyer på rad midt i sin runde og endte på +3 og 75 slag etter en enslig birdie. Han lå på 46. plass etter to av fire runder

LIVE SCORE

23.09 ET-kval i Italia:
Vilhelm Bogstrand stiller opp som eneste nordmann i Italia
Han åpnet med en runde på 70 (-2). Med denne skåren lå han på en 16. plass.

Vilhelm Bogstrand har trent godt i USA og spilt der et år etter at han var ferdig med skolegang. Han vant en turnering i fjor. Les mer om det her

En mann var på -7. Det var amatøren Tim Gornik. Han er nr 90 på verdensrankingen for amatører. Han hadde for øvrig samme skår som Kristian Johannessen i VM for amatører nylig.

Det er 102 mann med, og 24 mann pluss ties går videre til det andre steget.