Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Tonje Daffinrud var beste norske spiller midt på dagen torsdag

28.08 EM damer individuelt:
Tonje Daffinrud blr nr 15
Det var en bra prestasjon hun leverte i EM. Lørdag avsluttet hun med en 79 runde. Det var høye scorer lørdag. Caroline Hedwall avsluttet med 75 slag og +1 totalt. Hun vant med hele 10 slag! Solveig Helgesen hadde 84 lørdag og endte på 54. plass i 8-10 sekundmeter vind. De andre norske misset cutten.  LIVE SCORE

Daffinrud var god også fredag
Hun spilte på junior Solheim Cup laget. Det var en stor erfaring å ta med seg. Nå spiller hun bra i EM og er i ferd med å etablerere seg blant de beste amatørene i Europa. Fredag gikk på 74 og lå med det på en 13. plass før den siste runden. Gode Caroline Hedwall, en kommende svensk stjerne, slo til med en 66 runde og leder dermed med hele 7 slag før den siste runden. Skotske Pamela Pretswell fikk nerver fredag. Hun ledet etter to runder, men gikk på 80 slag fredag og raste ned til en 9. plass på slaget foran Tonje Daffinrud.   LIVE SCORE

Seriøst arbeidende Solveig Helgesen spilte glimrende fredag og gikk på 73 slag. Cesilie Hagen hadde 83 og er langt nede på listen. De tre andre hadde så vidt begynt sin runde da dette ble skrevet.  LIVE SCORE

27.08 EM damer individuelt:
Tonje Daffinrud er beste norske halvveis - fin 72-runde i dag
Det er bare Tonje Daffinrud som har innfridd så langt i turneringen. Hun ligger på en 13. plass etter to runder (77 71). Det er 7 slag opp til ledende Pamela Pretswell, Skottland. Solveig Helgesen og Cecilie Hagen ligger på 60. plass på +15. To slag bak dem ligger Caroline Martens på en 74. plass. Marita Engzelius er nr 106 (+21). Elisabeth Haavardsholm er nr 109 (+22) LIVE SCORE

27.08 EM damer individuelt 26.- 29. august, Falsterbo, Sverige:
Linksbane som ikke er lett - 6 norske med
Her stiller Tonje Daffinrud, Marita Engzelius, Solveig Helgesen, Cecilie Hagen, Elisabeth Haavardsholm og Caroline Martens. Første dag viste at de norske spillerne ikke klarte å hevde seg. Dette er et meget uvant underlag for norske spillere. Dermed blir det vanskelig å skåre godt. Når så spillet ikke fungerer perfekt, blir skåren fort høy. Torsdag formiddag var Tonje Daffinrud best på en plass midt på 20-tallet. De andre lå et stykke lenger ned på listen. LIVE SCORE

-----------------------------------------------------------------------------------------------------