Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
13.07:
Slik finner du trygge sportsbettingaktører på nett
Det dukker stadig opp nye sportsbettingsider på nett, og ofte lokker de med store bonuser for at du skal registrere deg som ny kunde.

Når du skal tippe på golfresultater og andre resultater, er det viktig å forsikre seg om at man er i trygge hender.

Men hvordan vet du at aktørene bak siden er til å stole på, og hva må du se etter før du setter inn penger? Mottar du for eksempel en bet365 bonuskode så vet du at dette er trygt, i og med at dette er en stor og kjent aktør på nett som har holdt på i årevis.

Men nye nettsider bør alltid sjekkes før du setter inn penger.

Her er 4 tips om hva du skal se etter hos profesjonelle aktører.

1.Sjekk om firma har lisens

Før du åpner en ny konto hos en ny bettingside, er det lurt å sjekke om de har lov til å drive med sportsbetting, og gjør dette på en lovlig og redelig måte. Lisensinformasjon skal være synlig nederst på nettsidene med link til organisasjonen som har utstedt lisensen. Dette kan for eksempel være Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission, eller Curacao, som er veldig kjente aktører som regulerer sportsbetting markedet på nett. Dette forteller deg at selskapet er under jevnlige kontroller for økonomi, sikkerhet og rettferdig spill.

2.Rettferdige regler på bonus

Det er nesten fritt frem for hvilke regler en sportsbetting side kan lage på sine bonuser. Derfor er det viktig at selskapene gir god informasjon rundt tidsfrister og omsetningskrav på sine tilbud før du setter inn penger. Om dette ikke kommer klart frem på nettsidene, er det viktig å forhøre seg om regelverket rundt bonuser hos kundesenteret, slik at du vet hva du har å forholde deg til om du vinner penger på bonusen.

3.Personvernerklæring skal være på plass

Enkelte uredelige aktører kan finne på å selge din informasjon til andre firma. Har du noen gang opplevd at du mottar e-poster fra ukjente selskap du aldri har hørt om etter at du har registrert deg på en nettside? Mest sannsynligvis videreselger de informasjon for å tjene penger på dette. I en personvernerklæring så skal dette ikke være lov, og det skal komme tydelig frem om hvilke retningslinjer nettsiden har på oppbevaring og lagring av personlig informasjon de får av deg.

4.Sjekk rykte på firma

Nettsider som Trustpilot er veldig kjekk å bruke før du benytter deg av tilbud fra ukjente aktører. Her skrives det anmeldelser av brukere om de har hatt enten gode eller dårlige erfaringer. Om du ikke kan finne noe som helt kundeomtaler på nett om selskapet du har tenkt å benytte deg av, er dette et veldig dårlig tegn og kan være nok grunn til å styre unna tilbud dette selskapet.

Før du har fått klarhet i punktene ovenfor, er det viktig at du ikke registrerer noe som helst personlig informasjon hos et selskap du aldri har hørt om tidligere. Da er det heller bedre å holde seg til kjente aktører du vet har et godt rykte på seg, istedenfor å jakte etter de største bonustilbudene som kanskje har masse urimelige vilkår før gevinster kan utbetales.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon