Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Mange vedder på golfresultater. Da gjelder det å holde orden på bonuser og den slags.

13.07 Hvem vinner?
Hvordan fungerer oddsbonuser- er det gratis penger?
Mange tipper på hvem som vinner golfturneringer og andre idretter.
 
Det er høysesong for idrett og tilbudene tikker inn fra forskjellige aktører på nett om oddsbonuser for å satse penger på forskjellige sportsbegivenheter.
For tiden fant vi en bet365 kode for å få litt ekstra å rutte med på sportsbetting i sommer. Men hvordan fungerer disse bonusene, og er det fritt frem å ta ut gevinster?

Vi skal se nærmere på hvilke type bonuser du får tilbud om hos bookmakere på nett, og hvilke kriterier du må være klar over.

Omsetningskrav
Tilbud om bonuspenger som du kan bruke på hvilken som helst sportsbegivenhet har som regel et omsetningskrav. Dette betyr at om du vinner på pengene du mottar i bonus, så må disse spilles på nytt x antall ganger før du kan ta ut gevinster. Derfor er det viktig å tenke over om du faktisk har tenkt å spille mer fremover, eller om du heller prøve å få gevinst på ditt innskudd uten bonus penger. Som regel er det også en minsteodds de setter som krav for at bonusen skal telle på omsetningskravet, noe som gjør det hakket mer utfordrende om du ikke spiller så ofte.

Tidsfrister
Som regel er det satt en tidsfrist for når du må nødt til å akseptere tilbudet om oddsbonus, og i tillegg en tidsfrist for når du må oppfylle omsetningskravet på eventuelle gevinster. Årsaken er at sportsbetting selskaper ikke kan la hver enkelt spiller binde opp kapital over en lengre tidsperiode, og må derfor sette tidsfrister slik at flere har muligheten til å delta i kampanjer. Som regel får du 7 dager til å akseptere tilbudet, og 30 dager til å fullføre kravet, men dette kan variere noe fra selskap til selskap.

Bonuskoder
Mange selskaper opererer med noe som kalles en bonuskode. For å i det hele tatt få bonus må du skrive inn koden ved første innskudd. Da er det viktig å skrive inn denne bonuskonden samtidig som du overfører penger inn på spillerkontoen for å motta tilbudet, ellers vil du ikke få noe ekstra å spille for enn de midlene du setter inn. Men som regel ordner det seg raskt å få bonus likevel om du tar kontakt med kundesenteret innen rimelig tid.

Begrensninger
På bonuspenger er det sjeldent det er begrensinger på hvilke type idretter du vil spille bonuspengene på. Men på såkalte "gratisspill" er det ofte begrensninger på hvilke sportsgrener bonusen skal brukes på, og til og med en enkelt kamp eller sportsbegivenhet. Derfor er det bestandig lurt å sjekke om bonusen gjelder for den idretten du er interessert i. Er det PGA touren du vil satse penger på, blir det litt kjedelig å finne ut i etterkant at gratisspillet gjelder kun for en bestemt kamp i fotball EM.

Oddsbonuser kan være veldig kjekk å få med seg om du er klar over betingelsene. Da unngår du å føle deg snytt etterpå for eventuelle gevinster, og vet hva du har å forholde deg til. er det dårlig forklart på nettsidene på punktene ovenfor, så kan det være lurt å ta en rask live chat til kundesenteret for å få klarhet i hvilke regler som gjelder for kampanjen.

Det er mange muligheter ti å satse på golfresultater. PGA Touren har sin Fantasy-konkurranse. Tilsvarende har Europa Touren. Men det er andre aktører hvor man satser penger og ikke bare ære.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon