Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden

Are Friestad imponerte i kvalet i British Amateur Championship i Skottland

18.06 British Amateur:
Ingen nordmenn igjen
To mann gikk videre, men ble slått ut etter hvert i Skottland. Elias Bertheussen vant i første runden, men tapte i den neste med 1/0 mot italienske Andrea Pavan.

Are Friestad vant 4/2 i den 2. runden. Han tapte imidlertid klart med 4/3 i den neste runden. Dermed er det ingen nordmenn med videre til 4. runde hvor 16 spillere er med i "lillekvarten". I kvartfinalene var det meget jevnt innledningsvis hvor 5 engelskmenn er med samt en koreaner, en franskmann og en italiener.

16.06 British Amateur:
To nordmenn med videre
Fin innsats av de norske spillerne i Skottland. To av de fire gikk videre. 64 av de 257 spillerne kvalet inn til match spillet som ble vunnet av Tommy Fleetwood. Are Friestad hadde imponerende 68 72 og ble nr 16 i kvalet. Elias Bertheussen hadde 73 70 og ble nr 57 og gikk videre. Anders Kristiansen hadde 72 72 og var et slag unna å få spille 1. omspill med Bertheussen og en del andre som delte 57. plassen. Joakim Mikkelsen hadde 71 80 og var et godt stykke unna å gå videre.

Elias spiller i første runde sammen med alle de som havnet på 57. plass
Den første runden hvor Elias spiller, finner du her: Klikk her
Du finner også de neste rundene på denne linken.

Her kan du følge med fra hjemmesiden: Klikk her

Forhåndsomtalen:

Anders Kristiansen har god erfaring. Han vant det australske amatørmesterskapet. Skal han vinne Amateur Championship i Skottland 19. juni?

11.06 Nordmann til The Masters?
Nå har fire muligheten
Som kjent får vinneren av British Amateur være med i The Masters på Augusta året etter at seieren er et faktum. Også US Open neste år er inkludert i vinnerens pakke. Les mer