Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


HOLDEN Australian Open Championship, Victoria, Gold Coast (AUS), 21. - 24. november

Søndag:
Steve Allan vant i avkortet turnering
Han mistet kortet på PGA Tour'en i år, men vant sin første seier på hjemmebane da han vant med et slag. Craig Parry, Aaron Baddeley, Rich Beem, Robert Allenby og Adam Crawford gjorde hva de kunne for å vinne, men de kom litt for sent. De tre første av disse kom et slag bak Allan. Det blir spennende å se om Steve Allan kommer seg gjennom kvalifiseringsskolen på PGA Tour'en i desember. 

Det ble bare tre runder etter at den første ble avlyst pga at greenene var for harde og for raske. Det skulle vært spilt to runder søndag, men dette ble endret i løpet av helgen.

Lørdag:
Steve Allan og Rich Beem i teten, men meget jevnt
Amerikanske Rich Beem og hjemmespiller Steve Allan leder med et slag foran Craig Parry og Charles Howell III. Cavin Coles er enslig femmer, mens de to store australske håpene Adam Scott og Aaron Baddeley følger på de neste plassene. 

Fredag:
Charles Howell III, USA, i tet med 65 slag
Den gode amerikanske ungdommen som nylig vant sin første turnering i USA er et "lite" slag foran 5 mann; amerikaneren Rich Beem (årets PGA-mester) og australierne Craig "Skippern" Parry, Steve Allan, Chris Downes og Geoff Ogilvy. 

Torsdag:
Første runde ble stoppet pga at greenene var for harde og glatte. I norske media kunne vi lese at spillerne boikottet turneringen. Det var et stykke unna sannheten. Etter 8 ukers tørke var all rough borte. Greenene var riktig nok blitt harde, og arrangøren og spillerne fant ut i løpet av torsdagen at banen var uspillbar. Det er et stykke unna den forvrengte informasjonen vi kunne lese i større norske media. Første runde blir spilt fredag, andre runde lørdag og de to siste rundene blir spilt søndag. 
LIVE SCORING 

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no