Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Det ble Karrie Webb, men Annika tok rekordene

Etter at Annika Sörenstam bare var ett slag bak etter 53 hull og tapte 4 slag på det siste hullet på 3. runden, var det duket for et tøft angrep fra Annikas side på siste runde. Hun kjempet bra, men det holdt ikke helt.

Annika gikk siste runde på 65 slag. Men Karrie Webb spilte også bra og hadde 68 slag. Dermed vant hun turneringen med to slag. Likevel var Annika fornøyd.

Hun satte ny scoringsrekord med en gjennomsnittsscore på 69,42, en hundredel bedre enn Karrie Webbs rekord.  Annika tjente 2,1 millioner dollar - også ny rekord. Hun ble også årets spiller. Hun var også første kvinne under 60 slag på en runde i denne sesongen. Åtte seire ble det i år og 11 topp ti plasseringer.

Sluttresultat

Fra tidligere:
Annika Sörenstam tapte 4 slag på siste hullet. Kan hun ta det igjen søndag kveld?

På det siste hullet på 3. runde fikk Annika Sörenstam en trippebogey mens ledende Karrie Webb fikk en birdie. Dermed ble det fem slag å ta igjen for Annika på siste runde søndag kveld norsk tid.

Da det var 6 hull igjen ledet Annika med et slag, men det gikk tungt mot slutten.

Tyco/ADT Tour Championship heter turneringen som går  på Trump International Golf Club i Florida.