http://www.youtube.com/watch?v=AT4pogGDyHI&feature=player_embedded
 
Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal
Les mer

 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Tidligere smånotiser:  SE HER ---- Smånotiser siste halvår 2006 Klikk her ----- Smånotiser første halvår 2006 Klikk her Fra 2007: Klikk her Fra 2008 og 2009 Fra 2010 Fra 2011 Fra 2012 Fra 2013  

GOLFSIDENS DEBATTSIDE  - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!

Smånotiser 2015  - ofte med eksterne linker


30.08 Tutta samlet inn penger
Fra NGF:
For fjerde år på rad kan Suzann Pro Challenge overrekke et større pengebeløp til Right To Play og deres arbeid for barns rett til å leke og drive idrett i den tredje verden.

- Dette er bare et lite bidrag, men det føles godt å kunne gi noe tilbake, sier Suzann «Tutta» Pettersen etter lørdagens auksjonsmiddag på Hotel Bristol i Oslo.

Rundt 100 personer deltok på middagen som skiltet med 10 auksjonsobjekter, fra golfdag med Tutta til besøk hos New York Rangers.

Med lørdagens bidrag, har Suzann Pro Challenge samlet inn nærmere fire millioner kroner på de fire årene arrangementet har eksistert.

29.08 Sesongen over for Adam Scott

Adam Scott har hatt en svak sesong. Han misset cutten og får ikke være med i sluttslippet på PGA Touren lenger. Han har fått barn ( i februar), skiftet mellom kort og lang putter og skiftet caddy i sesongen. Er han ferdig som spiller på topplanet når ankringsforbudet trer i kraft i januar 2016? Kanskje. Han må i hvert fall forbedre spillet sitt hvis han skal "opprettholde sitt gode navn og rykte" som en topp golfspiller.

29.08 Rory ny verdensener uten å spille

Jordan Spieth misset cutten denne uken. Dermed passerer Rory McIroy ham på verdensrankingen. Men Jordan Spieth er tilbake på toppen igjen etter neste uke. Det skjer selv om begge misser cutten. Men blir Rory McIlroy blant de 10 beste i neste uke og Jordan Spieth misser cutten, vil han beholde plassen på toppen av listen.

25.08 Presidents Cup: Reduserer antall matcher

Antall matcher reduseres slik at man spiller om 30 poeng i stedet for 34. I Ryder Cup spiller man om 28 poeng. Man reduserer antall foursome- og bestball-matcher fra 6 til 5 på fredag og lørdag. Her er det som PGA Touren skriver: KLIKK HER

25.08 Martin Kaymer mister PGA Tour-kortet sitt
Han har bare spilt 13 turneringer. Det kreves at han spiller 15 turneringer. Så da så.

25.08 USA har valgt to spillere til Solheim Cup
Juli Inkster valgte Paula Creamer og Brittany Lang som Wild Cards til solheim Cup-laget som skal forsøke å vinne tilbake trofeet i Tyskland i september. Åtte spillere er klare ut fra U.S. points list: Stacy Lewis, Lexi Thompson, Cristie Kerr, Michelle Wie, Brittany Lincicome, Morgan Pressel, Angela Stanford og Gerina Piller. To spillere er klare fra Rolex world rankings list: Alison Lee og Lizette Salas. Dermed er det amerikanske laget klart.

24.08 Mike Weir tar pause

Make Weir, som vant Masters i 2003, tar en pause fra turneringsspill på ubestemt tid. Ha skal ta seg mer av familien. Men han elsker å spille golf og håper på å komme tilbake etter en (ubestemt) stund.

24.08 Tiger opp 29 plasser

Tiger Woods rykket opp til 257. plass fra 286. plass denne uken etter 10. plassen sist helg. Ingen endringer i toppen.

24.08 Tutta nedover på rankingen

Hun falt ned en plass til 7. plass på verdensrankingen denne uken. Hun ble passert av ShanShan Feng. Det er tett bak Tutta. Hvis hun ikke kommer opp med noen gode plasseringer med det første, ryker hun ut av topp 10 om noen uker.

24.08 Solheim Cup på Eurosport i år også

Forrige gang, i 2013, gikk Solheim Cup på Eurosport. Det gjør turneringen i år også.

I følge VG.no og omtalen av at Eurosport blir 24-timers sportskanal sier sportssjef Jan Erik Aalbu: "Målet vårt er å fylle opp sendeflaten med mest mulig sport tilpasset det norske TV-publikummet. I september sender vi Solheim Cup i golf med Suzann Pettersen, samt flere store kamper fra Europaligaen og EM-kvaliken i fotball".  

20.08 Ernie Els fikk utmerkelse

20.08 Ryan Palmers far døde i trafikkulykke

Ryan Palmer, som er nr 37 på verdensrankingen, spiller ikke denne uken. Hans far Charles Franklin ''Butch'' Palmer kjørte av veien og ble kastet ut av sin SUV. Han hadde ikke sikkerhetsbelte. Han ble 71 år gammel.

19.08 Sensasjonen Brooke Henderson (17) er nå medlem av LPGA

Hun vant i forrige uke. Hun får være med i Canadian Open denne uken. Det har vært litt fram og tilbake omkring hennes staus som spiller. Aldersgrensen for LPGA-medlemskap er 18 år. Her er en god artikkel om saken: KLIKK HER

18.08 Jason Days lange vei til toppen
Jason Days vei til topps har ikke bare vært fylt med roser. Han var i ferd med å skeie ut da hans far døde av kreft da Jason var 12 år gammel. Han ble tatt hånd om av sin nåværende caddy og har hatt en del motgang. Ikke minst noen skader de siste tre årene. Nå er han nr 3 på verdensrankingen. Tiger Woods er nå nr 286. Les om historien til Jason Day her

18.08 Ny major-rekord
Da Jason Day vant PGA-mesterskapet søndag satte han ny rekord ved å gå 20 under par. Den laveste scoren i noen major-turnering gjennom tidene.

18.08 Tiger Woods og Greg Norman hjalp Jason Day
til å vinne PGA-mesterskapet.
Her er historien

Sandra Nordaas med trofeet (Foto: LGU)

15.08 British Girls:
SANDRA NORDAAS VANT!!

For første gang siden 2003 ble det norsk seier i den største jenteturneringen i Europa.

Marianne Skarpnord vant denne turneringen i 2003.

Det ble en god match med 10 birdier til sammen - 6 til Sandra og 4 til Marta Perez Sanmartin, en 16-åring fra Valencia. Hun var en av 28 spanske spillere som deltok i denne turneringen.

Det var en meget flott prestasjon!
13.08 British Boys: Slik gikk det

Fem nordmenn var med i British Boys Championship, eller The Boys Amateur Championship, som det heter. Mesterskapet blir spilt 11. - 16. august, 2015 på
Royal Birkdale and Southport & Ainsdale.

Kristoffer Reitan og Viktor Hovland gikk videre til match-spillet. Hovland tapte i første runde. Reitan tapte i andre runde. Her er hjemmesiden

10.08 Furyk misset seieren for 10. gang

Nå har Jim Furyk ledet turneringer 10 ganger før siste runde siden 2011. Han har ikke klart å vinne en eneste gang. Han har spilt bra mange ganger på søndagen, men ikke godt nok. Alltid er det kommet noen bakfra og knepet seieren foran nesen på ham. Slik som 9. august da Shane Lawry stakk av med seieren i WGC-Bridgestone Invitational   

09.08 Tutta på Solheim Cup-laget

Kaptein Carin Coch har nå tatt ut fir spillere til Solheim Cup. Disse er: Suzann Pettersen fra Norger, Gwladys Nocera fra Frankrike og Charley Hull og Melissa Reid fra England. De er tatt ut på bakgrunn av Ladies European Tour points list  

08.08 Rory McIlroy spiller PGA mesterskapet
Han skal spille med Jordan Spieth og Zach Johnson de to første rundene.

06.08 Tigers restaurant åpner snart

Den 10. august er åpningsdagen. Se et par av rettene her.

04.08 John Daly som Ryder Cup-kaptein?

Han har sine meninger om saken. KLIKK HER

04.08 Har du sett Tigers fenomenale flop shot sist helg? se VIDEO
Han hadde en vanskelig posisjon, men løste oppgaven på en briljant måte.
 
KLIKK HER FOR VIDEOEN

04.08 Kanskje Rory McIlroy spiller PGA-mesterskapet

Han skal spille en treningsrunde på banen lørdag. Han blir ikke med i denne ukens store turnering. Han vil nok teste venstrefoten som ble skadet i fotballspill med gutta for en tid siden.

03.08 To hole in one etter hverandre på samme hull!
Det skje sjelden: 1 av 144 millioner ganger. Det skjedde i en turnering i Sverige. KLIKK HER og les saken

31.07 Michelle Wie måtte trekke seg fra British Open

Det er trist at denne talentfulle spilleren som vant US Open i fjor nå må trekke seg fra British Open pga. skade. Hun skadet seg "litt" i ulendt terreng på de første 9, men på det 13. hullet gikk det galt. Hun skled og vrikket foten såpass kraftig at hun ikke kunne spiller mer.  

30.07 "Golf surpasses cycling and athletics for drug findings"

I denne artikkelen i The Irish Times hevdes det at det er mer doping i golf enn i sykling. Men merk at antall tester i undersøkelsen baserer seg på 507 tester av blod og urin. Åtte tester var positive, i følge The Irish Times. Sykling hadde 22.471 prøver hvorav 224 var poitive. Statistisk sett er dette så stroe forskjeller at det ikke kan tillegges særlig vekt.
 KLIKK HER FOR ARTIKKELEN

30.07 Morgan Pressel med ALBATROSS I British Open

Hvis LIVE SCORE er riktig, har Morgan Pressel fått 2 slag på det 14. hullet på Turnberry torsdag 30. juli. Stort!

30.07 Faren til PGA Tour-spiller savnet

Billy Hurley spiller denne uken på PGA Touren. Hans far er savnet. Han forlot hjemmet 19. juli. Siden har ingen sett ham. Her er historien: KLIKK HER

30.07 Oppsiktsvekkende slag fanget på VIDEO
Ikke alle slag er like bra, men her går det galt. SE DENNE LINKEN

30.07 Rory McIlroy blir ikke med
 i Bridgestone Invitational i begynnelsen av august. Hans ankelskade etter fotball med gutta er nok av den mer alvorlige sorten. Om han stiller opp i PGA mesterskapet, er høyst usikkert. Hva skaden har å si for hans golfkarriere framover er også ukjent. Venstre ankel er en viktig legemsdel i golf. I verste fall kan vi ha sett det beste av Roiry McIlroy.

27.07 Tiger langt nede på verdensrankingen
Han er nå nr 266 på listen. Ingen endring i topp 3, men Jason Day har etablert seg oppe på en 4. plass. Han vil nok avansere ytterligere så bra som han spiller for tiden.

26.07 Tvist mellom Robert Allenby og caddyen
Det var snakk om et feil køllevalg som førte til en trippelbogey i Canadian Open den første runden 23. juli. En ny trippelbogey på dagens 9. hull fikk det til å koke over. Caddyen ga seg/ble sparket og en tilskuer bar Allenbys bag de siste 9 hullene. Det ble 81, og Allenby trakk seg etter dette. KLIKK HER for hele historien

24.07 Golfen trenger Tiger Woods

Gary Player mener at golfen trenger Tiger Woods. Den sørafrikanske legenden er ikke i tvil. Les og hør hva denne kloke golfspilleren mener: KLIKK HER

PGA Tour-vinner må i militæret, golfen må vente
Han har vunnet to ganger på PGA Touren.  Bae Sang-moon fra Sør-Korea (29) må dra hjem til militærtjeneste.
Dette sier han selv:

- I'd like to apologize to my fans for causing them concerns. I decided that I can mature further as a golfer by returning home as soon as I can and complete my mandatory military service.

... I felt this was a critical time for me as a young athlete to continue to compete on the U.S. golf tour. And I'd been doing the best I could to extend my stay, which was the legal and reasonable way. But the court's ruling today reminded me of the fact I should put my duty as a South Korean citizen ahead of my golfing career.

23.07 Hvor var Jordan Spieth?

Det spørsmålet stilte Zach Johnson seg selv da han spilte en time før de siste spillerne på st. Andrews på mandagens sisterunde. Les og se på VIDEO mer om dette. KLIKK HER

22.07 Småplukk fra The Open

Her kan du lese smånotiser etter The Open. Om en ny kollaps fra Adam Scott. Om Marc Leichman, som nesten mistet kona si for få månedersiden. Om ballen hans som landet i en divot på første ekstrahull. Om Louis Oosthuizen som nå har andreplasser i tre av de fire Major-turneringene med mer. KLIKK HER

22.07 Alle de tre i play off i The Open....

spilte på samme ballmerke. Titleist var merket. Hele 91 av de 156 startende startet turneringen med Titleist baller. Det var mer enn tre ganger så mange som nærmeste konkurrent.

21.07 Tiger langt nede på verdensrankingen

Han er np nr 258 på rankinglisten og faller ytterligere om han ikke stiller opp i turneringer og klarer cutten.

16.07
David Lingmerth, Sverige, rask ut av startblokken på St. Andrews
Svensken hadde 4 birdier på de fire første hullene torsdag morgen. Så kom det en bogey før han vartet opp med to nye birdier. Så roet han det ned med en par på hull 8 - par 3. Da hadde han 7 treere og en femmer på scorekortet sitt!

Ikke nok med det! Han fikk sin 8. treer på det 9. hullet og var ut i 29 slag! Helt fantastisk!
 
HER ER LIVE SCORE FRA THE OPEN

16.07 Tore Sviland imponerte

i det svenske mesterskapet. Han ble nr 3 bak Peder Johansson, Karlstad, og Tomas Persson, Frösåker, i det svenske mesterskapet sist helg.

16.07 Gustav Vik imponerte
og ble nr 3 i det franske åpne seniormesterskapet sist helg. Europamesteren Clive Jones vant turneringen. Det var han som vant EM da Tore Sviland ble nr 2.

15.07 Jordan Spieth søker råd om St. Andrews (VIDEO)
Han spilte 18 hull mandag, 10 hull på tirsdag og 18 hull onsdag. Her kan du se og høre om forberedelsene: KLIKK HER

13.07 Oddsen: Spieth med svak odds for Grand Slam
Jordan Spieth har odds på 15:1 for Grand slam. Det er etter Goldsidens mening en elendig odds. Oddsen for Tiger Woods for å vinne The Open er 20:1. Jordan Spieth gar en odds på 11:2 i The Open. Dustin Johnson har en odds på 10:1. Adam Scott, Louis Oosthuizen og Justin Rose har 18:1. 

13.07 Tiger Woods gir Rory McIlroy råd

Tiger har vært skadet mange ganger. Han har erfaring. KLIKK HER


08.07 PGA-spiller utestengt for doping

Scott Stallings er utestengt for å ha tatt et ulovlig medikament. Han er utestengt i 90 dager. Her er historien: KLIKK HER

08.07 Grand Slam bort fra Donald Trump-bane
Les her om den saken: KLIKK HER

06.07 Hvordan takle vått underlag? (VIDEO)

Her kan du lære litt om vått underlag og oppslått torv. KLIKK HER

03.07 Tigers gode 66-runde
Her kan du lese mer om den. Dette forteller han blant annet: "Overall I can't really say I hit any great shots, but I hit a lot of good ones. I hit the ball better than what my score indicates." Hele historien på denne linken: KLIKK HER

02.07 Bedring for Tiger Woods? (VIDEO)
Tiger Woods skal i ilden igjen denne uken. Han spiller sin siste turnering før The Open senere i måneden. Han viste litt bedre spill under treningsrunden før denne ukens turnering. Han er nå nr 220 på verdensrankingen. KLIKK HER

30.06 Tapte en million dollar på Johnsons tre-putt
Her kan du lese hvordan det skjedde: KLIKK HER

28.06 Dave Pelz' 3 Best Alternatives to Anchored Putting (VIDEO)
Her har du et par videoer om putting og morsom nærspill-trening: KLIKK HER

26.06 Høyre arm-drillen (VIDEO)
Kanskje du kan ha glede av å se og forsøke denne drillen? KLIKK HER

25.06 Løgndetektor Greg Norman/Gary Player?
Chamblers Bay ble et tema. Les denne artikkelen: KLIKK HER

23.06 Horschel: 'Lost respect for the USGA this week'
Golfsiden er enig. Klikk her og les artikkelen

23.06 Slik huskes US Open

I hvert fall sett med Golf.coms Joe Posnanskis øyne og fingre på tastaturet Her er artikkelen: KLIKK HER


21.06 Bra video fra høydepunkter runde 3 i US Open
KLIKK HER

20.06 Jason Day kollapset på det siste hullet

Det ble dramatisk da Jason Day kollapset på det siste hullet på den andre runden i US Open fredag. Han kom seg og fullførte runde: KLIKK HER

18.06 Her kan du lese
i magasins form en god forhåndsomtale av US Open: KLIKK HER

17.06 Tiger vet ikke hvordan banen blir satt opp i US Open
Mange mener at longhitterne har en fordel denne gangen, men det kommer an på hvordan banen blir satt opp. En interessant artikkel: KLIKK HER

15.06 Tiger er lengre ned på verdensrankingen
Tiger Woods er nå nr 195 på listen. Det er små endringer i toppen. Henrik Stenson har falt ned til 5. plass som Justin Rose overtok. Garcia passerte Fowler til en 8. plass.

12.06 Tonje Daffinrud har skadet håndleddet
og må stå over et par LET-turneringer. Synd. Hun spiller temmelig bra golf for tiden. Da er det synd å få et slikt avbrekk.

11.06 Phil Mickelson tjente mer enn Tiger Woods i fjor
Det skilte ikke mye. Det var 50,8 mot 50,6 millioner dollar. Med det var de to nr 8 og 9 på listen over de best betalte idrettsutøverne i fjor i følge Forbes.

11.06 15-åring i US Open

Han er bare 15 år, men har kvalifisert seg for US Open. Cole Hammer er navnet.  Her kan du se video og lese mer om saken: KLIKK HER

10.06 Per-Ulrik Johansson får ny jobb

Per-Ulrik Johansson blir ny daglig leder på Wermdö Golfklubb utenfor Stockholm. Dette er en prestisjetung klubb i den svenske hovedstaden. Han har vært med på å vinner Ryder Cup to ganger og spilt på Europa Touren og PGA Touren i til sammen 20 år. Han er i det siste vært en meget god golfkommentator fra PGA Touren. KLIKK HER for mer fra klubbens hjemmeside

10.06 Jack Nicklaus råd til Tiger Woods
Jacj Nicklaus mener at Tiger bør se video av seg selv. Da ser han fort hva som kan rettes opp. Etter Golfsidens mening vil han da oppdage at han bruker alt for mye krefter på drivene sine og er alt for anspent i muskulaturen. Klikk her

09.06 Tiger har gjort dette selv
Tigers svake spill overrasker mange. "Tiger seems lost right now".
Se diskusjonen her på VIDEO: KLIKK HER

08.06 Rapport fra Tuttas seier
Suzann Pettersen vant etter lang tids tørke. Her er rapporten fra LPGA Tourens hjemmeside: KLIKK HER

07.06 Golfpresidenten talte Idretts-Norge midt i mot
På Idrettstinget gjorde golfpresident Finn H. Andresen en god jobb da han og flertallet fikk gjennomslag for at man skal bruke objektive kriterier for utdeling av midler. Dermed blir OL-medaljer i idretter hvor Norge dominerer pga manglende internasjonal konkurranse nedprioritert. Dette burde vært gjort for mange år siden.

BRA FINN H!

04.06 PGA Touren på Eurosport neste år
Golfsiden har skrevet om dette tidligere. Her er hva Eurosport skriver: KLIKK HER

02.06 Tiger på US Open-banen
Tiger Woods gjør sine forberedelser grundig. Han besøkte US Open-banen 1. juni. Phil Mickelson var der i forrige uke. KLIKK HER FOR MER

02.06 Adam Scott med Tigers gamle caddy
Steve Williams hadde stor suksess som caddy for Tiger Woods. Nå skal han gå for Adam Scott. Han gikk caddy for Adam Scott ganske lenge før han trakk seg tilbake, men nå er han overtalt til å gå caddy igjen.
 
01.06 Her er Rorys nye kjæreste
Etter at det ble slutt med tennisstjernen Wosniacki rett før bryllupet, var Ror McIlroy alene. Nå har han fått seg ny kjæreste. Kanskje det er derfor han har spilt elendig de siste ukene? Her er historien: KLIKK HER

01.06 Se Bubbas sønns trick shot
Bubba Watson har en sønn som har startet tidlig med golf. Her er et av hans trick shots: KLIKK HER

01.06 Tigers rekordlave plassering på verdensrankingen
Han er langt nede på rankingen. Når starter oppturen igjen? Han er i dag nr 172 på verdensrankingen.


29.05 Ernie Els tror Rory slår Jack Nicklaus
Rory McIroy har fire Majors. Ernie Els har regnet ut at med en seier i majors hvert annet år de neste 20 årene er han oppe i 18 seire. Det kan fort bli flere.

28.05 Rory McIlroy
Får en bor for å ha kastet kølla si under forrige ukes turnering på Wentworth. Det er ikke første gang det skjer. Her er video fra køllekastingen. "Rory will be disciplined under the players Code of Conduct for the club throw", fortalte en PGA-representant etterpå. Se video

28.05 Stanford vant for første gang for damer i college-golfen i USA
Det ble en spennende finale. Her er full rapport med video: KLIKK HER

23.05 Fikk hole in one, takket nei til 10.000 dollar
Han spilte et kval og fikk hole in one. Premien var 10.000 dollar, men Brian Butler ville spille på Boston College-laget i sitt sise år. Han ville blitt proff hvis han tok i mot premien. Det ville han ikke ofre for det siste året på golflaget. Smart gjort!

18.05 Tiger i Las Vegas
Every year Tiger Woods hosts “Tiger Jam” — a golf tournament/poker match/concert/party in Las Vegas to raise money for his Tiger Woods Foundation. The musical guest is usually the headline celebrity of that year’s event, and with Ed Sheeran acting Tiger’s chosen performer this year, the two seemed to have a great time in Sin City (fra Bleacherreport).

Tiger er for øvrig ranket som nr 140 på verdensrankingen. En ranking som Rory McIlroy topper suverent.

17.05 Vetle Marøy vant junior college-mesterskapet
Godt gjort av en god spiller. Her er rapport fra Bergen GKs hjemmeside: KLIKK HER

15.05 Hole in one av Jimenez
Det skjedde på ET på hjemmebane i Spania. Se videoen her: KLIKK HER

15.05 The new BIG THREE
Det spekuleres i om de tre store i ny versjon blir Rory McIlroy, Jordan Spieth og Rickie Fowler. Den forrige trioen som ble betegnet som the Big Three var Arnold Palmer, Gary Player og Jack Nicklaus.

13.05 "Syke" skader på stjernespillerne
Mange rare skader de siste årene. Se videoen her: KLIKK HER

13.05 Tiger Woods er nå nr 133 i verden
Han rykket ned 8 plasser da han mistet sin ranking for seieren i the Players for to år siden denne uken. Rickie Fowler rykket opp fra13. til 9. plass etter seieren. Sergio Garcia gikk fra 10. til 7. plass.  

10.05 Var utroskap årsak til at Tiger og Lindsey Vonn
skilte lag?

Det skrives om dette i Daily Mail. Her er hele historien: KLIKK HER

12.05 Tiger hjalp suicidal gutt
Sophie Gustafson, som har problemer med stamming, hjalp en gutt med samme problem. Han ble mobbet og forsøkte å begå selvmord. Han ble reddet i siste liten Tiger Woods skrev brev til ham. KLIKK HER for hele historien

11.05 Møkkaoppførsel av fans mot Sergio Garcia
Garcia spilte bra. Her forteller han om spillet sitt. Fansen var ikke hyggelige mot Gracia på det 17. tee-stedet. Han svarte med en sterk birdie fra langt hold. Han var heller ikke fornøyd med fansen hele tiden. Se videoen: KLIKK HER

11.05 Jim Furyk on  square-face putting (VIDEO)
Kanskje et bra tips for mange? KLIKK HER

07.05 Mange trodde at Tiger var ferdig
Selv blant proffene var det mange som mente at Tiger var ferdig med sin karriere da han ikke klarte å prestere særlig godt i vinter. Her er en artikkel om temaet: KLIKK HER

07.05 John Dalys spesielle bukser
Her kan du se bilder av mange av de uvanlige buksene John Daly har i garderobeskapet sitt. KLIKK HER og bla deg videre.

05..05 Tutta nede på 9. plass på verdensrankingen
Snart ute av topp 10 hvis hun ikke presterer etter skulderskaden sin.

05.05 Tiger er nå nr 125
på verdensrankingen. Han faller stadig nedover.

03.05 Match play-turneringen må endres
ikke alle var helt fornøyd med hvordan det nye formatet fungerte. En som krever forandringer er Henrik Stenson som spilte en uinteressant match siste dag i gruppespillet. Her er en interessant artikkel om saken. KLIKK HER

02.05 Stor demodag på Haga/ToppGolf 5. og 6. mai
Leverandører som har meldt sin ankomst i år er:
Callaway, Taylor Made, Nike, Titleist, Ping, Cobra, Cleveland og Srixon.
I tillegg kommer Kjus og viser frem sin flotte golfkolleksjon, Garmin demonstrerer sine klokker og Ecco kommer med sin tour buss.
Alt skjer på driving rangen.

30.04 Calvin Peete er død
Han ble 71 år gammel. Dette er en interessant artikkel fra Golf Digest om mannen som var langt unna å være en rikmannssønn som automatisk ble presentert for golf. Han var en av farens 19 barn. Han spilte Ryder Cup to ganger blant mye annet. KLIKK HER

30.04 Justin Rose inspirert at NBA-stjerne
Justin Rose ble inspirert av bsketballspilleren Steph Curry da han vant sist helg. KLIKK HER FOR HISTORIEN

28.04 Tiger nr 116 på verdensrankingen
Tiger spiller ikke på et par uker og siger nedover på rankinglisten. Han er nå nr 116 og bak spillere som Seungyul Noh, Li Haotong og Romain Wattel. Justin Rose gikk fra 9. til 6. plass. Ingen endringer i toppen.

28.04 De 16 match spill-gruppene
Gruppene i nyordningen er nå klare. Her er de

27.04 Phil Mickelson trekker seg fra Match Play
Han oppgir private årsaker til at han ikke blir med i årets WGC-Cadillac Match Play. Han blir erstattet av finske Mikko Ilonen, nr 68 på verdensrankingen.
"I'm really happy with the new format and TPC Harding Park is a terrific setting for match play, so it's unfortunate that I won't be able to play this year," sa  Mickelson til PGA Touren. Han har ikke spilt denne turneringen siden 2011 og har aldri klart å komme lenger enn til tredje runde.
Tim Clark har trukket seg pga albuskade. Luke Donald blir heller ikke med. Han skal være med på brorens bryllup.

27.04 Bubba Watson brekker konas driver
i forbindelse med et trick shot. Se videoen her

23.04 Lindsey Vonn om å se Tiger spille golf (VIDEO)
Lindsey Vonn, alpinisten, er kjæresten til Tiger Woods. Hør og se hva hun mener om golf: KLIKK HER

23.04 Tiger stiller i the Memorial
Det har han sagt til Jack Nicklaus. Det er i juni - to uker før US Open.

23.04 Fred Couples er skuffet
over ikke å ha blitt valgt som Ryder Cup kaptein for det amerikanske laget i 2016.

23.04 Women's Masters på Augusta?
Paul Creamer mener at det nå er på tide at damene slipper til på Augusta med Women's Masters på Augusta National Golf Club. Hun vant US Women's Open i 2010.

22.04 Tutta rykker stadig bakover i køen
Hun er nå nr 8 på verdensrankingen - ned en plass fra forrige uke. Hun er snart ute av topp 10 hvis hun ikke kommer opp med noen topplasseringer snart. 

21.04 Nick Faldo spiller i The Open
Nick Faldu feirer sin 58. bursdag og det 25. året siden han vant The Open. Han stiller opp som tidligere mester. Han kommer neppe til å klare cutten, men tidligere vinnere får være med i denne turneringen på gitte premisser. Det blir et populært innslag på St. Andrews i juli. Men favoritt er han ikke. Ikke denne gangen.
 
21.04 Tom Watsons siste Masters i 2016
Tom Watson imponerte med en 71 runde torsdagen i The Masters. Nå sier han at neste års turnering kan bli hans siste. Alderen krever sitt, selv for Tom Watson.

21.04 Disket da caddyen brukte golfbil
Edoardo Molinari ble disket da caddyen hoppet på en golf cart mellom det 9. og 10. hullet på ET i Kina på fredag. Molinari var 20 meter foran og så det ikke. Ingen tvil: DISK. Dramatisk brudd på reglene. Det er to straffeslag. Han førte disse ikke opp på score-kortet og ble disket.

17.04 Tigers håndledd OK
Etter at han traff en rot på andreslaget på det9. hullet, kunne det se ut til at Tiger skadet håndleddet sitt. Men nå opplyses det at håndleddet er ok. Han vet ikke når han kommer tilbake, men han skal arbeide hardt før han er tilbake for fullt. Golfsiden har lenge spådd at Tiger vil komme tilbake for fullt og hevde seg i toppen om ikke lang tid. Den spådommen står fortsatt.

17.04 Jordan Spieth med svak start etter Masters
Han åpnet med svake 74 etter seieren i Masters da han startet opp igjen konkurransespillet på Hilton Head i RBC Heritage på Harbour Town-banen i Sør-Karolina. Han traff bare åtte av (de små) greenene.
Selv sa han etter runden: - There's no excuses," Spieth told reporters. "I should have played a better round today.

17.04 Tiger Woods vinner igjen, trolig
Tiger Woods viste lovende takter i The Masters. Når han er tilbake igjen, er han i enda bedre form. Sannsynligvis. Golfsiden tror også det er meget sannsynlig at Tiger vinner igjen. Hvis alt går etter planen skal han spille på minst seks baner hvor han har vunnet en eller flere ganger tidligere. Han vil vinne igjen. I hvert fall ønsker han det selv!

15.04 19 ting du får vite om Jordan Spieth
Jordan Spieth er mannen alle snakker om etter The Masters. Her skriver Golf Digest om 19 ting du bør vite om den nye stjernespilleren: KLIKK HER

14.04 Video: Analyse av Tiger, Rory og Jordan
Her ser du en videoanalyse av de tre som er nevnt i overskriften: KLIKK HER

13.04 Viasat uten PGA Touren, samme pris,
men det blir mer golf fra de andre tourene. Selvsagt må det bli det om de skal beholde samme pris.

Dette svarer Viasats Sportchef Per Nunstedt på spørsmålene fra golf.se: KLIKK HER

13.04 Tiger avanserte 10 plasser
Tiger Woods viste at han har noe å hente fortsatt på golfbanen. Han avanserte fra 111. til 101. plass etter sist helgs Masters på Augusta. Jordan Spieth fikk fra 4. til 2. plass. Rory McIlroy leder klart.

13.04 Suzann Pettersen avanserte til 6. plass
denne uke på verdensrankingen. Opp en plass. Stacy Lewis gikk fra 3. til 2. plass, ens Lydia Ko er på toppen av listen.

09.04 To ganger hole in one på ni hull
Par 3-turneringen bød på mye moro. Camilo Villegas fikk hole in one to ganger på de ni hullene. Han tapte i play off mot Kevin Streelman. Dermed er det garantert at Kevin Streelman ikke vinner The Masters, skal vi tro på overttroen. Jack Nicklaus fikk også hole in one. Se det hele og les mer:
Klikk her

08.04 Hvor mange ulike vinnere i de siste 26 major-turneringene?
Det er 7 år siden Tiger vant sin siste major. Det er 10 år siden han vant på Augusta. De siste 26 major-turneringene har det vært 19 ulike vinnere!

08.04 McIlroy har Bubba som favoritt
Rory McIlroy sa at han holdt Bubba Watson som favoritt til å vinne en ny tittel.Rory McIlroy spiller med Phil Mickelson og Ryan Moore. Rory sa at han har spilt en del ganger med Phil og liker godt å spille med ham. 

08.04 Det kan bli dårlig vær på Augusta
Akkurat nå 00.50 (norsk tid) er det striregn på Augusta. Utsiktene ser ikke så bra ut. Vi får håpe på at det ikke blir kjedelige utsettelser. 

07.04 Tiger Woods er klar for å vinne igjen (se egen artikkel)
Han har testet noen nye wedger. Han har trent godt. Han er i godt humør. Men er konkurranseformen i prden? Dette skrives det om om mannen som er ranket som nr 11 i verden for tiden: Tiger Woods.
 
Her er artikkelen: KLIKK HER

06.04 Danielle Kang truet på livet på LPGA Touren
Det var på en restaurant under LPGA turneringen at det oppsto en kjedelig hendelse: KLIKK HER FOR MER

04.04 Austin Cook nr 2 halvveis i Houston Open
Han kvalet inn til turneringen i mandagskvalet. Nå skal han spille med Phil Mickelson lørdag. Han er nr 2 etter to runder. Vinner han, er han klar for The Masters. Han er i storform. Dette viser at det er mulig å komme fra "ingen steder" og gå hele veien. Han spiller på mini-touren til vanlig. I fjorklarte han å mandagskvale inn til
FedEx St. Jude Classic og ble nr 13! Han ønsker å vinne for så å få spille på Augusta. En seier i Houston og en seier på Augusta i neste uke vil bli dette århundrets største idrettssensasjon.


03.04 Tiger Woods stiller opp i The Masters på Augusta
Etter mye trening er nå Tiger Woods tilbake på arenaen. Det er ikke lett å spå hvordan det skal gå. Der kan man tippe hele skalaen uten å dumme seg ut. 

02.04 Jimmy Walker trekker seg fra ukens turnering
Han følte seg ikke bra etter at han spilte en treningsrunde på Augusta tirsdag. Fra før har Henrik Stenson måttet trekke seg på grunn av influensa.

01.04 Tiger legger opp, melder Golf Central Daily
Mange beklager dette. Selv sier Tiger Woods at han ser fram til nye utfordringer i livet - fortsatt i følge Golf Central Daily.

Her er meldingen fra i dag: KLIKK HER

01.04 Tiger spilte Augusta tirsdag
Spiller han The Masters? Trolig. Han trente på banen tirsdag. Les og se vurderingene her: KLIKK HER

31.03 Rory McIlroy flytter til skatteparadis
Han flytter til Dubai og får dermed lavere skatt. Hans inntekt i år som anslås til et par hundre millioner kroner blir dermed ikke så mye belastet med skatt til fellesskapet.

31.03 Tiger bygger om bane i Kina
Det er et prosjekt til over 100 millioner kroner. KLIKK HER FOR MER

31.03 Henrik Stenson er syk, The Masters i fare?
Henrik Stenson skulle ha spilt en treningsrunde mandag med Jonas Blixt, men måtte gå og legge seg med vondt i halsen og resten av kroppen.Dette twittrer han: "
No Augusta practice, No Shell Houston Open due to getting the flu, hope to be up and running next week in Georgia".

30.03 Tiger er nå
nr 104 på verdensrankingen. Rory McIlroy leder foran Henrik Stenson og Bubba Watson. Jordan Spieth er nå nr 4. Han kan bli nr 1 om ikke lenge. Jimmy Walker er nå inne blant topp 10.

26.03 Tiger i Masters? 50-50
Tiger Woods rapporteres i stadig bedre form. Han hadde store problemer med YIPS i nærspillet da han forsøkte å komme tilbake etter operasjonen i fjor. Hans gode venn Notah Begay som nå er TV-reporter, sier det er 50-50 sjanse for å se Tiger i Masters i år. Han var ikke med i fjor. Det kan godt hende at Tiger får spillet sitt tilbake i godt gammelt merke. Om han er blitt kvitt yips'en sin, får vi ikke svaret på før han er i en real konkurransesituasjon. Vi får håpe at Tiger føler seg bra nok til stille opp, og at han i så fall kan vise fram godt spill.

25.03 Henrik Stenson forstyrret av tidtaking på spillet
Han treputtet da to greener på rad og tapte seieren med ett slag. KLIKK HER

24.03 Henrik Stenson opp på andreplass
Rory er på topp. Henrik Stenson er nr 2 på verdensrankingen etter å ha passert Bubba Watson. Jasen Day passerte Adam Scott opp til fjerdeplass. Tiger Woods er nr 96 og trolig ute av topp 100 i neste uke. Kanskje han aldri kommer tilbake blant topp 100?

24.03 Tutta falt nedover på verdensrankingen
Ikke uventet faller Suzann Pettersen nedover på verdensrankingen etter ganske svakt spill til henne å være over lengre tid. Nå er hun nr 7. To fra Korea passerte henne denne uken. Hvis Tutta ikke slår Michelle Wie denne uken, vil hun sannsynligvis falle ytterligere på rankingen. Nå er det meget langt fram til de tre på toppen av listen. Tutta må trolig vinne minst fire-fem ganger i tiden som kommer hvis hun skal ha håp om å blande seg i toppen og nå sitt store mål om å bli nr 1. 

19.03 Bubba Watson trakk seg pga. dødsfall
Bubba Watson trakk seg fra Arnold Palmers turnering onsdag. En god venn døde uventet tirsdag. Watson skal delta i begravelsen. Inn i turneringen kommer Kevin Kisner som da skal spille med Adam Scott og Brooks Koepka. Watson trakk seg i fjor i denne turneringen etter en 83-runde. Han fortalte at han hadde allergi. 

19.03 Azahara Munoz operert
Hun har hatt problemer med venstre hånd siden desember. Det viste seg at det var en svulst. Den er nå operert ut. Hun tror at hun blir borte fra golf en måneds tid. Hun er nr 14 på verdensrankingen.
 
17.03 Slo ut for tidlig, traff spiller; utestengt ett år
Man skal være forsiktig på golfbanen. En spiller i Sverige traff en spiller i ballen foran fordi han slo ut for tidlig og før de foran hadde kommet utenfor rekkevidde. Nå er han utestengt ett år.
BRA! - mener Golfsiden. KLIKK HER FOR MER

16.03 Tiger Woods nr 87 i verden
Nedturen fortsetter for Tiger Woos. Han falt fra 79. til 87. plass på verdensrankingen denne uken. Jordan Spieth (21) hoppet fra 10. til 6. plass etter seieren på PGA Touren sist helg. Ingen endringer rundt topp 50 streken; det er de samme 50 som er inne nå som i forrige uke. Norge har ingen aktive, skadefrie spillere inne blant de 1000 beste for tiden.

14.03 Skal Tiger Woods ikke være med i Masters?
På sin hjemmeside forteller han at han ikke er klar for Arnold Palmer Invitational. Han håpe rå bli klar til Maters. Slik han har spilt i det siste er han ikke klar for å konkurrere på høyt, profesjonelt nivå. Kan det være at den operasjonen han hadde i fjor krever omfattende rehabilitering av svingen?

13.03 Fikk hole in one to ganger på tre hull
Sannsynligheten er 1 til 67 millioner. Carol Green Robertson spilte på Celebration Golf Club like ved Orlando, Florida da hun fikk hole in one på hull nr 3 som er 145 meter langt. På hull nr 5, som er 147 meter langt, fikk hun hole in one igjen! Hun er ansatt som coach ved Virginia Tech som skal starte opp med golf for kvinner høsten 2015. Hun vant
Virginia Amateur i 2006 og tapte i finalen mot Meghan Stasi i U.S. Women’s Mid-Amateur i 2010.

11.03 John Daly: Dopingtester på PGA Touren er en vits
Jeg om hvordan han ser på dette. Han er selv testet 5 av de siste 6 årene. KLIKK HER

11.03 Bilder av bagene med utstyr til gode spillere
Mange gode bilder. Klikk deg gjennom bildene, men først: KLIKK HER

10.03 Tiger er nr 79 i verden, noen endringer på verdensrankingen
Tiger Wodds faller stadig nedover på listen. Nå er han nr 79. Dustin Johnson er opp fra 15 til nr 7. Adam Scott passerte landsmannen Jason Day, AUS, til fjerdeplass. Thomas Bjørn falt ut av topp 50 og er nr 52.

09.03 Rory fikk tilbake 3'er-jernet som han pælmet i innsjøen (video)
Rory McIlroy ble så sint at han kastet 3'er-jernet i vannet etter et dårlig slag på fredagens andrerunde. Donald Trump sørget for at han fikk jernet tilbake etter at en dykker hadde hentet det opp fra innsjøen. Rory var morsom da han søndag på fjerderunden slo nok et svakt slag og lot som han skulle kaste en ny kølle i vannet, men denne gangen slapp han ikke kølla, men trakk fram et lite smil :-)  KLIKK HER

07.03 Et av de beste køllekastene Golfsiden har sett, utført av Rory McIlroy (video)
Mange gode golfspillere har temperament. Det er en grunn til at de er så gode. Her kaster Rory McIlroy sin kølle i vannet etter at ballen havnet i vannet. Et meget rolig og avbalansert kast uten veldig stor kraft. Se selv og bedøm

07.03 John Daly reddet caddy fra å bli drept
Se videoen her og vent litt etterpå og se hele det interessante intervjuet hvor David Feherty og John Daly snakker sammen. KLIKK HER

06.03 Adam Scott med kort putter
Han prøvde seg for første gang på to år med kort putter. KLIKK HER FOR MER

06.03 Trenere på kurs i Sverige
Også norske trenere er med for å holde seg oppdatert på det som skjer innen faget. KLIKK HER
04.03 Harrington avanserer
Etter sin seier i helgen avanserte Padraig Harrington 215 plasser på verdensrankingen. Tiger Woods er nå nr 75. Harrington er nr 82. Berger er nr 73 opp 100 plasser. Paul Casey hoppet opp til nr 45.  Ingen endring i topp 5.

03.03 Tiger utsatt for grove beskyldninger
Dan Olsen mente at Tiger Woods er utestengt for juks. Nå trekker han de grove beskyldningene tilbake. KLIKK HER

02.03 Greg Norman Says Many PGA Tour Players Are 'Fat and Sassy' Sheep
Her er mer: KLIKK HER

26.02 Rory stoler på amatør på Augusta
Rory McIlroy måtte spille med en markør i den 3. runden i Masters i fjor fordi antall spillere i den runden var et oddetall. Den gode amatøren Jeff Knox slo Rory med ett slag på den runden. Han kan banen meget godt. Nå søker Rory råd hos amatøren under oppladningen til årets Masters. Han skrev et brev til Jeff Knox i fjor sommer.
Her er hele historien: KLIKK HER

24.02 Ben Hogan-bilder
Her kan du se et 30-talls bilder av Ben Hogan og lese litt golfhistorie ute til venstre på hvert bilde. KLIKK HER

24.02 Stort golfprosjekt i gang i Sverige
Det blir golfbane med boliger rundt. Anders Forsbrand, en av de store spillerne i svensk golf, er med på dette. Det blir over 500 leiligheter. Prosjektet koster over en milliard kroner. LES MER HER

23.03 Tuttas trener gir gjerne råd til Tiger
Butch Harmon er langt fra uvillig til å dele sine tanker med Tiger Woods. Men Tigers stolthet står nok i veien. Klikk her for historien

20.02 Nicklaus om Tiger Woods
Det sitter mellom ørene, sier Jack Nicklaus. KLIKK HER FOR HISTORIEN

20.02 Huseby & Hankø golfbane åpner i morgen lørdag 21. februar
- Vi åpner banen for spill i morgen med sommergreener og sommer-teesteder, melder . KLIKK HER

20.02 Tiger Woods stiller ikke opp
Tiger Woods stiller ikke opp i Honda Classic i neste uke. Uken etter er det the World Golf Championship, Doral. Her er han ikke kvalifisert gjennom sin ranking som nå er nr 66.

20.02 Marita Engzelius er fortsatt skadet
Dette skriver hun selv på FB:

"Doing exercises for my wrist everyday now. Uncertain when I will be back playing tournaments and still doing putting and chipping only. Next week, I will see another doctor to get a second opinion on my injury."

18.02 Steve Stricker er tilbake - nesten
Han opererte ryggen i desember og får nå slå wedger i rolge tempo. Han håper på å rekke Masters i april.

18.02 Davies Love III blir Ryder Cup kaptein
Han vil selv ikke bekrefte det før 24. februar, men det ser ut til å være klart. KLIKK HER

18.02 Lydia Ko (17) legger opp......
Lydia Ko forteller at hun allerede nå har planene klare for videre karriere. Hun skal spille golf på høyt nivå til hun er 30 år gammel. Deretter skal hun bli psykolog. Det er moren, som reiser med henne over alt, som insisterer på at Lydia skal ha en utdanning ved siden av golfen.

16.02 Rory McIlroy og Graeme McGowell under skattelupen
De to er under etterforskning for mulig skatteundragelse, skal vi tro Daily Mirror. KLIKK HER

16.02 Brandt Snedeker "inne i varmen igjen"
Brandt Snedeker falt nedover til en 63. plass på verdensrankingen ig var til og med dårligere enn Tiger Woods. Etter sin seier i helgen rykket han opp til 32. plass og er med blant dem som får spille de største turneringene. Her går grensen på 50.

15.02 John Daly misset cutten
Han åpnet med 65 på Pebble Beach, men fortsatte med 72 (+1) på Moterey. Lørdag ble det 73 (+1) på Spyglass Hills. Han misset dermed cutten med to slag etter den fine åpningsrunden.

14.02 Fikk hole in one, vant et hus (se video)

KLIKK HER for å se vinnerens reaksjon. Dette var Panuphol PITTAYARATS andre hole in one som profesjonell spiller. Han klarte ikke cutten etter 76 71.

13.02 Mann arrestert i Allenby-saken
Robert Allenby ble ranet på Hawaii. Nå har politiet arrestert en mann i saken: KLIKK HER

12.02 Greg Norman ble 60 år tirsdag
Han har vært med på å prege golfen de siste 40 årene. Denne redaktør husker godt da Greg Norman stilte seg opp bortenfor og ytterst til høyre på driving rangen med egne baller, mens vi andre som deltok i Scandinavian Enterprice Open, varmet opp med slitne range baller. Ikke bare hadde han egne, nye baller. Han kommanderte caddyen sin ut på rangen for å plukke opp ballene. Han fortelte hvilken kølle han brukte. Caddyen gikk så til landingsområdet for den kølla og tok et par skritt hit og dit og plukket opp ball etter ball. Greg Norman ba oss andre sikte litt bort fra caddyen hans av sikkerhetsmessige årsaker. Artig sak. Her kan du lese om historien hans: KLIKK HER   

11.02 Mark O'Mearas råd til Tiger Woods
De to var gode venner i mange år. I hovedsak går det ut på å gjøre det enkelt: KISS (Keep It Simple Stupid) - grunnleggende for alle som skal instruere i golf. KLIKK HER FOR HELE HISTORIEN

11.02 Ryder Cup-kapteinen ble robbet på vei til Pebble Beach
Mistet køller, pass og klenodier fra Ryder Cup som skulle auksjoneres bort. Klenodiene altså.
"I was just disappointed," sa Paul MvInley. "I had only been in the country an hour and a half. It can happen in any country, or city in the world. I thought it was safe, and it didn't cross my mind."  KLIKK HER

10.02 Tigers svakeste plassering
Nå er Tiger Woods på 62. plass på verdensrankingen. Den svakeste plassering gjennom tidene for hans del som profesjonell golfspiller. Innen 17. mai vil han nok være langt utenfor topp 100 på rankingen hvis han ikke snart får noen tellende resultater. Innen 17. mai vil han miste gode poeng fra tre seire i 2013. Uten framganger innen den tid, tror Golfsiden at Tiger kan rase nedover kanskje så mye som et par hundre plasser.

10.02 Hvor mange i topp 50 er fra Sør-Korea på damenes verdensranking?
Svaret er 22 spillere. Blant topp 25 er det 11 spillere. Suzann Pettersen er nr 5, men har tre spillere rett bak seg. Disse kan lett passere Tutta hvis Tutta ikk får noen topplasseringer snart.

08.06 Billy Casper (83) døde lørdag
Han var en av de største i sin tid. Han vant 51 ganger på PGA Touren. Han vant US Open i 1959 og i 1966. I 1966 var han sju slag bak med ni hull igjen å spille. Billy Casper vant i play off. Her kan du lese mye om Billy Casper og hva hans motspillere skriver og denne store spilleren.

06.02 Interessant intervju med doktor om Tigers ryggskade
Han snakke rom Tigers ryggproblem. Deretter en oppsummering og kommentarer fra hans spill torsdag 5. februar. Han klarte ikke å koordinere bevegelsene i det hele tatt. KLIKK HER

06.02 Tiger må betale eks-kona innen 15. januar 2016
Oppgjøret med lin Nordegren er ikke ute av verden. Han må betale 54.5 millioner dollar innen 15. januar neste år i følge South Florida's Online Tabloid. KLIKK HER

06.02 Mer om Tigers rygg
Dette ser ikke bra ut for Tiger Woods. Han har problemer med rygge. Kanskje ikke setet i privatflyet sitt som han bruker for å reise verden rundt for å se på kjæresten kjøre på ski, er godt nok? Dette skriver Gary Van Sickle på golf.com om Tigers rygg: KLIKK HER

05.02 Tiger: "We still have som work to do", fra onsdagens pro-am
Det var ikke overbevisende det Tiger Woods viste i onsdagens pro-am. Han sliter med nærspillet og er ofte mellom gammel og ny teknikk. Når han er der, går det dårlig. KLIKK HER for hele storyen

04.02 Hole in one på par 4 av Richard Green, se og hør Marianne Skarpnords kommentar
Her kan du se video av det sensasjonelle slaget. (Hvordan ballen kom ut fra bunkeren forsto ikke denne skribent, men det er så, men den traff kanskje en rake?) SE VIDEOEN SELV

04.02 Caddyer vil ha 50 millioner dollar av PGA Touren
Caddyene blir tvunget til å være "reklameplakater" for sponsorene. Her er saken

04.02 NGF strammer inn
Med nedgang i golfinteressen og sviktende inntekter er det foretatt nedskjæringer i NGF på de fleste områder. Dermed regner styret med at årsresultatet kan gå i balanse.

04.02 RKS til Nord-Norge
NGFs styre vedtok å opprette et nytt regionalt kompetansesenter (RKS) for Nord-Norge Styret har bedt administrasjonen gå i dialog med Salten Golfklubb med den hensikt å få signert en avtale med klubben.

04.02 NGF tok til fornuften
Det kom sterk kritikk fra mange hold da det store forbundsarrangementet ble lagt til Tromsø i fjor høst. Dermed var det mange som ble hjemme. Golftinget legges til Gardermoen denne gangen. Quality Airport Hotel Gardermoen blir stedet og datoen blir 15. november 2015.

04.02 Sakset fra NGFs styremøte i januar
1) Mer fokus på topp og bredde
Idrettstinget arrangeres i juni, og skal blant annet behandle nytt idrettspolitisk dokument. I en høringsuttalelse til NIF presiserer NGF at Olympiatoppen i større grad må inkludere alle særforbund som representerer en olympisk gren. NGF ønsker i tillegg å vie voksenidretten større plass enn det som er tilfellet i utkastet.

2) Ikke til Høyesterett
NGF kommer ikke til å ta arbeidskonflikten mellom Kongsvingers GK og tidligere ansatte greenkeepere til Høyesterett. Dermed ser det ut som om saken ender med lagmannsrettens dom som ga medhold til de tidligere ansatte greenkeeperne. Styreavgjørelsen baser er seg blant annet på anbefalinger fra NIF og NHO Idrett.

3) Vil ha landsdekkende LET-turneringer inn i Solheim Cup-pakka
NGF legger opp til et Solheim Cup-konsept som vil inkludere LET-turneringer i Rogaland, Hordaland, Trøndelag og Nord-Norge i perioden 2016-2020. Det jobbes også med et omfattende kvinnerekrutteringsprosjekt for samme periode. Søknadsfristen for arrangementet i 2019 er nå satt til 23. august 2015. Innen den tid må NGF ha finansieringen på plass for at en søknad skal kunne fremmes.


03.02 Fra PGA Merchandise Show, fine bilder
Her er 33 fine bilder fra utstillingen nylig. Er du bare interessert i pene damer, er det litt av hvert å se på, men også mye annet: KLIKK HERt

03.02 Fem du du kanskje bør vite om Rory McIlroys rettssak
Rory McIlroy har en sak gående mot sin gamle samarbeidspartner. Klikk her


03.02 Hva er galt med Tiger Woods
Tiger har aldri vært så "lost" som nå. Han slår slag som er helt på jordet. Er han blitt FOR teknisk? Her diskuteres temaet på VIDEO: KLIKK HER

02.02 Azinger: Tiger over-engineered, confused
Er Tiger blitt for mye opptatt av teknikken sin? Blir feelingen borte. Koker det for mye inni hodet hans. Nå er han forvirret. Se hva Paul Azinger mener: KLIKK HER

28.01 Pro am avlyst i Dubai Desert Classic pga dødsfall
En av grunnleggerne av klubben døde på driving rangen: Les mer om saken

28.01 Robert Allenby: kritisk til pressen 
Her kan du lese og se hanse gen forklaring: KLIKK HER

28.01 Tiger forklarer tannhistorien
Her er historien: KLIKK MER

27.01 Allenby-saken tar en ny vending
Robert Allenby så ikke bra ut etter overfallet og ranet på Hawaii. Nå er det kommet nye opplysninger i saken. KLIKK HER med bilder og videoer.

27.01 Stacy Lewis med nye baller - de gamle ble forbudt!
Hennes gamle Titleist Pro V1x fra 2009 er ikke lenger tillat å bruke. Nå er det Bridgestone som gjelder for spilleren som ikke likker ballendringer. KLIKK HER


24.01 Caroline Westrup bytter fra Sverige til Norge
Caroline Westrup, Bærum GK, har bodd i Norge siden hun var 11 år gammel. I følge svenske Expressen.

- Jag bor i USA, representerar det svenska landslaget och en norsk klubb, det har inte hängt ihop, säger hon.

Det siste spørsmålet:

- VM i Falun avgörs nästa månad, vem hejar du på då? Sverige eller Norge?

– Svår fråga, men är jag norsk så får jag väl heja på Norge.

Heia Norge!

Les hele det gode intervjuet her: KLIKK HER

OBS: Golfsiden er inneforstått med at hun ikke blir norsk før til neste år, men her på Golfsiden.no er vi mer liberale og aksepterer henne som norsk allerede nå!

24.01 Dustin Johnson spiller i Farmers
Han er tilbake i golfsirkuset etter et halvt år på sidelinjen. Nybakt pappa og en glad mann er tilbake i manesjen. Det rapporteres at han har spilt meget godt under trening. Men så var det konkurranser da. Farmers går om to uker. 

23.01 Jack Nicklaus' sving
Legg merke til at han løfter venstre hæl i baksvingen. Det kan hjelpe dem som ikke klarer å vri seg skikkelig opp i baksvingen. Bubba Watson gjør for øvrig det samme - med høyre siden han er venstrespiller. KLIKK HER for å se bildesekvensen av Jack Nicklaus' sving fra 1960-tallet.

22.01 Tiger roser Full Swing Golf
På twitter svarer Tiger Woods på spørsmål fra Full Swing Golf: "Excited to be part of @fullswinggolf. Can't wait to see how this new technology will help my game." Her er kilden: KLIKK HER

21.01 Paulina Gretzky og Dustin Johnson er blitt foreldre
Det blir opplyst at både mor og sønn har det bra. Dustin Johnson har det sikkert ikke så verst han heller.. Han stiller opp igjen på PGA Touren i begynnelsen av februar. 

20.01 Tiger Woods' missing tooth remains a mystery
Her er Golfweeks versjon om Tigers "savnede" fortann. da han uventet stakk innom for å se på kjæresten sette ny alpinrekord i World Cup mandag: KLIKK HER

19.01 Tiger Woods nr 43 i verden
Tiger Woods rykker stagig bakover i køen. Nå er han nr 43 på verdensrankingen. Det er få endringer i toppen. Justin Rose rykket forbi Sergio Garcia til en 5. plass. Rory McIlroy leder klart. Jimmy Walker rykket opp fire plasser til 13. Victor Dubuisson rykket opp to plasser til 15. Espen Kofstad er nr 788. Eirik Tage Johansen 1328. Hans seier sist uke teller ikke på rankingen.

19.01 Robert Allenby forteller selv hva som skjedde
Han ble overfalt, slått ned og ranet. Her er hans egen historie (VIDEO): KLIKK HER

16.01 Phil Mickelson fit for fight etter sin svakeste sesong i dette århundret
Etter et hardt diett- og fysprogram er han blitt lettere og i langt bedre fysisk form. Så gjelder det å prestere på banen. Svaret får vi i neste uke hvor han sesongdebuterer i Humana Challenge. Les hele historien her

16.01 Eirik Tage Johansen var sulten på banerekorden,
men hvem hadde den?

Da Eirik Tage Johansen etter mengder med puttetrening etter en inspirerende treningsleir i NGFs regi, fikk en solid seier torsdag med 67 64 på Atalaya-banen på Costa del Sol i Spania. Han fortelte til Golfsiden etter turneringen at han var sugen på banerekorden som var på 64 slag. Han klarte ikke å slå den. Men hva gjør vel det? Ikke så mye. Han hadde nemlig selv banerekorden på 64 fra fra en tidligere turnering på samme bane! Det var 26. november 2013 da han avsluttet med 64 slag og ble nr 2 i turneringen etter 70 slag på den første runden..

14.01 Se Miss Universe-deltakere forsøke seg på golf
Da Red Tiger på Doral ble gjenåpnet sist mandag, gjorde Donald Trump det med stil. Han hadde med seg Miss Universe-deltakere til å slå åpningsslag. Se videoen her. Flotte damer, flotte sko og ikke fullt så flotte svinger: KLIKK HER

14.01 - Undervanns hole in one
Her får du se Australias først undervanns hole in one: KLIKK HER

12.01 - Kevin Stadler måtte trekke seg på Hawaii
Han har hatt problemer med hånden sin og har vært borte fra golf temmelig lenge. Han forsøkte seg på Hawaii, men måtte trekke seg. Han har et brudd i hånden rett under en finger. Han håpte på at det skulle gå bra, men måtte altså trekke seg fordi han ikke vill gjøre skaden verre. Minner litt om den skaden Marita Engzeluis har.  

09.01 Starter Tiger Woods sesongen allerede i slutten av januar?
Det er gode muligheter for at Tiger Woods stiller opp i Waste Management Phoenix Open som starter 29. januar i Scottsdale i Arizona. Han har ikke vært med i denne turneringen på 13 år. Les mer om dette og se diskusjonen på video rundt det faktum at de beste spillerne ikke er med på Hawaii denne uken.  
KLIKK HER

07.01 Det snur fort i golf; interessant intervju med Goeff Ogilvy
Goeff Ogilvy stiller opp på Hawaii i uke 2, 8. - 11. januar. Han var langt nede i fjor sommer. Han var nr 216 på verdensrankingen. Han var ikke med i The Open for første gang på lenge. Det var så vidt han orket å reise til Reno for å spille, men der vant han for første gang på fire år. Les dette interessante intervjuet og opplev hvor fort det snur i golf. KLIKK HER  

06.01 Rory McIlroy med ny kjæreste?
Her er en artikkel fra Golf Channel: KLIKK HER

06.01 USAs topp 10 baner
Augusta National har overtatt førsteplassen fra Pine Valley: KLIKK HER


06.01 Ekspertenes tips om 10 spennende spillere å følge i 2015
Blant dem som er interessante å følge finner vi niesen til Tiger Woods, Brooks Koepka,  Tony Finau og Carlos Ortiz. Det er Golf Channel som har lagd denne listen: KLIKK HER

05.01 Recycable ball
Mange kaster baller når de får noen riper i lakken. Les hva Nike nå har fått patent på. KLIKK HER

03.01 - 10 punkter som oppsummerer 2014 for Tiger Woods
Tiger Woods er i skuddet som aldri før. Her er 10 småsaker med bilder som det kan være verdt å ta en titt på. KLIKK HER 

02.10 Six people stabbed at The Belfry's New Year celebrations
Det gikk hardt for seg under nyttårsfeiringen på The Belfry skal vi tro BBC. KLIKK HER FOR MER

01.01 - 10 spillere du kan se opp for i 2015
Se denne videoen og gjør deg selv opp en mening Se videoen:
 
31.12 Patrick Reed har hatt et meget god år
Slik beskrive han det selv:
 
"'This is the best year I've had in my life so far. A little girl, two wins, skyrocketed in the world ranking, played in four majors, the Ryder Cup. Everything has fallen into place.''.

31.12 - Adam Scott - meget sterk de siste årene
Han er den eneste spilleren som har vært topp 5 på verdensrankingen i alle de siste fem årene. Det sier litt om hans stabilitet. Dessuten har har ikke hatt langvarige skader. Det hjelper.

30.12 - De 10 beste slagene på PGA Touren i år
Det var mange gode slag, men er er det plukket ut 10 som blir betraktet som toppslagene. KLIKK HER og bla deg gjennom bilder og tekst.

30.12 Ti ting å glede seg over på LPGA Touren
Her er noen høydepunkter fra årets LPGA Tour. KLIKK HER

30.12 10 mediablemmer
Ikke alle har vært like heldige med sine kommentarer på sosiale medier i året som er gått. Her er 10 blemmer samlet sammen av Golfchannel. Start med å KLIKKE HER og så blar du deg gjennom de 10 eksemplene på "Soxial Media Fails"

28.12 Beste og verste: Grill Room Awards
Et skråblikk på en del av årets hendelser i bilder og tekst (klikk deg sidelengs til høyre på følgende link: KLIKK HER

27.12 Obama har problemer med nærspillet
Det er som regel det som svikter når man ikke trener så mye.
Her kan du lese om det: KLIKK HER

26.12 - Se forandringene som gjøres på St. Andrews
St. Andrews er som mange andre golfbaner i stadig forandring/forbedring. Her kan du se bilder fra de endringene som er klare før 2015 sesongen er skikkelig i gang. KLIKK HER så klikker du deg videre til de 11 andre bildene via høyre pil på bildene.

25.12 - Steve Stricker måtte opereres
Ryggen hans var ikke bra. Han tok en pause på tre måneder etter PGA mesterskapet. Han spilte i Tigers turnering. Han ble operert på tirsdag 23. desmeber. Det blir trolig en pause fra golfbaner på rundt åtte uker for 47 år gamle Steve Stricker.

24.12 Tiger lettet over at ryggen er bra igjen
Ryggproblemene ødela 2014-sesongen for verdenseneren. Nå ligger han nede på 30-tallet på verdensrankingen og vil falle langt nedover i slutten av januar når han mister en seier i Farmers i januar 2013 som delaktig i hans ranking. Les bloggen hans: KLIKK HER

24.12 Adam Scott har funnet ny caddy
Mike Kerr overtar jobben etter Steve Williams. Her kan du lese mer. KLIKK HER

23.12 Her er Masters-start feltet
Masters går i slutten av første hele uke i april. Her er startfeltet slik det ser ut i øyeblikket: KLIKK HER

23.12 David Fehertys morsomme kommentarer på første tee
Han er favoritt hos mange. Utrolig vittig.
Klikk er og gjør lattermusklene klare

20.12 Golf Digest med oppsiktsvekkende intervju med Lance Armstrong
Lance Armstrong innrømmer at han har dårlig bevegelse, dårlig hand eye coordination, spilte 250 runder i fjor, har 10 i handicap, 74 en dag - 98 den neste, skal spille Augusta i februar, stolt over å samle inn 500 millioner dollar til kreftsaken, "Chris Froome is the Jim Furyk of cycling, unconventional in every way" og avslutningen: "THE LAST THREE HOLES are what matter. If you finish strong, it will heal almost any bet, save nearly any round, make you leave the course with a smile. Take pride in how you get to the finish line. Let your ego come out. Remember, stars close the show."

Dette sier han om juks i golf og sykling:

GOLF IS DIFFERENT from the culture of cycling when I was competing, and that's putting it mildly. Cycling, it was the Wild West. Nobody considered doping cheating. It was an arms race where absolutely anything went, and it was every man for himself. You might consider me the last guy to have anything to say about cheating, but golf is different. I love adhering to a code of honor that we in cycling didn't have. If I moved my ball in the rough and got caught, I wouldn't just regret it, I'd be heartbroken forever. When I think about reform in cycling, I think about golf.

Her er hele artikkelen - over tre sider: KLIKK HER

19.12 De tre mest innflytelsesrike i Johnny Millers øyne
Se Johnny Millers forklaring på de tre mest innflytelsesrike golfspillerne i moderne tid rett etter den korte reklameinnledningen. KLIKK HER

19.12 LET ACCESS til Drøbak og Larvik
Norge skal arrangere to LET Accesss Tour-turneringer i 2015. Det blir Drøbak og Larvik i ukene 22 og 33.

17.12 Andreas Halvorsen blir proff
Han satser nå alt på en profesjonell karriere etter at han har fått en avtale med et amerikansk selskap. Hele historien kan du lese i Østlandsposten. KLIKK HER

17.12 Tigers første banedesign
Se på bildene fra denne private El Cardonal banen på Diamante i Mexico. Bilder fra banen som åpnet 16. desember: Klikk her for bildegalleriet

15.12 McIlroy bedre enn Tiger noen gang var,
sier Colin Montgomery. Til Kicca.com sier Monty; "Is he going to be able to get back, not just to the levels he was, but better than that? Because that's where Rory McIlroy's taken the standard of golf: to one level beyond where Tiger was."

15.12 Langer vant "far og sønn"
Hadde 59 slag i scrable. Les mer her

15.12 Stormen tok berømt tre på Pebble Beach
Se bilde og artikkel her: KLKK NÅ

15.12 Westwood vant i Thailand
Han slo Marcus Frase, AUS, og Martin Kaymer, Tyskland. KLIKK HER FOR DETALJER

10.12 McIlroy beskyldt for å fjerne viktige bevis
Rory McIlroy har en sak gående mot rettssaken mot Horizon Sports Management. Han skal ha slettet data fra smarttelefoner. Les mer om det på golf.com: KLIKK HER

10.12 Tøff video om Titleists 915-drivere
Det kommer nytt utstyr fra produsentene hvert år. Det vi si Titleist fornyer drivere, fairway-køller og hybrider hvert annet år og jernkøller hvert annet år. De to siste tallene står for årstallet slik at de siste jernene heter 914 fra Titleist
KLIKK HER FOR VIDEO

09.12 Temakveld for jenter og kvinner
På Hauger GK arrangeres det temakveld for ovenfor nevnte målgruppe. Det skjer onsdag 14.januar kl 18.00 – 20.00.
Fokus: Hvordan vi kan få flere jenter og kvinner til å spille golf, samt bli en aktiv del av klubbmiljøet.

09.12 Hva er RKS se film med gen. sekr. og daglig leder i Grønmo GK
NGF har lagd en film som du ser på Youtube: KLIKK HER

04.12 Tiger Woods spiller med 3-åring med én arm
3-åringen fikk en stor opplevelse: SE VIDEOEN

04.12 Julegolf i Larvik søndag 7. desember
Selvsagt med værforbehold. Men det er duket for julegolf. Her er linken

04.12 Fortsatt åpent på Ski Golfbane
Med kunstgress er selv ikke snøen noen hindring på Ski. Derfor man man spille golf på Ski si stedet for å gå på ski som man nå kan gjøre på andre baner i Oslo-området med to-tre cm med snø. Flott forhold! Melding fra Ski GK

Fortsatt fine forhold for vintergolf på Ski Golfbane
Greenene er nybørstet og det går fint å spille ved bruk av fargede baller (Oransje og blå anbefales)
Fint vær gjør sitt til at dette er en flott opplevelse. Kom deg ut i det fine været og prøv en annerledes golfopplevelse!

04.12 Her er Tigers nye køller
Med ny trener, ny sving og nye køller skal Tiger Woods i aksjon igjen i sin egen turnering denne uken. Her er de nye køllene:

- Nike’s Vapor Speed prototype driver
- Nike’s Vapor Speed fairway woods (3 and 5)
- Nike Vapor Pro blade irons
- Nike’s 2014 RZN Black golf ball

28.11 Jim Furyk er skadet
Derfor kan han ikke være med i Tigers turnering neste uke. Inn kommer Patrick Reed. Reed er ranket nr 25 i verden og får være med i det 18 mann sterke feltet i Hero World Challenge i Orlando.

25.11 Tre tips fra Tigers nye sving
Her er en link til tre ting som Tiger arbeider med sammen med sin nye trener. KLIKK HER Dette er også denne ukes tips - uke 48 - her på Golfsiden.no: Her er Ukens Tips-siden

23.11 Adam Scott nr 2
Adam Scott ble nr 2 i Australian Masters etter Nick Cullen. Han delte andreplassen med Josh Younger og James Nitties. I neste uke skal Rory McIlroy forsøke å forsvare sin tittel fra i fjor i Australian Open. KLIKK HER for rapport og KLIKK HER for resultater

22.11 Tiger har fått ny trener
Tiger sparket sin forrige trener for en tid tilbake. Nå har han skaffet seg en ny. På Twitter skriver han:
"Happy to have Chris Como consulting and working with me on my swing. I’m excited to be back competing."

Den 36 år gamle Chris Como har sin base på Gleneagles Country Club i Plano, Texas. Han har spillere som Aaron Baddeley, Jamie Lovemark og Richard Lee i sin stall. Han har en pris på 1.500 dollar for en halv dag. Til vanlig.

20.11 Kjæresten Lindsey Vonn støtter Tiger
Hun er i full trening i Copper Mountain, Colorado, etter den stygge skaden. Nå gir hun Tiger full støtte: KLIKK HER

20.11 Suzann Pro Challenge på SKY SPORTS (VIDEO)
Bra video fra årets turnering. KLIKK HER

20.11 David Feherty støtter Tiger Woods
Den kjente TV-kommentatoren og tidligere Ryder Cup-spilleren David Feherty støtter Tiger Woods i hans reaksjon på det falske intervjuet i Golf Digest. Her er artikkelen og et meget godt videointervju med David Feherty: KLIKK HER


19.11 Slik bor en LPGA stjerne
Brittany Lang har invitert deg hjem. Se videoen her

19.11 Er golf en sport? Se denne videoen
Du bør ikke gå glipp av den hvis du vil ha noen argumenter å møte motstandere av golf med. Klikk her

19.11 Dette falske intervjuet likte ikke Tiger Woods!
Den kjente golfjournalisten Dan Jenkins lagde dette fake-intervjuet om Tiger Woods:

My (Fake) Interview With Tiger*
* Or how it plays out in my mind

 KLIKK HER

Tiger mislikte det sterkt. Det har han all grunn til. Makan til nedlatende og jævlig utdriting av en person i et tulleintervju har Golfsiden aldri opplevd tidligere. Dan Jenkins som blir 85 år i desember har skrevet mye bra, men med det intervjuet i Golf Digests desembernummer gikk han for all tid ut på dato.

Dette sier Tiger Woods selv om det "falske" intervjuet i følge golf.com: “Did you read Dan Jenkins’ interview with me in the latest Golf Digest? I hope not. Because it wasn’t me. It was some jerk he created to pretend he was talking to me. That’s right, Jenkins faked an interview, which fails as parody, and is really more like a grudge-fueled piece of character assassination.”

Godt sagt Tiger! Og dårlig gjort var det å trykke dette makkverket fra et blad hvor Tiger har vært frontfigur og gjort at opplaget til Golf Digest har vært holdt på et meget høyt nivå, ikke minst takket være Tiger Woods.

Golfsiden sa for øvrig på abonnementet på Golf Digest tidligere i år etter å ha vært fast abonnent i over 30 år. Golfsiden har også bidratt i Golf Digest med informasjon om norske baner til bladet - uten honorar.

18.11 The best ball strikers
Her er en liste over dem som treffer ballen best: KLIKK HER

17.11 - Rory McIlroy vant uten å spille
Siden hverken  Marcel Siem, Jamie Donaldson eller Sergio Garcia vant i Tyrkia sist helg, vant Rory McIlroy Race to Dubai. Henrik Stenson, som avsluttet med 64 slag i Tyrkia, ble nr 3 der og ligger på andreplass i sammendraget.. 

13.11 Test av jernkøller
Jernkøller er viktig redskap i en golfbag. Her kan du lese en test av mange jernkøller hos golf.com: KLIKK HER

13.11 Greg Norman tilbake etter motorsagsmassakren
Den hvite haien er tilbake på golfbanen etter at han skadet seg på motorsaging i hagen i september. Han var fornøyd med det han gjorde. På golfbanen i går, altså. Han blir 60 år i vinter. KLIKK HER

12.11 Er hans engelsk for dårlig?
Sergio Garcie er redd for at Miguel Angel Jimenez er for dårlig i engelsk til å bli Ryder Cup kaptein. KLIKK HER

12.11 Dufner glemte seg og fikk straffeslag
Dufner har vært skadet og har begynt å spille igjen. Han spilte med ballplassering for to uker siden. Uken etter i Kina var det ikke ballplassering, men Jason Dufner glemte seg og tok opp ballen for å rengjøre den på fairwayen. Det ga et straffeslag.

12.11 Lydia Ko er den yngste
Rookie of the Year gjennom tidene. Hun har aldri misset en cutt på LPGA Touren. KLIKK HER

11.11 De vakreste damene i golf.com
Golf.com har avbildet de vakreste damene i golf. Her er det 19 sider. Samtidig som du kan se billedgallerier for hver av dem. This is America. Litt usikker på om det hadde blitt tatt så godt i mot i Norge.

Holly Sonders topper listen. KLIKK HER

08.11 Slik fikk Adam Scott 9 slag på et hull (VIDEO)
Det skjer fort, selv for de beste. Ni slag på et par 5 hull skjer ikke så ofte.
SE VIDEOEN fra fredagens runde i Kina


07.11 Martin Grythe flytter på seg
Han slutter på Borre og blir ny hovedtrener på Tyrifjord GK

07.11 Bannet på banen - angret etterpå
Patrick Reed treputtet og bannet saftig. Det ble fanget opp på TV. Da var helvete løs. Han ba om unnskyldning etterpå: KLIKK HER FOR MER

06.11 Ski GK forlenget sesongen med kunstgress
Kunstgress er løsningen for mange i det kalde nord. Det gjør at golfsesongen kan være til snøen kommer. Se hva lokalavisen skriver: KLIKK HER

05.11 Seks millioner dollar for heimen til Phil Mickelson?
Phil Mickelson forsøkte for en tid siden å selge huset i Santa Fe, California,  for 7 millioner dollar. Nå er prisen nede i 6 millioner. KLIKK HER FOR MER

05.11 Bishop om sin egen avskjed
Han fikk sparken få uker før han skulle slutte fordi noen mente at han hadde kommet med upassende kommentar på sosiale medier. Nå tar han til motmæle. KLIKK HER

05.11 Reitan på verdenstoppen
Tutta har ikke klart det, en Kristoffer Reitan har klart det. Uten sammenligning for øvrig. Kristoffer Reitan toppen nå verdensrankingen for juniorer. Flott! Jarand Ekeland Arnøy er nr 5. Viktor Hovland er nr 41 og Daniel Øverås er nr 50. Klikk her

04. 11 Westwoods HIO
Det er ikke så ofte å se hole in one. Det er like moro hver gang. Her med Lee Westwood: 

04.11 Sette i to putter på ett slag?
Det er mange bra slag å se på youtube. Her er det et spektakulært slag som det kanskje er verdt å ofre 21 sekunder på: KLIKK HER

03.11 Nr 1 på pengelisten suspendert i et halvt år
Det er ikke bra å signere feil skår på skårkortet. Det kostet et halvt års utestengelse for nr 1 på China Touren Xin-Jun Zhang. De fem beste fra denne touren får kortet på web.com-touren neste år. Her er det som er blitt skrevet om saken på Golfchannel: KLIKK HER

03.11 Miguel Angel Jimenez med 13 slag på hull nr 9
Han endte nest sist etter 88 slag på den siste runden i BMW i Shanghai. Dermed ble det 10.600 euro i premie slett ikke verst for nest siste plass. Likevel var det hans 13 slag på hull nr 9 det snakkes om. Ikke særlig bemerkelsesverdig all den tid han slo fire baller i vannet.

01.11 Mange tragedier i golfhistorien
Mange har vært uheldig/udyktige i spesielle situasjoner på golfbanen opp gjennom årene. For å nevne noen: Doug Sanders, Jean van de Velde, I.K. Kim, Bob Tway, Greg Norman og Scott Hoch for å nevne noen: KLIKK HER for over 10 historier

31.10 Tre albatrosser på ett år!
Albatross er en sjelden fugl - i hvert fall for golfspillere. Samme mann har fått tre albatrosser i år. Christoffer Ross er navnet. KLIKK HER

31.10 Oslo GK på youtube i 6 minutter
En flott video fra landets eldste klubb
KLIKK HER for å se videoen på youtube

31.10 Se høydepunkter fra Ryder Cup 1967!
Morsomt å se hvordan golf var for snart 50 år siden. Gode kommentatorer og hyggelig golfhistorie. KLIKK HER for å se filmen

30.10 Bishop med beklagelse
Ted Bishop fikk sparken på dagen etter at han hadde skrevet noe upassende på sosiale media sist fredag. Nå har han skrevet en lang beklagelse. Den lyder slik: KLIKK HER

29.10 Deadline for golfbanen i Rio OL
Alt går ikke på skinner i Rio med tanke på golf
KLIKK HER

29.10 En golfrunde på 40 minutter og 76 slag?
Vi snakker om speedgolf. Nå er VM i speedgolf ferdigspilt. Klikk her for mer

29.10 Tiger nr 19
Det var ingen endringer i topp 20 på verdensrankingen denne uken. Bortsett fra at Tiger Woods rykket ned fra 17. til 19. plass og at Victor Dubuisson rykket opp til 20. plass.

28.10 Fikk sparken i PGA of America
Etter en uttalelse om Ian Poulter var det slutt. Kalte Poulter "Lil Girl".
KLIKK HER for mer informasjon

28.10 En SKIKKELIG test av drivere med video
Golf Magazine har gjort en grundig jobb. Dermed blir det også en ganske omfattende jobb å ta tak i, men DU som utstyrinteressert går nok løs på jobben; KLIKK HER

25.10 Inbee Park verdensener på mandag
Stacey Lewis var 21 uker på toppen av verdensrankingen. Inbee Park sto på tronen i 59 uker før det. På mandag er hun igjen på toppen.

24.10 Amazing story
fra Buenos Aires. Vruder selv. KLIKK HER

21.10 Ian Poulter skiller lag med Cobra-Puma Golf
Her er en rapport: KLIKK HER

19.10 81 år og tre HIO på kort tid
Her er historien: KLIKK HER

19.10 Webb Simpson: Ryder Cup - Terrible Experience
Amerikanerne har trøbbel med å komme over det bitre nederlaget mot et europeisk lag som rett og slett spilte bedre. Webb Simpson sier blant annet dette i den oppgitte linken her:

"I showed up in Scotland really ready to play and excited to play, and when you sit through three matches in a row, it's tough. So the golf part for me stunk, I'm not going to lie. I mean, if I said the golf was great, you could call me a liar, and we didn't win. If I sit three matches and we win, I'll have a different answer.”

KLIKK HER

18.10 - Jack Nicklaus forsvarer Tom Watson
Tom Watson har møtt kritikk. for sin kapteinsrolle i Ryder Cup. Nå får han støtte fra Jack Nicklaus. Kanskje det amerikanske laget rett og slett ikke spilte bra nok til å vinne??

Nicklaus sier det så bra: "It doesn't make any difference how much planning you do, if the other team plays better, they're going to win." KLIKK HER

16.10 Martin Kaymer vant Gran Slam på Bermuda
Det var fire mann med. Martin Kaymer slo Bubba Watson i play off på det første ekstrahullet. For LEADERBOARD KLIKK HER

16.10 Dame Laura Davies; vel fortjent
Nå har hun vært i Buckingham Palace. Mer på hjemmesiden hennes: KLIKK HER

16.10 Hall of Fame
Dame Laura Davies, David Graham, Mark O’Meara and A.W. Tillinghast will be enshrined into the World Golf Hall of Fame & Museum as the Class of 2015. The Induction Ceremony will be held on Monday, July 13, 2015 at the University of St Andrews, just blocks from the Old Course, host site of that week’s 144th Open Championship. KLIKK HER FOR HELE HISTORIEN

15.10 Tigers turnering: 10 av topp 15 er med
Tiger har sin egen turnering i begynnelsen av desember. Les mer ved å klikke her

15.10 Hauger melder om åpen bane og fine forhold
Flere baner stenger midt i oktober på Østlandet og i deler av landet med samme klima eller dårligere - for golf.

15.10 Stacey Lewis vil ha bort Evian Championship som Major
Hvis det skjer vil Tutta miste sin Major-seier i Evian i fjor.

“The whole concept of five majors hasn't set right with me since we changed it last year,” sier  Stacey Lewis.

13.10 De 10 mest "flakseste" sprettene på PGA TOUREN
Du tror nesten ikke det du ser:  SE VIDEO. KLIKK HER FOR FLAKSETE FILMSNUTTER

13.10 Møtte Tiger, gikk på 59 dagen etter
Tiger var på sin gamle skole Stanford. Her er historien: KLIKK HER

13.10 McIlroy gir bort en million pund
Det er kreftsyke barn som skal nyte godt av den sjenerøse gaven fra Rory McIlroy.

13.10 Usikkert med golf for Greg Norman etter motorsagsmassakren
Skaden var stor, men kanskje han kan spille golf igjen. Se intervjuet her

09.10 Verdens beste golfbane (verden vil bedras, men ikke på nynorsk)
Kåring av verdens beste bane blir en ren parodi når man ser videoen under. Donald Trump eier verdens beste bane. Kåringen sto han selv for. KLIKK HER OG SE SELV

07.10 Tiger og Phil med ved neste RC
Amerikanerne er ennå åikke kommet over nederlaget i Ryder Cup. Det arbeides hardt allerede nå for å vinne neste gang i USA: KLIKK HER

07.10 Europas neste RC kaptein
Colin Montgomerie nevner fem mann som kaptein i 2016:
“I think there are five main candidates: Thomas Bjorn, Padraig Harrington, Lee Westwood, Miguel Angel Jiminez og Darren Clarke,” forteller han.

Dette er alle gode navn. Darren Clarke blir nevnt som favoritt.

07.10 Steve Stricker mistet sin bror
Scott Stricker ble bare 51 år gammel. Han hadde Chrons sykdom og skiftet lever i februar. 

06.10 Tom Watson ber om unnskyldning
USA tapte Ryder Cup. So what? En taper, en vinner. No big deal. Men en big deal er det blitt. USA liker ikke å tape. Da gjelder det å finne syndebukker. Kanskje spillerne ikke spilte godt nok? Nå får Tom Watsom mesteparten av skylden.

Han skriver så riktig blant annet: "But in the end, the facts are that the other team played better. My hat's off and congratulations to them."

Her er brevet hvor han ber om unnskyldning og kommenterer: KLIKK HER

06.10 Rory putter rett i bunkeren
Se videoen her hvor Rory kan vinne turneringen, men putter rett i bunkeren på det 17. hullet. Da blir han slått til og med av sin far på dette 17. hullet på St. Andrews. KLIKK HER FOR VIDEOEN

05.10 Tom Watson har sitt å si etter bruduljene etter Ryder Cup
Oppvasken etter Ryder Cup er ikke over sett med amerikanske øyne. Interessant artikkel? Døm selv: KLIKK HER

04.10 Caddy Steve Williams tilbake til Tiger Woods?
Her diskuteres dette på video sammen med en artikkel på ESPN: KLIKK HER

04.10 Fred Coples som RC-kaptein?
Spørsmålet blir reist av Keegan Bradley. KLIKK HER

03.10 Fra arkivet: Navneforvirring på nettet
Denne artikkelen ble plutselig aktuell for en tid siden da Golfsiden ble gjort oppmerksom på at linken ikke virket lenger. Litt humor i hverdagen fra 2007: LES MER

01.10 Avsluttet med albatross
Han trengte en birdie for å vinne, men gjorde det ordentlig og vant med to slag på Pebble Beach. KLIKK HER for historien

01.10 Rory - ikke overraskende Player of the Year
Ingen ble overrasket da Rory vant prisen KLIKK HER

01.10 Tiger åpner restaurant
Men det blir ikke før til neste år. Klikk her

01.10 Her er utdrag fra pressekonferansen hvor Phil Mickelson kritiserte kaptein Tom Watson; interessant lesning
Det ble oppstyr da Phil Mickelson svarte på et spørsmål og som endte opp i en temmelig pinlig pressekonferanse. KLIKK HER FOR STORYEN

01.10 Tanker etter Ryder Cup
USA ble feid av banen i Ryder Cup. Her er noen tanker etter 2014 og hva som må forbedres til 2016. Blant annet blir det pekt på foursome-spillet og USAs kapteinvalg. KLIKK HER.

25.09 Svensk verdensmester i Long Driving
Det ble Sveriges Sandra Carlborg som ble verdensmester i Long Driving i Nevada. KLIKK HER FOR MER

24.09 Her er 29 gode bilder av Ryder Cup spillernes damer
Damene er med i Ryder Cup. Her er en billedsamling fra tidligere matcher: KLIKK HER

23.09 USA vant junior Ryder Cup
for fjerde gang på rad vinner USA Junior Ryder Cup. Her kan du lese hele saken. KLIKK HER

18.09 Jim Furyk spiller i Grand Slam
Jim Furyk har spilt forrykende i det siste uten at han har løftet så mange pokaler. Han får være med blant de fire fordi Roy McIlroy har vunnet to major-titler i år. Adam Scott skulle egentlig spille, men han takket nei. Da kom Jim Furyk inn i bildet. Han spiller sin femte grand slam-turnering hvor de fire major-vinnerne møtes til dyst hvert år på Bermuda.

“It will be my fifth Grand Slam. I made a lot out of that one major.”

Han vant US Open i 2003.

18.09 Sensasjon: Damer får bli medlem av golfklubben på St. Andrews
Les hele saken her

18.09 Slutt mellom Adam Scott og caddy Steve Williams
Neste år skal de ikke samarbeide på golfbanen. SE VIDEO

18.09 Anthony Kim var meget lovende og veldig god
Kanskje får vi aldri se han igjen. Tjener han 35 millioner dollar på å holde seg unna golfen? En skade satte storspilleren ut av drift. En forsikringsavtale fører kanskje til at han må holde seg unna golf for å få utbetalt summen til en verdi av 35 millioner dollar. Les mer om denne spesielle historien her

17.09 Tiger Woods' 5 verste slag pluss et til
Alle slår dårlige slag. Her er Tigers 6 verste på VIDEO: KLIKK HER

16.09 Billy Horschel ikke god nok for Ryder Cup laget sier han selv
Mange har uttrykt sine meninger rundt det faktum at vinneren av Fedex Cupen ikke får være med på Ryder Cup-laget. Selv mener han at han ikke fortjener plass på laget.

Her forklarer han hvorfor på Golf Channel’s “Morning Drive”: “My season wasn’t good enough. Guys have worked two years to be on this Ryder Cup team. For me to only play two or three really good weeks and be a part of the Ryder Cup team, I would think that would take away from what they’ve done over a two-year period.

Even at this stage right now I don’t feel like I’m deserving of being on the Ryder Cup team. Three weeks doesn’t mean I’m deserving of a Ryder Cup pick. It just means I’m a hot player and that’s all.”

15.09 Den hvite haien utsatt for motorsagsmassakre.
Grg Norman var heldig da han var utsatt for en ulykke med motorsag, men slapp heldig fra det. KLIK HER

15.09 Billy Horschel cashet inn godt over 100 millioner til sammen
Han vant alt mulig. Ikke bare førstepremien, men bonusen på 10 millioner dollar også. Men den største inntekten kommer likevel fra sponsorinntekter - både bonusordninger og ikke minst fremtidige sponsorinntekter og inngang til de store turneringene med dertil hørende muligheter for nye inntekter. Her kan du lese mer 

15.09 Skulle vært på Ryder Cup-laget
Billy Horschell har vist god form, ikke minst på putting greenen. Det er viktig o match spill. Les hva Golfchannel skriver om saken

11.09 Bjørnunger oppfører seg ikke i henhold til etiketten på golfbanen.
Se VIDEO. KLIKK HER

08.09 Verdens beste blir proff
Verdens beste kvinnelige golfspiller blant amatørene blir proff etter at hun hjalp Australia til å bli verdensmestre for amatører. Les hele historien: KLIKK HER

05.09 Tre år gammel golfspiller med en arm
Han var født med bare en arm, men spiller golf. KLIKK HER

05.09 Ryder Cup-uniformer gjennom tidene
Her er 41 bilder av draktene for RC-spillere gjennom mange år.
 
05.09 Trøbbel for OL-golfbanen?
Det har vært problemer med golfbanen i Rio som skal brukes til OL. Her kan du lese om hvor saken står i dag. Klikk her

03.09 Tom Watson valgte sine wild cards
Det ble Bradley, Mahan og simpson
Les mer om uttaket her

02.09 Ryder Cup: Europas wild card er kommet
Paul McGinley tok ut Ian Poulter, Stephen Gallacher og Lee Westwood som de tre siste på Ryder Cup laget.

30.08 The 21 Most Controversial Golfers (billedserie)
Her kan du se og lese en samling av interessante historier gjennom tidene. KLIKK HER

26.08 Tiger Woods sparker treneren sin
Etter fire år med Sean Foley er det nå slutt. Tiger skal ikke i aksjon før i desember. Da er det god tid til å øve inn ny teknikk med ny trener. Han har ikke vunnet en eneste major turnering med Sean Foley som trener.

21.08 Tiger snakker ut, blant annet om utstyr
Dette er en interessant artikkel for dem som er interessert i Tiger Woods. KLIKK HER

20.08 Kristoffer Reitan på Kontinentlaget
Han er på laget som skal møte Great Britain & Ireland på Barsebäck 29. - 30. august.

19.08 Gunn Yang vant US Amateur
En meget overraskende seierherre i mesterskapet i år: KLIKK HER

19.08 Arnold Palmer med pacemaker
Sakset fra nettet: "Arnold Palmer had successful pacemaker implant surgery today at UPMC Presbyterian Hospital in Pittsburgh to correct an abnormal heartbeat. He will remain in the hospital for observation overnight and is expected to be released Tuesday."

Arnold Palmer blir 85 år 10. september.

15.08 Joakim Mikkelsen har fått jobb
Han sluttet som profesjonell golfspiller denne uken. Nå har han fått jobb som markedsansvarlig i Drammen GK. Lykke til med ny jobb og sikker inntekt, Joakim! Du kommer til å gjøre en god jobb der, det er temmelig sikkert!

14.08 Ryder Cup uten Tiger Woods
“While I greatly appreciate Tom (Watson) thinking about me for a possible captain’s pick, I must take myself out of consideration. I’ve been told by my doctors and trainer that my back muscles need to be rehabilitated and healed. They’ve advised me not to play or practice now.

I’m extremely disappointed that I won’t be ready for the competition. The U.S. team and the Ryder Cup mean too much to me not to be able to give it my best. I’ll be cheering for the U.S. team. I think we have an outstanding squad going into the matches. I plan to return to competition at my World Challenge tournament at Isleworth in Orlando, Florida, Dec. 1-7. It's an event that's important to me and my foundation, and it will be exciting to be playing again, skriver Tiger Woods på sin hjemmeside 

12.08 Robin Williams er død, en stor komiker
Det var trist å høre at Robin Williams er død. Han var en stor skuespiller og komiker. Her er noe av hva han har gjort.
Se videoene på denne linken på youtube. KLIKK HER

10.08 Michelle Wie er skadet i høyre pekefinger
Dermed er hun borte i 3-5 uker. Synd siden hun nå var i temmelig god form.

08.08 Wayne Gretzky har advart Dustin Johnson mot hans narko-problem
Ishockey-legenden Wayne Gretzky har ikke vært særlig fornøyd med den kommende svigersønnens narko-problem. Ellers opplyser han at bryllupet med datteren Paulina blir avlyst. Det er Fox411 som melder dette. Artikkel med VIDEO: KLIKK HER

08.08 Tittelforsvareren måtte trekke seg i PGA mesterskapet
Jason Dufner har problemer med nakken og måtte trekke seg. Han vant fjorårets PGA mesterskap. Matt Kuchar måtte også trekke seg. Han har vondt i ryggen

08.08 Tiger bannet stygt da han hooket ballen i diket (VIDEO)
Tiger Woods har temperament på golfbanen. Det vet vi fra før. Men det burde ikke være nødvendig å banne stygt etter et møkkaslag. Vurdér selv: Sjekk denne videoen

06.08 Tiger og fem andre har fått ny frist for å melde seg
Det er høyst usikkert om Tiger Woods kan spille PGA-mesterskapet. Han og fem andre har fått frist til 08.35 torsdag for å melde seg.

05.08 Caddyen til Tiger er optimistisk
Caddy Joe LaCava arbeidet som vanlig på mandag med oppmålinger og annen kartlegging av banen. Han var optimistisk med tanke på (Ikke: i forhold til !!) Tigers muligheter til å starte denne uken. Time will show.

05.08 26 nordmenn til start på Challenge Touren på Miklagard denne uken
Ny rekord for norske deltakere på Challenge Touren.

04.08 Rory McIlroy nye verdensener
Etter sin seier i helgen er Rory McIlroy ny mann på toppen av verdensrankingen. Vel fortjent etter solid spill i sommer. Garcia er nå nr 3 bak Adam Scott. Tiger Woods er nr 10.

31.07 Tøft program for Suzann Pettersen
Suzann Pettersen har vært hjemme i Norge på ferie. Ferie og ferie, fru Blom. Da Golfsidens utsendte medarbeider var på Bogstad nylig litt over kl 8 om morgenen, hadde Tutta allerede spilt 9 hull. Hun skal nå spille 6 uker på rad, men holdet formen ved like ved blant annet å stå opp tidlig om morgenen for å trene på en bane hvor det ikke er noen. Andre juniorer eller elitespillere å se på denne tiden av døgnet? Nei. Bogstad har Norges beste under lag å trene på, men det er sjelden noen som trener skikkelig der.

Kanskje ikke så rart at Tutta er en enslig svale på den internasjonale stjernehimmelen? 

31.07 Tigers operasjon førte til kortere sving
Tiger slår ikke så langt som før. Han har fått en kortere svinge etter ryggoperasjonen. Han regner med å bli mer presis ut fra tee-stedene enn før. Det er ofte nøkkelen til å vinne major-turneringer. Aldri så galt, så er det godt for noe. 

31.07 Jason Dufner med nakkeskade
Jason Dufner har en nakkeskade som har vært medvirkende årsak til den svake sesongen han har hatt i år.

29.07 Kristoffer Reitan er nå nr to i Europa
Bare John Axelsen fra Danmark er rangert høyere enn Kristoffer Reitan på listen over de beste under 16 år i Europa. Axelsen er for øvrig tatt ut på Junior Ryder Cup i september. Her er det ingen nordmenn med i år, men to fra Danmark og to fra Sverife..

29.07 Tiger Woods er nr 10 i verden nå
Det er ingen endringer i topp 5 denne uken, men Matt Kuchar (6) har byttet plass med Bubba Watson (7). Jim Furyk har krabbet forbi Jason Day og Tiger Woods. De to sistnevnte har en ranking som har vært skadelidende av skader.

27.07 Bernhard Langer suveren i British Open for seniorer
Han tok sin 4. Major-triumf og får være med i The Open neste år gjennom denne seieren. Colin Miontgomerie ble nr 2, men var hele 13 slag bak. Her er mer:
KLIKK HER

24.07 Morsom lesing i 1. runde i US Junior Amateur
Mye rart skjer i match spill. Her er noe i tygge på: KLIKK HER


23.07 Tiger Woods har forandret seg
Se intervju her: KLIKK HER


22.07 Tiger er optimistisk etter The Open
Han er optimistisk - ikke i forhold til framtiden - med med tanke på framtiden.
KLIKK HER

21.07 Tiger Woods er nr 9 i verden
Adam Scott er på toppen av rankingen. Rory McIlroy hoppet fra 8. til 2. plass etter seieren i The Open. Sergio Garcia avanserte fra 9. til 5. plass. 

17.07 Swing catalyst med ny app
Den er gratis for iphone og ipod. Her er meldingen: KLIKK HER

17
.07 The Open her følger du med
Massevis av The Open-stoff finner du her: KLIKK HER

17.07 Tiger bak Jack Nicklaus
Det er lenge siden Tiger vant en Major. Han er nå på etterskudd med tanke på rekorden til Jack Nicklaus på 18 Major seiere.

17.07 Ti ting du burde vite om Hoylake
Det er massevis av stoff fra The Open du kanskje kan ha glede av å vite: KLIKK HER

17.07 Video fra tidligere mesterskap
på Hoylake. Hyggelig historie: KJLIKK HER

14.07 Tiger betalte tusenvis av dollar til suspekt doktor i 2009
"Dr. Anthony Galea – who pleaded guilty in 2011 to federal charges of improperly treating athletes, including Alex Rodriguez", heter det blant annet i følgende artikkel. KLIKK HER

14
.07 British Open vinner Mo Martin vil redde familie ranch i Californa.
Bestefaren døde for fire måneder siden. Nå vil Mo Martin bruke noe av sin største vinnersjekk til å vedlikeholde ranchen videre. KLIKK HER


09.07 Glem tanken om å vinne The open, Tiger! sier Curtis Strange
Den tidliger British Open vinneren Curtis Strange mener Tiger ikke har noen sjanser til å vinne The Open: KLIKK HER

09.07 Parnevik skadet på Segway
Jesper Parnevik har hatt mange ulike skader. Nå knakk ribbeina på Segway. KLIKK HER

07.07 Hole in one på PGA Tour
Han fikk hole in one på det siste hullet på PGA Touren. Her er videoen: KLIKK HER

03.07 Fedex-playoff kan glippe for Tiger
Han ligger ikke bra an. KLIKK HER FOR HISTORIEN

03.07 Rickie Fowler i bilulykke
Han sier han er bra. Les mer om ulykken: KLIKK HER

03.07 G30 jernene er kommet
Her kan du lese om den nye serien av jern fra Ping: KLIKK HER

Og her kan du lese om G30 hybridene: KLIKK HER

Og er fairway woodene: KLIKK HER

03.07 Norgescup på Miklagard
Nå får spillerne en bane å bryne seg på. Her kreves det gode slag både ute på banen og på og rundt greenene for å få en god skår. Dette er muligheten for unge og lovende til å vise seg fram. De som har trent mest på småspillet i det siste, og som også behersker det (!), vil har betydelige fortrinn. Når man skal legge sammen tallene på skårkortet.

30.06 Bernhard Langer vant igjen
Bernhard Langer satte i en kort birdie-putt på det andre ekstrahullet for å slå Jeff Sluman i the Senior Players Championship

25.06 Record breaking Johannessen
Norwegian amateur Kristian Johannessen moved a step closer to a place in next month’s Open Championship with a brilliant course record 63 in Regional Qualifying at Bruntsfield Links today. KLIKKHER

24.06 Titleist nye 915 driver
Her er en artikkel om den nye driveren som kommer i bruk på PGA Touren denne uken. KLIKK HER

24.06 Fra Tigers pressekonferanse tirsdag: KLIKK HER

24.06 Trick shots: KLIKK HER

24.06 Tiger føler seg bra
Han har ikke følt seg bedre på to år: KLIKK HER

19.06 Bill Clinton hedret
Her er mer om saken: KLIKK HER

18.06 McIroy har bestemt seg for hvilket land han vil konkurrere under OL
Det har vært mye snakk om hvilket land Rory McIlroy skal spille for under OL. Det blir Great Brtain and Ireland. 

18.06 Tiger i god bedring
Tiger har begynt å spille med alle køllene i bagen inkludert driveren. Det er godt nytt for golfverdenen som nå lider under synkende interesse. Under US Open var det foruroligende lave seertall.

16.06 Oppsumering av US Open i magasinformat
Her er ditt eget magasin og oppsummering fra US Open. Det er Golfing Weekly som har lagd det hele: KLIKK HER

16.06 Martin Kaymer snart topp 10 i verden igjen
Maryin Kaymers seier i US Open ga seg stort utslag på verdensrankingen. Han er opp 17 plasser til en 11. plass etter uke 24.

Erik Compton gikk fra 187. plass til 83. plass. Tiger Woods er nr 4 etter Scott, Stenson og Bubba Watson. Han er snart ute av topp 10 hvis han ikke presterer innen august, kanskje.

16.06 Demodager med Titleist
Her er de neste demodagene for Titleist:
25.06 Grønmo
29.06 Drøbak
30.06 Nes
01.07 Oslo GK
02.07 Østmarka
03.07 Groruddalen GK
04.07 Molde


14.06 Ernie Els legger om
Han trener mer i gymmen - blant annet. Les mer om det: KLIKK HER

12.06 NM i footgolf
Norwegian Open i Footgolf går av stabelen lørdag 14. juni på Lommedalen og Nordhaug (Toppgolf) Golfbane.

Det er kvalifisering med shotgunstart i Lommedalen ca kl 10 lørdag over 18 hull. Deretter blir de 30 beste med til Toppgolfsenteret og spiller finale ca kl 14.00 over 9 hull på Nordhaug Golfbane.

Blant deltagerne finner vi flere gode gamle spillere fra Vålerenga med Snappern, Erik Foss og Lasse Eriksen i startfeltet.

11.06 Småsaker fra US Open
Her får du småsaker fra Golf Channel til høyre på Latest News: KLIKK HER

11.06 Groruddalen Open avlyst
pga at bare 21 spillere hadde meldt seg på. Det er for få til at man skal sette i gang et stort apparat i en slik turnering.
Synd!
10.06 Caddy er rikest i US Open-startfeltet
En av gründerne av Sun Microsystems går caddy for sin sønn. KLIKKHER

09.06 Play off over 11 hull er en sjeldenhet.
det var tilfellet for de to spillerne fra New Zealand og Syd-Africa i Cleveland Open.KLIKK HER

08.06 Grunnet kølla i bunker, ute av US Open
Han skulle spilt i US Open, men han mente at han hadde vært nær sanden i kvalifiseringen. Her er historien. KLIKK HER

07.06 De verste nederlagene i US Open gjennom tidene
Mange nederlag er tunge å bære. Her er det 10 eksempler på det. Bobby Jones, Rocco Mediate, Jack Nicklaus (4 ganger runner up), Arnold Palmer (4 han også), Sam Snead (4 han også), Phil Mickelson (6 ganger nr 2). 
KLIKK HER

07.06 Starttider i US Open
Starttidene for US Open er offentliggjort. Det kan bli små endringer etter denne ukens turnering på PGA Touren. Her er noen av de mest interessante starttidene: KLIKK HER

07.06 Tiger på Ryder Cup laget
Hvis Tiger er frisk er han automatisk med på Ryder Cup laget. Dette sier kaptein Tom Watsom om saken:

"I’ve said it before that he’s an automatic pick. You can’t have a player of that caliber not on the team. But that has to be weighed next to what his health is. I hope he can get back in the swing, because he wasn’t playing his best even before the surgery. But if he’s not physically right, Tiger will be the first one to tell me."

07.06 Thomas Bjørn trakk seg fra US Open
Thomas Bjørn har vist god form i år. Dessverre setter nakke-og skulderskade en stopper for hans start i US Open. Synd for dansken og oss nordboere. Han har hatt problemer i den delen av kroppen også tidligere.

04.06 Come back stories liker vi. Her er en
Han var meget lovende, var borte i 10 år, men er han tilbake nå? I hvert fall får han spille US Open! KLIKK HER

03.06 Phil Mickelson på Pinehurst (video)
Pinehurst nr 2 er åstedet for US Open i år både for damer og herrer. Her er Phil Mickelson: KLIKK HER

03.06 Her er resultater fra US Open kval
EricCompton klarte det. Flere fresultater: KLIKK HER

31.05 Woods spiller US Open
Ikke Tiger, men Cheyenne. Her er historien: KLIKK HER

31.05 Phil Mickelson med på insider trading?
Her stilles spørsmålet i en artikkel: KLIKK HER

27.05 Verdensrank: Scott, Stenson Woods
Det er endringer i toppen av verdensrankingen etter helgens spill. Den er nå som i overskriften, men Rory McIlroy e rnå oppe på 6. plass etter seieren på Wentworth - opp fra 10. plassen i forrige uke. .

25.05 Adam Scott foran Henrik Stenson på verdensrankingen
Slik så det ut til å bli like før turneringene var ferdige søndag kveld etter Adam Scott gode helgespill. 

22.05 Garcia med kneskade - synd fordi han er i god form
Etter 73 slag i BMW PGA Championship trakk han seg fra turneringen pga et dårlig kne. Det er synd. Han har spilt meget bra i det siste og var en av favorittene i turneringen.

21.05 Rory McIlroy og Caroline Wozniacki har skilt lag
Det gikk rykter for en tid siden. Da var det ikke hold i ryktene. Nå er det definitivt over for Rory McIlroy og Caroline Wozniacki.

Bare to dager etter en hyggelig middag sammen i Monte Carlo kom meldingen. Dette hadde Rory McIlroy å si:

“The problem is mine. The wedding invitations issued at the weekend made me realize that I wasn’t ready for all that marriage entails. There is no right way to end a relationship that has been so important to two people. I wish Caroline all the happiness she deserves and thank her for the great times we have had. I will not be saying anything more about our relationship in any setting.”

21.05 Heder til Jack Nicklaus
Jack Nicklaus er i ferd med å bli hedret med the Congressional Gold Medal. Bare to golfspillere har fått en slik æresbevisning tidligere; Byron Nelson og Arnold Palmer.

20.05 Stenson første svenske på verdenstoppen?
Henrik Stenson har muligheten til å toppen verdensrankingen etter denne uken. Han trenger (visstnok) en plass på 20-tallet i den store ET-turneringen i England denne uken.
Matt Kuchar har også sjansen. Han trenger nok å vinne på PGA Touren for at det skal skje. Enn så lenge er Adam Scott på toppen, mens Tiger sitter skadd på sidelinjen.
 

19.05 Uflaks: Hullet "spyttet" ballen ut igjen!
Padraig Harrington hadde en eagle i sin hule hånd. Ballen var nede i bunnen av hullet, men det hjalp ikke. Se denne videoen: KLIKK HER

19.05 Adam Scott på toppen av verdensrankingen
Da er det bekreftet. Adam Scott overtok denne uken førsteplassen på verdensrankingen. Matt Kuchar passerte Bubba Watson og er nr 4. Ellers ingen endringer i topp 10 denne uken

19.05 Feil å fortsette da caddy døde på banen
Ian MacGregor, caddyen til Alistar Forsyth døde på det siste hullet på Europa Touren for en drøy uke siden. Etter et minutts stillhet fortsatte turneringen. Det var feil. LES MER OM SAKEN HE

12.05 Adam Scott til topps på verdensrankingen
Denne uken overtar Adam Scott førsteplassen på verdensrankingen etter denne ukes Byron Nelsnon-turnering. Rory McIlroy er tilbake i topp 10, men Phil Mickelson er utenfor på en 11. plass

12.05 Caddy døde på det siste hullet
Alistair Forsyth var på det 9. hullet, hans siste for dagen, da hans caddy, 52 år gamle Ian MacGregor, brått døde av hjertesvikt. Det var under Madeira Open, en turnering på Europa Touren. Her er hele historien fra ESPN med video

12.05 Justin Rose slapp straffeslagene
Justin Rose var usikker på om hans ball hadde rørt på seg. Slow motion kunne ikke gi noe sikkert svar. En ny regel redett to slag for Justin Rose. Det er sjelden at man blir ettergitt to straffeslag i golf. Les historien her

06.05 - Phil Mickelson hos putting-doktoren mandag
Phil Mickelson puttet elendig i perioder sist helg. Han tok en putting-leksjon fra puttingens guru på mandag. Dette kan være meget interessant lesning for de som er opptatt av putting: KLIKK HER

05.05 - Tiger Woods usikker på når han er tilbake
Han skriver om sin situasjon på sin hjemmeside. Tiger Woods er savnet i golfsirkuset. Golfen er ikke den samme uten ham på plass. Les hva han skriver om sin situasjon. KLIKK HER

05.05 - J.B. Holmes tilbake etter hjerneoperasjoner og skader
Han har hatt noen tøffe år. Derfor var det ekstra hyggelig at J.B. Holmes sto i mot presset mot slutten og vant på PGA Touren: KLIKK HER

05.05 - Tre greener stengt mandag før The Players!
En kald vinter samt "feilmedisinering av greenene har ført til kriselignende tilstander før den prestisjetung og rikeste turneringen på PGA Touren som starter på torsdag. Mandag var tre av greenene stengt for trening.

05.05 John Daly med 85 på sisterunden
John Daly spilte denne uken på web.com touren. Han klarte cutten etter 72-71, men i helgen gikk det riktig ille. Da gikk han på 82 og 85 slag og endte 12 slag bak nest siste mann i feltet. På den siste runden hadde han 48-37=83 slag....

05.05 Bernhard Langer slo Fred Couples
På Champions Tour viser tyske Bernhard Langer at han spiller bra golf. Fred Couples var et sla bak. Colin Montgomerie ble nr 3. Her kan du lese mer: KLIKK HER

05.05 - Hør Tonje Daffinruds intervju
Tonje Daffinrud er stjernen i Denver-laget. Her er intervju med henne: KLIKK HER

04.05 - Tommelen stopper fortsatt Jason Day
Jason Day har vært plaget med tommelen i lang tid. Nå mister han den store Players Championship i uke 19 som går 8. - 11. mai. KLIKK HER

01.05 - Problemer med greener på TPC Sawgrass
Det er blitt gjort feil i den kalde perioden. Greenene er ikke bra bare en uke før den store turneringen Players Chapionship

30.04 - NGF og Golf i skolen
NGF har et meget bra tiltak i å forsøke å få golf inn i skolen:

Norges Golfforbund inviterer golfklubbene til å delta i prosjektet Golf i skolen/SFO

Fokus i prosjektet er opplæring av ansatte i skole/SFO slik at de selv kan legge til rette for golfaktivitet i forbindelse med kroppsøving, aktivitetsdager, friminutt og SFO-tid. Opplæringen skal primært gis på skolens område (inne og ute), men kan inkludere opplæring også på golfklubbens område.

Kontaktperson NGF: Gøril Hansen
Teamleder/Inkluderingskonsulent
Mobil: 99576525 Send e-post til: goril.hansen@golfforbundet.no

PS: SFO har i Oslo skiftet navn:

Aktivitetsskolen er en videreutvikling av Skolefritidsordningen (SFO) og har spesielt søkelys på fem målområder:

- Fysisk aktivitet og lek
- Lekser og fordypning
- Natur, teknikk og miljø
- Kunst, kultur og kreativitet
- Mat og helse

Golf går inn i det første punktet.

29.04 - Rory McIlroy ute av topp 10 på verdensrankingen
Tidligere verdensener Rory McIlroy er ikke lenger blant verdens 10 beste spillere. Hans plass ble overtatt av Justin Rose denne uken.

26.04 - Er Tiger Woods tilbake i The Open i juli?
Det er ikke godt å si om Tiger er tilbake og fit for fight med det første. Skaden og operasjonen har vært omfattende. KLIKK HER

21.04 - Jimenez vant på Champions Tour i debuten
Han er passert 50 år og kan være med blant de "store gutta". Han vant i sin første turnering: KLIKK HER

21.04 - Koster det 15 milliarder dollar at Tiger er borte fra golfbanen?
Det hevder en rapport fra Josh Sens. KLIKK HER FOR HISTORIEN

21.04 - John Daly slår fra en kvinnes munn, se video
Her er videoen: KLIKK HER

21.04 21.04 - Matt Kuchar rykker oppover
Matt Cucher er etter Golfsidens oppfatning verdens beste spiller for tiden. Etter sin seier på Hilton Head rykket han opp til en 5. plass på verdensrankingen. Han byttet plass med Jason Day. Jordan Spieth rykket opp 79 en 7. plass fra en 9. plass og dyttet Sergio Gercia og Phil Mickelson et hakk nedover. Rory McIlroy er nå nr 10. Det er ikke langt mellom spillerne på toppen av listen. Et par gode turneringer for en av spillerne vil kunne gjøre store endringer på listen. Her kan du lese mer  

20.04 - Lee Westwood vant i Malaysia
Det var mange penge i omløp da en glad Lee Westwood vant i Malaysia. Hans første seier på to år. Her er full rapport. KLIKK HER

13.04 - Rory McIlroy slått av markøren!
Rory McIlroy spilte med markør siden det var 51 mann som klarte cutten. Han spilte da sammen med en markør, Augusta-medlem Jeff Knox. Jeff Knox slo McIlroy med et slag på runden etter å ha kommet seg rundt sin hjemmebane på 70 slag. Overrasket? Kanskje ikke når vi vet at Jeff Knox har banerekorden på Augusta med 61 slag.

11.04 - Luke Donalds dumme feil
Han kom ikke ut av bunkeren på det 9. hullet. Han var nær sanden med kølla før han slo det neste slaget og ble felt av Regel 13 - 4. Han sa selv: "Pretty dumb mistake. I can accept the odd poor shot but making a mistake like that is pretty frustrating and so unlike me. Oh well, nothing I can do about it now, brush it off and try and make a bunch of birdies tomorrow."

11.04 - Småting fra Augusta
Her kan du lese mange historier fra Augusta ved å klikke deg inn på mange linker på høyre side når du har kommet til den siden som følgende link viser til - Golf Channel: KLIKK HERGolfsidens redaktør foran det legendariske Eisenhover Tree for en del år tilbake. Nå er treet borte

10.04 - Trærne på Augusta; New Look
Stormen tok mange trær på Augusta i vinter. Deriblant Eisenhover Tree. En god historie om dette treet kan du lese om i følgende artikkel på hull nr 17: LES MER. På følgende link kan du lese om Augusta etter at stormen hadde tatt mange trær på banen sist vinter: KLIKK HER

10.04 - Jack Nicklaus: "I feel da for Tiger"
Jack Nicklaus synes oppriktig synd på Tiger i denne artikkelen: KLIKK HER

09.04 - Kongsberg åpner 12. april
Det meldes om en meget god overvintring og fine sommergreener på Kongsberg. Hjemmeside

09.04 - John Daly: 40 om da'n + dusin Diet Coke, ikke alkohol
John Daly har alltid vært en fargerik person. Han drikker ikke alkohol lenger. Men han røyker 40 om dagen og har redusert forbruket av Diet Coke fra oppunder 30 til omtrent et dusin bokser hver dag. Han trener lite fysisk. Det kan man kanskje se på ham.

"Some guys want to do a little more cardio training; I can't see me being allowed to smoke a cigarette on a treadmill," forteller Daly. "I don't think they will let me into the gym if I do that. Will they?"

08.04 - Mandagens trening på Augusta ble vasket bort
Det regnet kraftig mandag. Det ble ikke spilt mange hull på banen som ble stengt tidlig på dagen - fram til tirsdag morgen. Været for resten av uken ser bra uke.

04.04 - Startfeltet i Masters med de historiske detaljene om spillerne
Her finner du alle som er med og hva de har prestert i Masters i dette årtusen. KLIKK HER

02.04 - Her er Tigers skadeoversikt
Tiger Woods har vært plaget av mange skader. Her får du en fullstendig oversikt. KLIKK HER

31.03 - Borre åpner banen
Det blir ballrenne i ukedagene og starttidbestilling i helgene. Husk at banen er de 18 hullene som Borre hadde opprinnelig. Se for øvrig artikkel om saken: Les mer

31.03 - Lommedalen åpner 6 hull i dag
Lommedalen er kjent for å ha mye snø. I dag åpner Lommedalen 6 hull og driving rangen. De siste 3 hullene åpnes så snart snøen er borte. Kunstgress har noen fordeler. Det meldes om flotte fairwayer og raske greener i Lommedalen. 

30.03 - Phil Mickelson måtte trekke seg
Synd når de beste skader seg. Phil Mickelson måtte trekke seg pga en muskelskade: KLIKK HER

30.03 - Groruddalen har åpnet sommergreenene
Banen åpner kl 10. daglig hvis været tillater det.

27.03 - Nes åpner banen 29. mars
Det går mot rekordtidlig åpning på Rommen Golfpark ved Vormsund. De bygger om klubbhuset som skal stå ferdig 12. april. De håper at mange vil være med på dugnad fram til åpningen på lørdag.

27.03 - Kvinner skal slippe til på St. Andrews
St. Andrews har vært en manneklubb - helt til nå. Nå blir kvinner sluppet til hvis et nylig lansert forslag blir vedtatt. Mange skriver om dette: Her er et eksempel

27.03 Tiger - på vei nedover?
Tiger Woods har hatt en elendig sesongstart. Når ryggen i tillegg har slått seg vrang, er det mange som er klare for å overta tronen. De unger er ikke lenger redde for å ta opp kampen mot Tiger. Han er ikke umulig å slå lenger. Graeme McDowell har sin mening om dette. KLIKK HER

26.03 - Historisk Ryder Cup TV avtale
Her er omtale av avtalen: KLIKK HER

26.03 - Hvordan er Tigers rygg? Se og hør denne videoen
Ryggen hans er ikke bra. Han får behandling. Han er frustrert les og hør mer: KLIKK HER

23.03 Adam Scott nr 1 på verdensrankingen med seier i Arnold Palmer Invitational
Tiger Woods må ned fra tronen med skadet rygg hvis Adam Scott vinner i dag. Adam Scott vil forsøke å lede hele veien og vinne turneringen. Det blir i så fall første gang siden Fred Couples gjorde dette i 1992 bare fire uker før han vant sin grønne jakke i The Masters på Augusta National..... Adam Scott er tittelforsvarer der...

22.03 - Jack Fleck er død
Han ble US Open Champion i 1955. Da slo han Ben Hogan i omspill.
Her kan du lese mer om Jack Fleck: KLIKK HER

19.03 - Tutta vil bli nr 1, se artikkelen her
Suzann Pettersen har drømt om å bli ranket som nr 1 i verden siden hun var liten. Her skriver Golfweek en artikkel om dette: KLIKK HER

18.03 - Tiger Woods trekker seg fra Arnold Palmers turnering denne uken
Tiger Woods' rygg er ikke bra. Den er såpass dårlig at han ikke kan spille denne helgen, selv om han gjerne ville det. Han har vunnet denne turneringen åtte ganger før.

18.03 - Karlstad årets svenske klubb, les hvorfor
Karlstad ble kåret til Årets Golfklubb i Sverige. Her kan du lese hvorfor: KLIKK HER

18.03 - Favoritt trekker seg fra Bay Hill denne uken
Jason Day, nr 4 i verden, trekker seg denne uken i lkhet med forrige uke på grunn av den skadete venstretommelen sin

18.03 Her ser du en ræva draiv som fører til søksmål mot Playboy
Etter å ha slått rumpeballen i stedet for golfballen ble det søksmål og erstatningskrav. Les og se videoen

17.03 Juli Inkster blir Solheim Cup-kaptein
Juli Inkster (53) blir amerikansk kaptein i det neste Solheim Cup i 2015 18. - 20. september på at St. Leon-Rot Golf Club utenfor Heidelberg i Tyskland.

16.03 - John Daly gikk på 90
John Dalys psyke er litt spesiell. Det er ikke noe nytt. Her er historien: KLIKK HER

16.03  Jury finds Woods' company liable for damages
Her er historien: KLIKK HER

13.03 - Tar Patrick Reed munnen for full?
Patrick Reed har vunnet tre ganger på kort tid. Han var en meget god amatør. Han sier at han er topp 5 i verden. Han er full av selvtillit. Men skal han si dette rett ut på den måten han har gjort? Dette diskuteres i denne artikkelen. Det må være lov å ha god selvtillit. Men skal han si det rett ut som det er, eller være mer ydmyk i sine uttalelser? KLIKK HER  

12.03 - Skal du bli god i golf, må du beherske dette!
Ballkontroll er viktig i golf. Men ikke bare der. Innen rytmisk sportsgymnastikk er det også viktig med ballkontroll: Du har neppe sett maken! KLIKK HER

11.03 Soon åpner
Baneåpning på Soon Golfbane blir på fredag 14. mars kl 12.00.

11.03 - Sky Sports viser Tuttas store turneringer framover
Det er kommet til en toårs avtale mellom LPGA og Sky Sports. KLIKK HER forhistorien

11.03 - Ian Poulter kalte Hideki Matuyama for en idiot
Det var etter at han klinte putteren i grenen halvannen meter fra hullet og ikke reparerte skaden. Les om saken her: KLIKK HER

10.03 - Åpne baner: Grimstad og Groruddalen
Grimstad melder om at banen åpner med sommergreener 10. mars. Groruddalen åpnet sin bane med vintergreener 9. mars. Driving rangen er åpen. Starten ble på hull nr 2 pga snø på hull nr 1.

06.03 - Tutta med ny kjæreste
Christian Ringvold er Tuttas kjæreste. De har vært sammen siden i høst, men først nå har de gått offisielt ut om det, selv om mange har kjent til det i lengre tid. Suzann Pettersens manager Geir-Olav Killingstad har bekrefter til NTB at hun har fått seg kjæreste.

Se også artikkel fra Kina på Lets hjemmeside: KLIKK HER


06.03 - Tonje Daffinrud nr 9 på rankingen
Laget hennes, Denver, er nr 28. Klikk her

04.03 Her er Tigers mange skader
Tiger Woods har vært mye skadet i karrieren. Les mer om dette her: KLIKK HER

25.02 - Jason Day hoppet på verdensrankingen
Han løftet seg fra 11. til 4. plass. De tre norske, som spiller golf, på verdensrankingen er Espen Kofstad (379), Eirik Tage Johansen (916) og Anders Engell (1.426)

24.02 Harrington operert for hudkreft
KLIKK HER

22.02 Garcia ga bort en 6 meters putt i Match Play!
Rickie Fowler ble overrasket da han fikk sin 6meters putt på det 7. hullet av Sergio Garcia. Garcia tapte matchen 1 ned. Han ga gavepakken etter en treg dropp på hullet før. Les historien: KLIKK HER

21.02 Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord på det norske laget
De to stiller i Mission Hills World Ladies Championship in China 6. - 9. mars.

19.02 Tidlig åpning på ToppGolf Senteret
Kunstgresset utenfor ToppGolfsenteret åpnet i midten av februar. Der er det mulig å trene småspill når været tillater det. Inne er det simulatorgolf, putting green og gode matter hvor man slår i nett. Pluss hyggelig servering.

18.02 Rest in piece, Eisenhover Three
Det berømte treet måtte gi tapt for uvær og frost. Les historien her

Historien om hvordan treet fikk sitt navn finner du her: LES MER - gå fram til det 17. hullet i historien fra Augusta.

14.02 Tiger Woods Impersonator Arrested for Alleged Sexting Harassment

  Her er artikkelen

13.02 Lee Westwood bryter med Sean Foley
etter bare 7 måneder. KLIKK HER

13.02 Basketstjernen Michael Jordan prøvde å psyke ut Ian Poulter under Ryder Cup. Det gikk ikke!
Ryder Cup forrige gang var en seier for Europa, men det var en hard kamp. Basketstjernen Michael Jordan forsøkte seg med sine psyke-tricks mot Ian Poulter. Men Ian Poulter spilte på sin arena. Det var ikke basket-banen, men golfbanen. Han råper i sitt radioprogram hvordan det hele var. Les artikkelen og hør radioprogrammet (nederst på den linkede siden): KLIKK HER

12.02 Tom Watson velger rutinert medhjelper
Tom Watson tar med seg rutinerte Raymond Floyd som visekaptein til Ryder Cup.

10.02 Phils putte-problemer førte til putter-skifte halvveis på PB
Phil Mickelson har vunnet AT&T Pebble Beach National Pro-Am før. Midt i årets turnering byttet han putter; fra Odyssey Versa #9 (white-black-white) til en ny Metal-X Milled Versa #9 HT - 34 tommer.

10.02 Fra grafitt til stål
Patrick Reed har i likhet med Gary Woodland gått fra grafitt- til stålskaft på sin treer spoon. Det tok bare tre slag før han skiftet ut den gamle grafitt-kølla med stålskaft.

10.02 Michael Thompson
byttet ut sin treerspoon med et Ping driving iron på Pebble Beach sist uke pga av vinden.

10.02 Big Bertha på Pebble Beach
Fra PGA Tour: Jim Furyk and Stuart Appleby switched to Callaway's Big Bertha Alpha and Big Bertha standard driver at Pebble Beach. Appleby's Alpha driver had 9.1 degrees of actual loft with a 44 3/8-inch Project X 7.0 Black shaft that was tipped 1-inch. The 10.5-gram Gravity Core was positioned towards the crown. He finished the week T10 in driving accuracy (74.55 percent).

“He looked down at it and knew exactly at that moment that it was going to be good,” Callaway Tour rep Mike Sposa said. “We fiddled around with the heel and toe weighting, finally settled on a 4 gram in the toe, 9 gram in the heel."

Furyk's 9-degree standard Big Bertha had a Fujikura Speeder 6.2 Shaft that was 44 3/8 inches and tipped 1 1/4 inches. The slide weight was set slightly toward the toe side. Furyk finished T35 with the new driver.

10.02 Mer om utstyrbytter fra PGA Tour:
Småtterier:
- Richard H. Lee posted his first top-20 finish since the 2013 Reno-Tahoe Open with a new Odyssey Versa Sabertooth (white-black-white). Lee finished fourth in the field in strokes gained/putting (2.436) with the same high-MOI model Keegan Bradley's currently using.

- J.B. Holmes switched to a 430-cc SLDR driver with 12 degrees of loft.

- Charlie Wi transitioned from R1 into a 10.5-degree SLDR. Wi liked the consistency and higher launch angle -- his carry distance increased by seven yards -- SLDR produced, when compared to his previous driver model. ... Heath Slocum put a PING Karsten TR Zing putter in play.

- aniel Chopra added PING's new i25 driver with the company's PWR 65-X shaft.

07.02 Tiger hjelper Lindsey Vonn
Alpinstjernen er deprimert over å være skadet. Kjæresten Tiger woods hjelper til. KLIKK HER

06.02 Golfsiden retter
Tiegr Woods var nylig i India. Golfsiden skrev at han fikk en million dollar for å spille opopvisning og skins game. Han tapte i Skins game, men han fikk etter det indiske kilder sier, to millioner dollar for å stille opp.

Kanskje han fikk to millioner dollar for å stille opp i Dubai også. I så fall fikk han 4 millioner dollar for en forholdsvis kort tur i Midt-Østen og India - rundt 25 millioner kroner. Golflsidens redaktør hadde stilt opp for halvparten! Kanskje tilbudet kommer neste år? NOT! 

04.02 Tiger Woods før første gang i India
"Thanks to Mr. Munjal for the wonderful hospitality and for making my first visit to India so memorable. I learned a lot about this fantastic country", skriver Tiger Woods på Facebook etter dagens visitt.

Han fikk trolig over en million dollar for besøket. Her kan du lese om dette: KLIKK HER


04.02 Masse om utstyr
Her kan du lese om massevis av det nye utstyret som kommer - og litt til: KLIKK HER

04.02
Nye TaylorMade Project (a) golf baller
TaylorMade kommer med nye baller. Passer bra for amatørspillere som ønsker mer spin når de nærmer seg greenen. Her kan du lese mer: KLIKK HER

03.02 Her er 12 artikler om hva som skjedde sist uke
På denne linken kan du bla deg fram til mange interessante historier. Klikk her

03.02 Tiger leter etter spillet sitt (VIDEO)
Tiger har hatt en elendig sesongåpning. Se og les mer om dette her: KLIKK HER

02.02 Krangling om drop mellom Henrik Stenson og Thomas Bjørn
Det er ikke første gang Thomas Bjørn har vært i en regeldiskusjon. Se videoen her

02.02 Nike kommer med nye jernkøller
VRS Covert 2.0 vil koste NOK 5.495. LES MER

30.01 Norsk 15-åring nr 950 i verden
Kristoffer Reitan er nå nr 950 på amatørenes verdensranking. Ikke verst av en 15 år gammel norsk spiller som har mange år igjen i juniorklassen.

29.01 4 av de 6 beste i verden dropper VM i match play?
Trolig dropper Tiger WGC-Accenture Match Play Championship i neste måned. Phil Mickelson spiller ikke. Ikke heller Adam Scott. Rory McIlroy stiller kanskje helle rikke opp etter det ryktene forteller. I så fall stiller ikke 4 av de 6 beste i verden. Det er litt synd for turneringen som sådan og match spill i golf spesielt.

29.01 Tiger Woods ikke bekymret etter 79-runden
"It was just one of those days that happens", sa han i Dubai før ukens turnering der. Her kan du lese hele historien

29.01 Ernie Els bytter ut mageputteren i Dubai
Ingen dramatisk stor nyhet, men her kan du lese mer om saken: KLIKK HER

26.01 Utstyrsrapport fra Orlando-messen
Her kan du se mange ulike saker: KLIKK HER

23.01 Her kan du følge golfmessen i Orlando
Golfmessen i Orlando er litt av et show. Her kan du også følge med: KLIKK HER

23.01 Nå er grensen på 2 milliarder dollar i veldeighet passert
Tim Finchem melder at 2 milliarder dollarsgrensen er passert hva innsamling til gode formål angår. Det er penger som mange vanskeligstilte har hatt glede av.

23.01 Tiger nærmer seg rekorden...
Sam Sneads rekord på 82 seire på PGA Touren står i fare. Tiger Woods har 79 seire og har vunnet på banen for denne ukens turnering hele 8 ganger. Ingen tvil om at han liker seg der. Kanskje rekorden til Sam Snead ryker allerede før St. Hans. Hadde vært stilig om det skjedde i forbindelse med US Open!

23.01 Justin Leonard, Davis Love II og persimmon
Davis Love og Greg Norman fikk en stor ulempe med metall-draiverne da de kom på markedet fordi de var så gode med draiveren. KLIKK HER

22.01 Spennende gruppe med Tiger denne uken
Tiger Woods skal spille med Jordan Spieth, fjorårets rookie of the year og FedEx Cup-lederen Jimmy Walker de to første rundene i Farmers Insurance i uke 4.

21.01 Nedetid i GolfBox
GolfBox - med Planlagt nedetid. GolfBox skal oppgradere serverne. I den forbindelse vil GolfBox vil være nede i perioden 24. januar kl. 18:00 til 26. januar kl. 12:00.

20.01 Slik fikk Rory McIroy sine to straffeslag som trolig kostet ham seieren i helgen
Slurvete drop ga to straffeslag. Her kan du lese om detaljene: KLIKK HER

Eller på Golfweek her

16.01 Ishockey har mye å lære av golf (hockeysverige.se)
Etter Henrik Stensons supre Idrottsgalla-kveld kan vi lese dette i hockeysverige.se: KLIKK HER

15.01 Phil Mickelson med ny draiver
Han har draivet svakt lenge. Hans spilte bra i fjor, men brukte svært ofte IKKE draiveren. Nå har han fått en ny fra Callaway. Les mer om det her med VIDEO

15.01 Rory: Ble forstyrret utenfor banen i 2013
Hele historien får du her på golf.com. KlIKK HER

14.01 Mer loft på draivere
I Sony Open brukte 37 spillere TaylorMade draiver. Hele 23 av dem brukte en draiver med mer enn 10 grader. De tre spillerne Stewart Cink, William McGirt og Scott Verplank brukte draivere med 12 graders of loft. Sean O'Hair økte fra 9 til10.5 grader. John Daly økte fra 7 til 9 grader. Tendensen har vært der lenge. Antall grader på driveren har økt den siste tiden. En viktig årsak til det er Trackman som måler nøyaktig optimale verdier. Tidligere var det "tøft" å bruke drivere med lavt gradeantall.

Inntil sannheten kom fram!.

13.01 Fargerike John Daly satte sitt preg på Sony Open

Han klarte cutten på siste slaget etter en andrerunde i alle regnbuens farger. Den inneholdt både eagle, birdie, par, bodey, dobbeltbogey og trippelbogey. Men på lørdag gikk det bedre. Da hadde ha 64 slag og lå på 18. plass før han falt ned til en 32. plass til slutt.  

11.01 To albatrosser på samme dag
Joost Luiten fikk albatross på hull 10 i Sør-Afrika lørdag i Volvo Golf Champions. James Hahn hadde albatross i den andre runden i Sony Open på Hawaii. Det skjedde på det 5. hullet på Waialae Country Club fra 172 meter.

10.01 Justin Rose er skadet
Han må stå over flere turneringer. Han har en skulderskade og står over både Abu Dhabi og Framers. Han er tilbake i februar. trolig....

10.01 Tiger favoritt i Masters
Her er oddsen i Masters:
Tiger Woods 5-1
Rory McIlroy 10-1
Phil Mickelson 12-1
Adam Scott 14-1
Henrik Stenson 14-1
Justin Rose 22-1
Jason Day 25-1
Dustin Johnson 28-1
Brandt Snedeker 33-1
Charl Schwartzel 33-1
Lee Westwood 33-1
Luke Donald 33-1
Ian Poulter 40-1
Jason Dufner 40-1
Jordan Spieth 40-1
Keegan Bradley 40-1
Louis Oosthuizen 40-1
Matt Kuchar 40-1
Sergio Garcia 40-1

09.01 Rory McIlroy mener alvor
Rory McIlroy forlover seg med Caroline Wosniacki ved nyttår. Ringen han ga henne skal ha kostet 200.000 dollar. Det blir småpenger for ham som i følge Golf Digest tjente over 20 millioner dollar i fjor.

04.01 Tigers tidligere caddy Steve Williams snakker ut
Han forteller her sin historie: KLIKK HER

Adam Scott slo Tiger
Adam Scott ble årets mannlige golfspiller - kåret av the Golf Writers Association of America. Han fikk fem stemmer mer enn Tiger Woods.


Sitater
On Sunday, when I played the last six holes 6-under par and shot 65. I can't wait until I can do that for an entire tournament.
TIGER WOODS
 
1) ....everyday you are looking for that perfect round… and you kind of know that it will never come.
Martin Kaymer i intervju med Eurosprt

2) Teeing off with a 3 wood is smart - only if it leaves you a short iron.
Hank Heney - en av verdens beste trenere

Sitatet: "When I'm comfortable and when I'm happy, there's not many people than can play better than me." — Sergio Garcia.
 

Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!
Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon