Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Beartown - 12. mai 2010 kl. 06:00 *  IP
Valero Texas Open - Day 1

Dutte: WARNING-WARNING. Det er Onsdag morgen i Norge. Saa ikke ring, tannlege, lege, sykehuset, snoemaaking, Tarje N. Jacobsen. Det er faktisk en dag foer turneringen starter, men har saa mye a gjoere de neste to dagene at jeg skriver traaden en dag ahead of schedule. Ville bare ikke at du skulle ringe til diverse appts. ahead of time again ;-)

Ja, saa har vi beveget oss til 'The one Star State", Texas.... Ja, si hva man kan si om 'Texanere', men meget hoeflige er de jeg har moett paa paa mine turer ned dit. Som de sier, 'Texas, a whole 'nother country'. Joda, sant det, det er et land i seg selv. Ufattelig stort, og en masse store byer. Denne uka er vi i San Antonio. Mest kjent for sitt NBA lag, Spurs, og sin fantastiske Riverwalk.

Her skal altsaa PGA tourens Gladiators utkjempe sitt slag denne uka. Det er et merkbart tynnere felt denne uka, men det er jo normalt etter en stor turnering som 'The Players Champinship'. Det var vel ingen som ikke unnte Tim Clark sin foerste seier paaa PGA Touren. Lee Westowdd maa bli bedre paa soendag..ingen tvil om det. Han er verdens beste som ikke har vunnet en av de 5 stoerste turenringene i verden. Hans foerste Major seirer kommer i aar...det er jeg overbevist om.

Det morsomme med turneringa er at alle spillerne har faatt utdelt 'Pick-up' trucks. Jeg har anbefalt Henrik a kjoepe Cowboy hatt til sin heiagjeng denne uka, Rolf 'Roffesteros' Solberg. Det er Roffes foerste turnering, saa man har undervist at han har pils paa hvert andre hull, og at utedassene er de beste i verden. Det arbeidet som er lagt ned foer turneringa gjoer meg optimitisk som jeg nevnte foer forrige, og under turneringen for to uker siden.

Foer eller siden saa loesner det saa inne i hampen. Hvorfor ikke paa denne to ukers svingen gjennom Texas, foer det blir en rask visitt til Norge.
Jeg er superopmtimist, men vi skal klare cutten foerst.

Det jeg ikke skjoenner, og som er en av the mysteries paa PGA touren er at Henrik nok en gang starter helt sist paa torsdagen fra hull 1. Vet at de har en komplisert ranking som jeg ikke gidder a sette meg 100% inn i, men trodde at denne turneringa ville gi en litt bedre tee-time. Oh well. Det er ikke noe a henge med nebbet av. Her er det bare a bite tenna sammen, og klare cutten, for saa a vaere i posisjon for en topp 30. Det er mitt maal denne uka. Baby steps, og gradvis stigning.

I 2006 var det foelgende skjebnen til Henrik:
T112 Henrik Bjornstad 74 71 MC

I 2009 var foelgende fakta paa denne PAR 70 banen:
1: -15
10: -12
25: -8
CUT:-1

Her er en link til turneringen: http://www.golfsanantonio.org/

Arbeid har vaert gjort over de siste to ukene. Made Cut er foerste maal. Topp 30 er mitt personlige maal.
Fingers crossed.
Ha en hyggelig onsdag :-)
 jørgen (12. mai 2010 07:33) *  IP
Først: Texas kalles 'The Lone Star State'. Deretter: jeg er spent og optimist. Tror arbeidet som nå er gjort gir avkastning.


 Fat Stat (12. mai 2010 08:17) *  IP
Good, good. Håper Roffesteros gir positive vibber til HB og at han kan komme med noen pointers underveis.

Når det gjelder banen er denne ny i år, Par 72 og svært krevende iflg det jeg leste. Informasjon fra Beartown vedr cutgrense mv ovenfor kan nok ikke sammenlignes.



 Enur (12. mai 2010 08:47) *  IP
Aj, aj, Beartown korrigert for to fakta-feil allerede av de to første kommentarene? Hvor skal dette ende?
Jeg så forøvrig det samme jeg også, og hadde tenkt å nevne dem, men dere kom meg i forkjøpet. :-)

Nei, da keep up the good work, BT. Vi skylder på at det likk litt raskt i svingene siden du hadde mye å gjøre denne gang :-)

Pussig dette med nesten alltid å få siste starttid så ofte, men jeg tror ikke det betyr så mye. Henrik ser ikke ut til å ha brydd seg så mye om det tidligere ihvertfall. Kanskje vinden til og med vil løye litt utover kvelden?

Håper Roffes besøk har hatt en positiv innvirkning på Henrik, og at de sammen har fått fintunet svingen, spesielt på "kort innspillslengde".
Leste ellers at driving accuracy og GIR-treff er det som gjelder på denne banen (trodde vel egentlig det var viktig på de fleste baner?), så vi får håpe at Henrik får opp statsen her.

Jeg er spent, har en god følelse, men er slett ikke sikker. Men det er på tide at noe skjer snart, og feltet er ikke sterkere enn at vi faktisk må satse på minst top 25 denne gang.



 pondus (12. mai 2010 08:57) *  IP
Dr. acc er ikke problemet nå. Det er spillet videre hvor det må pusses. Kanskje HB bør sjekke noen av greenene og spillet rundt disse før han selv skal starte sin runde.. Ellers har han jo fordelen av å få tunet seg på plass da på rangen før han selv starter.. Kunne vært interessant å vite om han velger Solberg som caddie i denne turneringen.


 knut (12. mai 2010 09:28) *  IP
Her er det bare å stå på BT.
Slike små detaljer er det ikke noe å bry seg om når man har det travelt.
Gleder meg til denne helga og har en god følelse for at det endelig skal bli en topplassering.
selv er jeg i København denne helga og får ikke fulgt så godt med.

Enur, takk for en hyggelig runde med deg og fru Enur på søndag.



 Enur (12. mai 2010 09:35) *  IP
Takk det samme, Knut. God tur til Køben!

Og selvsagt bryr vi oss ikke om smådeltaljer, det var bare for gøy.
Men Fat Stats påpekning om at det spilles på en helt ny bane i år og at cut-informasjonen fra fjoråret således ikke betyr så mye, var dog viktig synes jeg.



 Chadwick (12. mai 2010 10:03) *  IP
72-73 MC.

God 17 mai helg.



 Roar (12. mai 2010 10:23) *  IP
Chadwick has spoken, denne 17 mai blir fin tror jeg:-)


 jørgen (12. mai 2010 10:29) *  IP
Var ikke for å pirke på detaljer, men Texanere med pickup og gunner tuller man ikke med. DON'T MESS WITH TEXAS.


 Chadwick (12. mai 2010 10:48) *  IP
Rettelse jørgen

Don't mess with Texans!

Født og oppvokst i Houston vettu :-)




 Beartown (12. mai 2010 16:10) *  IP
HeHe...skulle selvsagt vaert 'Lone' star, men det ble til 'One star. Slik gaar det naar man ikke leser over det man skriver. Takk til Fat Stat. Jeg kikket rett a slett ikke paa banekartet...huff, huff. Off week, men det faar vi haape at Henrik ikke har. Og Roffe skal ikke gaa caddie for Henrik. Han skal bare foelge rundene denne, og neste uke.


 Fat Stat (12. mai 2010 16:15) *  IP
Sitat Zach Johnson, fritt oversatt:

Cameron Beckman spiller banen ofte, han har gått under 70 slag 1 gang.



 IceBear (12. mai 2010 21:43) *  IP
Nærmer seg torsdagspuls nå. Har ikke grunnlag for å mene noe om resultatet, og tør ikke gjøre det heller. Men jeg er optimist likevel, og håper på en god turnering der fasiten er rundt årsbeste.


 Ruff-Fairway (12. mai 2010 23:07) *  IP
Banen har bare vært åpen et par måneder, så ofte er vel et relativt begrep :-) Meldingene fra varmen er positive ;-) Tror dette blir bra.


 pondus (12. mai 2010 23:39) *  IP
Håper..... dette blir bra...:)dog svært usikker..


 The slicer (12. mai 2010 23:47) *  IP
Gleder meg til i morgen. Tror dette er uken det virkelig løsner for Henrik!


 roffesteros (12. mai 2010 23:49) *  IP
Er nå tilbake på hotellet, etter 9 hull i dag tidlig. Dette blir spennede og jeg kan bekrefte at denne banen er drit vannskelig lang lang lang og greener som har kuler og hellinger både hitt og ditt. bare for og gjøre det litt mer vannskelig har moder jord bestemt at det skal blåse mye hver dag. eks hull 10 i morgen bris 0800 drive, 6 jern Hull 10 kl 1100 drive, rescue for de som slår lang da når man akkurat greenen. Skal sende noen sms under runden og det blir sikker adrministratoren av www.ruff-fairway.com med nick Ruff-fairway som poster dem. håper jeg kan bidra til F5 sån at vi alle for en sene kvelder helt frem til søndag.


 jørgen (13. mai 2010 00:28) *  IP
Kanon Roffe! Får du med deg mobil? Hvordan er form og humør kvelden før?


 Beartown (13. mai 2010 00:54) *  IP
Flott Roffe. Henrik har vel skafa Roffe VIP pass slik at han ikke maa legge igjen mobilen i telta utafor, saa det gaar nok bra.

Blir artig a foelge med meldingene i morgen!



 Beartown (13. mai 2010 05:38) *  IP
Spillet sitter 93% etter samtale med Roffesteros :-) i kveld.

http://www.ruff-fairway.com/index.php?option=com_content&view=article&id=127:sir-henrik-getting-ready-for-texas&catid=41:showcase-rnp-1&Itemid=180




 Jørgen (13. mai 2010 09:19) *  IP
Chadwick: jeg bestrider ikke at "Dont Mess with Texans" er et vanlig begrep i Texas, men det originale slagordet er "Dont mess with Texas". Utviklet i forbindelse med en antiforsøplingskampanje i regi av transportmyndighetene.

http://en.wikipedia.org/wiki/Don%27t_Mess_with_Texas
http://dontmesswithtexas.org/history/



 HeiaHenrik! (13. mai 2010 10:52) *  IP
HB har nå 64 med bedre FEC foran seg i feltet. Da må MC være sikret.
Av de 60 beste FEC stiller kun 10.
Nå har han DEN gyldne sjansen til en T10, og må vel en T25 for å vise at formen er i anmars. Tvi Tvi. TVn klar 2100 + ST.



 Jørgen (13. mai 2010 10:56) *  IP
Ingenting er sikret, men er ikke mange ganger i sesongen han går med et såpass "svakt" felt med så mye dollars i potten. Får håpe han tar vare på den muligheten og får til en topp-plass.

Ulempen med så sein start er at vi må vente leeeeeenge.

I og med at dette er en ny bane, vil det være en fordel for de sent startende å kikke litt på hvordan de andre spiller, eller bare forvirrer det?



 Dr Hook (13. mai 2010 11:54) *  IP
"HeiaHenrik!" har et meget godt poeng ang ukens starfelt. Det er i slike turneringer at Henrik MÅ hevde seg, han MA hente inn en god plassering og helst ganske så MYE ca$h.
Henrik har så langt hevdet seg bra i 2 turneringer, begge disse med "sterkt starfelt" jfr de turneringer han får spille. Jeg skal ikke svartmale, men jeg mener det er på høy tid å hevde seg betraktelig. Jeg håper Henrik kan være med å prege turneringen og ta sin første Top-10 plassering for sesongen.
Med steady A-game gjennom 4 runder ser vi Henrik i tet.
Keep rollin those birdieputts in Henrik!



 Green (13. mai 2010 16:49) *  IP
Leishman leder med -3 etter 9 for øyeblikket.

Får håpe Henrik knaller til med en skikkelig bursdagsrunde da BT! :D Gratulerer!



 pondus (13. mai 2010 17:36) *  IP
Gratulerer!! Som sagt; Får vi en T10 eller to T15 innen 30. juni er vi straks ajour. Må gjerne komme i us Open..:)))


 Qwest (13. mai 2010 18:40) *  IP
dette blir en bra dag damene er på T2 og T7, hockey gutta har også kølle og de vant lætt, så jeg klar for tee off med HB. Høydepunktet til slutt som seg hør og bør.


 Beartown (13. mai 2010 19:01) *  IP
Takk for det. Jeg spurte om en 70 runde :-)


 dutte (13. mai 2010 19:02) *  IP
13.mai, fødselsdagen til Beartown, Joe Louis, Donald Duck og Alexander Rybak. Denne turneringen må bli et fairytale. :-)(blææh)


 pondus (13. mai 2010 19:04) *  IP
Men også dødsdagen til Mr Nansen.. Likevel delt T2 på jentene..


 dutte (13. mai 2010 19:15) *  IP
Ikke for å pirke pondus, men delt T2 er vel det man kaller
"smør på flesk".:-)
Flott runde av Marianne, Tutta sin kan bli enda bedre.



 .. (13. mai 2010 20:04) *  IP
Når starter han?


 Zuzz (13. mai 2010 20:07) *  IP
21.10


 Green (13. mai 2010 20:12) *  IP
24. stk i minus nå, langt flere i pluss.


 Zuzz (13. mai 2010 20:23) *  IP
Ja, ser ut til å væra tøffe forhold. @Green


 Enur (13. mai 2010 20:33) *  IP
Ja, vi sitter vel bare og tvinner tomler og venter alle sammen her nå. Får håpe det blir tommel opp etterhvert.

I mens benytter jeg anledningen til å stille meg i køen av gratulanter til F5-klubbens høvding. Happy birthday, Beartown!



 jørgen (13. mai 2010 20:40) *  IP
Grattis med dagen Beartown. Kan vi feire dagen med en 70 runde skal vi være meget fornøyd.


 venter (13. mai 2010 20:45) *  IP
Gratulerer med dagen Beartown.
Det virker som om greenene er veldig vanskelige, mange som bommer korte putter, så dette blir spennende.



 Albatross (13. mai 2010 20:52) *  IP
Ja gratulerer BT!! Det må være hæææærlig å bli 29 år :-)




 Beartown (13. mai 2010 21:03) *  IP
Takker for gratulasjoner. Ja, har vaert 29 i noen aar naa :-)


 pondus (13. mai 2010 21:06) *  IP
Ja dette må være en bane som krever sine ofre..iallefall de som melder seg frivillig... Usedvanlig få under par..
Hvordan er værutviklingen??



 Beartown (13. mai 2010 21:10) *  IP
30 grader med oekende vind utover ettermiddagen.


 Beartown (13. mai 2010 21:13) *  IP
Faar SMS'er fra Roffesteros. Foerste melding: Midt i fairway!


 Green (13. mai 2010 21:14) *  IP
Supert med ekstraoppdateringer i dag! :)


 vist (13. mai 2010 21:14) *  IP
Høres bra ut BT


 dutte (13. mai 2010 21:16) *  IP
Da får vi dobbelsjekke med shot tracker. Apropos dobbel, Matt Jones startet med DB, se hvor han ligger nå.


 Beartown (13. mai 2010 21:17) *  IP
Vind fra banen: 8 sekundmeter motvind litt fra venstre ut fra hull 1.


 Essal (13. mai 2010 21:18) *  IP
Da satser vi på birdie på første, og deretter kopi av Matt Jones ;)


 Zuzz (13. mai 2010 21:19) *  IP
OKEY. here we go!


 dutte (13. mai 2010 21:22) *  IP
Ta en titt på greenen på det 16 hullet. Neppe smart å sikte midt på der:)


 Essal (13. mai 2010 21:25) *  IP
Greenen på 7 var også temmelig spesiell :D gutta er heldige som ukentlig får spille baner som dette!!


 Green (13. mai 2010 21:25) *  IP
Er det bare mine ST som roter voldsomt nå?


 Essal (13. mai 2010 21:25) *  IP
Nei, de andre gutta i ballen er jo overalt!! :P


 Essal (13. mai 2010 21:26) *  IP
5 fot par-putt!


 Green (13. mai 2010 21:27) *  IP
hehe Ja, virkelig.. Skjønner ikke helt hva Johnson gjorde på 3.-slaget sitt dersom ST stemmer. :p


 cællæway (13. mai 2010 21:28) *  IP
par på iphone


 Albatross (13. mai 2010 21:29) *  IP
Fredrik i studio får informasjoner lenge før jeg ser det på ST. Litt lite spennende å følge med må ST når du vet hva som kommer opp :(




 ah (13. mai 2010 21:29) *  IP
Par på iPhone ja, siden det ikke ble fugl så er det deilig å åpne med en sansave. Pleier ikke å være så mange av dem.


 Adam (13. mai 2010 21:29) *  IP
Be Fredrik holde kjeft!


 Essal (13. mai 2010 21:30) *  IP
Dobbel og trippel på de andre gutta. Er vi fornøyde med par??...MEGET!!! :D


 Zuzz (13. mai 2010 21:31) *  IP
Deilig med møkkagolf ellers i flighten.


 ah (13. mai 2010 21:31) *  IP
Helt enig albatross :) har iphone, men liker ikke å følge med der. Av og til er det greit, f.eks når ST streiker som den pleier å gjøre titt og ofte.

Likte best Tourcast. Da var det spennende siden du følgte slaget til der den landet. Hadde lett betalt for dette igjen.



 vist (13. mai 2010 21:32) *  IP
Bra med sandsave, men hva pokker drev de andre to med?


 TinMan (13. mai 2010 21:33) *  IP
Hei ja bra start og rett inn på T31, lykke til i dag!


 Enur (13. mai 2010 21:33) *  IP
Litt enig med Albatross om det med spenningen. Derfor holder jeg meg til de amerikanske kommentatorene, de sier ikke noe særlig om Henrik - foreløpig :-)


 Ruff-Fairway (13. mai 2010 21:34) *  IP
Oddatering fra Roffe:
Hull 1: Midt i der han skal være. Andre slaget bunker. Dyp som juling. Så bare capsen til Sir Henrik. Setter nesten bunker slaget. 1,5 meter for par.
Hull 2 utslaget litt venstre. Må legge opp. Blåser greit 7-9 m/s.



 perry (13. mai 2010 21:35) *  IP
Tourcast var konge...


 Beartown (13. mai 2010 21:36) *  IP
Ja, Tourcast var mye bedre :-)

Roffe brings good luck!!



 vist (13. mai 2010 21:38) *  IP
Hadde gladelig betalt for Tourcast igjen.


 Zuzz (13. mai 2010 21:40) *  IP
ST med forskjellige slag gruppe/spiller.


 Albatross (13. mai 2010 21:41) *  IP
Mulig jeg ikke har fulgt med i timen men er det noen som har en link til en baneguide :-) ??



 St. Able Ford (13. mai 2010 21:42) *  IP
Ikke minst var LYDEN og ANIMASJONENE bedre på TC ... hehehe...


 ah (13. mai 2010 21:43) *  IP
Jublinga når det ble birdie på tourcast var priceless.


 Einar (13. mai 2010 21:46) *  IP
Kort jernslag. Men mye vind så kanskje vanskelig å treffe? Men har jo hatt en tendens til å være en kølle for kort i det siste


 Green (13. mai 2010 21:46) *  IP
Innspillet litt utenfor green, satse på ny par her vel.

Ellers fant jeg akkurat ut at jeg kan ha engelske kommentatorer selv. :p Det som er kjedelig er jo at de tar pause hele tiden.



 Essal (13. mai 2010 21:47) *  IP
Ja, 602 yards blir ganske voksent i 7-8 m/s motvind!!!


 vist (13. mai 2010 21:48) *  IP
Par.


 Enur (13. mai 2010 21:48) *  IP
En kølle for lite på innspillet? Eller bare en dårlig treff?


 Essal (13. mai 2010 21:49) *  IP
Bra med par med tanke på at gjennomsnittet ligger over par!!


 Einar (13. mai 2010 21:51) *  IP
Jepp! Finfint med par på et langt par 5 hull i solid motvind


 Beartown (13. mai 2010 21:54) *  IP
Stoedige par putter paa de to foerste. Slikt liker vi!!


 Enur (13. mai 2010 21:54) *  IP
Green: Det var da pussig. De amerikanerne jeg hører på (på Viasat Golf) prater i ett sett, uten pauser.


 jørgen (13. mai 2010 22:00) *  IP
To solide par liker vi.


 Green (13. mai 2010 22:02) *  IP
Enur: Skjønner... Mine sa like før det vanlige pauseopplegget med stats osv. at de var tilbake etter en liten pause. Sjekket ikke om de faktisk tok lang pause eller ikke, så det er godt mulig de fortsatte å prate.. (Regnet etter det med at de fulgte vanlig amerikansk tv-stil med hyppige og lange pauser. :p)


 Beartown (13. mai 2010 22:04) *  IP
Koe paa 3 tee fra Roffe. Saa, ST streiker ikke.


 HeiaHenrik! (13. mai 2010 22:04) *  IP
Kø på hull 3, dette går sakte.
Håper H er litt mer heldig, 6 ft og 9 ft er litt langt for siste putt. Bra puttern sitter. Jeg er litt nærvøs. Stå på H.



 vist (13. mai 2010 22:06) *  IP
Ser ut som noen vanvittige bunkere på denne banen.


 Enur (13. mai 2010 22:11) *  IP
Og greenene er svære og rimelige ondulerte! Mange kjente navn som er over par ja!


 Zuzz (13. mai 2010 22:15) *  IP
Noen som har dævva på green eller?


 Essal (13. mai 2010 22:16) *  IP
Sergio har vært med på å designe banen...jeg hadde jo forventa at han skulle spille litt bedre i dag!!


 Roar (13. mai 2010 22:18) *  IP
Dritkjedelig å følge dette i kveld med det tempoet der...blir oppdatering i morgen vel


 Albatross (13. mai 2010 22:19) *  IP
Et par fugler nå så har vi en nordmann i tv-ruta :-)



 ah (13. mai 2010 22:20) *  IP
Ny par.


 cællæway (13. mai 2010 22:20) *  IP
ble par. fairway på hull 4


 Mats (13. mai 2010 22:20) *  IP
herregud, dette var treeeeegt. Går jo raskere søndag formiddag på losby eller bogstad


 Dilter (13. mai 2010 22:21) *  IP
Tror det er noe gæernt med ST, i hvert fall den som kommer hit.
Kracht fortalte nettopp om par på hull 3 og drive i fairway på H4, mens min ST forteller at han fremdeles venter på å slå ut på H3.



 Enur (13. mai 2010 22:21) *  IP
Når det går så sakte foran, betyr det jo bare at mange andre har problemer. Det pleier ihvertfall jeg å trøste meg med når jeg må vente i en turnering.
Men dette var jo voldsomt da!



 Dr Hook (13. mai 2010 22:26) *  IP
KEEEEP Rollin those putts in Henrik!!!!!!!
Come on you REDS!!!



 dutte (13. mai 2010 22:26) *  IP
Bikkja vil fort hjem i kveld, tror den fikk ferten av fugl:-)


 Dr Hook (13. mai 2010 22:27) *  IP
REDS er fotball ;-)


 Mats (13. mai 2010 22:30) *  IP
15meter forbi flagget faktisk


 cællæway (13. mai 2010 22:32) *  IP
boggey


 vist (13. mai 2010 22:32) *  IP
4,6 i snitt på et par 4 hull, ikke vanlig på dette nivået.


 Mats (13. mai 2010 22:33) *  IP
busemann


 Jørgen (13. mai 2010 22:33) *  IP
Æsj bogey. Vanskeligste hull,


 cællæway (13. mai 2010 22:34) *  IP
Mats: vi har det alle i oss, men vi liker det ikke.


 Zuzz (13. mai 2010 22:34) *  IP
INDEX 1. Skulle det komme en bogey så er det ikke krise at det skjedde her.


 Green (13. mai 2010 22:35) *  IP
Dersom vi følger index forventer vi i så fall en birdie på det neste. :D


 Mats (13. mai 2010 22:36) *  IP
Hvorfor er Henrik aldri på tv? De viser jo ikke alltid de som ligger best an, burde være mulig å vise noen slag av den eneste nordmannen på PGA tour?


 Albatross (13. mai 2010 22:36) *  IP
Stødig fra tee, men nå må vi ha GIR og noen enpøtter!!!



 Enur (13. mai 2010 22:38) *  IP
Tror vi må regne med noen bogeyer av og til i dag, men satser på en rask bounce back nå på neste hull. Folk har prøvd å drive det tidligere i dag.


 pondus (13. mai 2010 22:38) *  IP
Ikkeno problem. Det er først nå utover at banen byr på muligheter..


 Beartown (13. mai 2010 22:38) *  IP
Faar ikke fulgt med saa mye, men skal kikke innom naar, eller hvis jeg faar flere sms'er fra Roffe!
Go lyseblaa!!



 Enur (13. mai 2010 22:42) *  IP
De sa akkurat at det hadde vært 15 doble hittil på hull 4 i dag.


 Zuzz (13. mai 2010 22:47) *  IP
Folk sliter utpå der.


 Jørgen (13. mai 2010 22:48) *  IP
Med eller motvind på dette hulet? Med gunstig vind kan han vel gå for greenen.


 Green (13. mai 2010 22:51) *  IP
Forrige par 4: 481 yds
Dette: 342 yds...

Fingers crossed for et godt sandslag og fugl nå.



 ah (13. mai 2010 22:53) *  IP
318 yds to left front side green bunker. Får håpe den ligger bra og det blir fugl.


 ah (13. mai 2010 22:56) *  IP
Ekkel par.


 Jumper (13. mai 2010 22:58) *  IP
ST viser 2 ft fra hullet etter driven nå...


 pondus (13. mai 2010 22:59) *  IP
ST rettes hele tiden...usj..
Alle har jo eagleputter her...



 Green (13. mai 2010 22:59) *  IP
TV-kameraene vet ikke at Henrik eksisterer, og ST er helt på tur i dag... Ikke den morsomste runden å følge sånn sett. :p


 ariel (13. mai 2010 23:01) *  IP
ny par


 vist (13. mai 2010 23:02) *  IP
2 timer på 5 hull, her går det unna.


 pondus (13. mai 2010 23:02) *  IP
For et ST-rot!!! Mens jeg lå inne flyttet strekene seg flere ganger..


 ah (13. mai 2010 23:03) *  IP
Misset sin første birdie sjanse. Satt 3 halvkorte putter, bommet på 2. Skulle hatt 4-1 heller.


 Trippelbogey (13. mai 2010 23:07) *  IP

I utgangspunktet er det 2-3 baller som følges spesielt av TV, disse ballene er spesielt satt sammen av spillere man vil følge. Men for andre er det bare å prestere bra så kommer TV-kameraene. I en av de første for året var HB høyt oppe i begynnelsen av turneringen og da viste de ham en hel del.

138 yds midt i fairway nå, er det noen som tør å vedde på at han ikke drar den ned i venstre bunker?

TB



 Jørgen (13. mai 2010 23:07) *  IP
Når blir det mørkt i Texas? Klarer Henrik å fullføre runden?


 ah (13. mai 2010 23:09) *  IP
Faen så ST suger. Henrik sliter nå.


 ariel (13. mai 2010 23:10) *  IP
Fa** Hvar det HB som var i bunker?


 Trippelbogey (13. mai 2010 23:10) *  IP

To timer siden de startet nå, og en treerball har altså i løpet av den tida spilt litt over 5 hull. Noen burde seriøst ta disse spillerne i skole og lære de et eller annet om spillehastighet. Det er en skam for sporten å bruke så lang tid.

TB



 Green (13. mai 2010 23:12) *  IP
Bogey nå regner jeg med.


 Trippelbogey (13. mai 2010 23:12) *  IP

Chippekongen fra Drøbak!!!

TB



 Kjetil l (13. mai 2010 23:12) *  IP
Ny bogey på gang nå...


 ariel (13. mai 2010 23:12) *  IP
Dette blir ny boggy


 TinMan (13. mai 2010 23:14) *  IP
Ser dommedagsfansen har field day ;)
Kan jo håpe at ST mikser HB og Johnson



 Enur (13. mai 2010 23:14) *  IP
Hmm, den var ikke bra!
Hvor bliver Roffe-effekten?



 Jørgen (13. mai 2010 23:14) *  IP
Faen, en bøøøøøg.


 Pro V1 (13. mai 2010 23:14) *  IP
Nå må vi ha litt sjerpings på nærspillet. Begynner å bli litt mye bunkere også og her er han ikke akkurat så vass. Dette er desverre ikke bra nok. Må få litt mer greentreff å gi seg muligheter.


 Roar (13. mai 2010 23:16) *  IP
Er vel for vanskelige forhold så seint på dagen?


 Jumper (13. mai 2010 23:17) *  IP
Henrik kommer garantert med noen blå på vei inn, så får bare håpe de gule unngås fra nå. Håper på å våkne til en fin finish i morgen.


 Essal (13. mai 2010 23:18) *  IP
TB, hvorfor gidder DU å følge med på HB om han til en hver tid spiller så jævla dårlig?! Veit jeg skal overse deg, men det er et godt spørsmål synes jeg!!


 Green (13. mai 2010 23:18) *  IP
Med de greenene skal man ikke nødvendigvis konkludere med at chippen var elending. Har sett mange bomme ganske stygt pga. at de kommer bittelitt kort og ruller tilbake osv.

Selvsagt mulig å spille perfekt, men ser ikke så mange som spiller perfekt i dag.



 Green (13. mai 2010 23:19) *  IP
Eller, for AR stiller det seg litt annerledes: er resultatet dårlig kan man ikke si at noe EGENTLIG er bra, så vi kan vel trygt kritisere. :p


 Green (13. mai 2010 23:20) *  IP
Fugl! Egentlig ganske bra det!


 Pro V1 (13. mai 2010 23:21) *  IP
Birdie fiølge Kracht.


 Kjetil L (13. mai 2010 23:22) *  IP
Essal.. det må da for f... være lov å være uenig med den såkalte F5 gjengen her inne.. fortsetter Henrik sånn som han spiller for tiden, så er det rett ned på nationwide igjen.. trenger ikke være rakettforsker for å skjønne det....

Han spiller ikke bra.. kanskje han må lære litt av det profesjonelle apparatet som Tutta har.. og ikke bare gå egne veier... !!!!



 Zuzz (13. mai 2010 23:23) *  IP
MINIGOOOOOOOOOOLF!


 vist (13. mai 2010 23:23) *  IP
Veldig bra fugl. :-)


 cællæway (13. mai 2010 23:23) *  IP
Syns du er tett kjetil l


 Qwest (13. mai 2010 23:24) *  IP
en


 ariel (13. mai 2010 23:24) *  IP
fra 15 meter!!!
Bra



 Enur (13. mai 2010 23:24) *  IP
Typisk Henrik! Fuglene kommer når man minst venter det! Herlig!


 TinMan (13. mai 2010 23:24) *  IP
47 fot for birdie - sweet!


 Kjetil L (13. mai 2010 23:24) *  IP
cællaway.. ????? bra respons.. fjortis eller???


 Jørgen (13. mai 2010 23:26) *  IP
Det var rått.
Som de sier i Clerasil-reklemen: Kommer det en, kommer det mange fler.



 Essal (13. mai 2010 23:27) *  IP
Kjetil, det var ikke det jeg sa!! Jeg spurte hvorfor han selv gidder å følge med når han mener HB spiller så forbanna dårlig. Jeg sier ikke akuratt imot at Henrik ikke presterer for tiden...


 ariel (13. mai 2010 23:27) *  IP
Laaangt forran Ernie Els - som er en god golf spiller


 Kjetil L (13. mai 2010 23:28) *  IP
Jeg håper selvsagt at Henrik til slutt beholder kortet, men det må en del endringer til... og vi vet jo alle at han nok må han noen topp 10 for å klare dette..




 cællæway (13. mai 2010 23:29) *  IP
Kjetil: Jeg er fjortis x 3, men mere optimist enn deg.
Blir sur når noen prøver å være bedreviter om vår eneste pga spiller.



 Green (13. mai 2010 23:30) *  IP
hehe 15 baller i sentergreen-bunkeren på 16. Artig sak.


 Kjetil L (13. mai 2010 23:30) *  IP
Essal.. han er sikkert minst like golfinteressert som alle andre her inne.. og sikkert en stor HB fan... men det må da være lov å være skuffet... og godt er det at vi har fri ytringsfrihet... velg heller å ikke kommentere hvis du synes han sier for mye "dumt" her inne... men uansett.. han må få lov å ytre seg...


 Kjetil L (13. mai 2010 23:32) *  IP
cællæway - har aldri sagt jeg er bedreviter.. det finnes mange her inne som vet mer om golf enn meg.. sier bare det jeg føler... og innrøm det.. han må prestere bedre enn dette for å klare kortet...


 Pro V1 (13. mai 2010 23:36) *  IP
Desverre treffer han ikke greenen med wedgen, men bør bli en grei scramble.


 ariel (13. mai 2010 23:36) *  IP
Fin avstand inn........


 TinMan (13. mai 2010 23:39) *  IP
Forholdene er i hvert fall tøffe, det er varmt og fuktig, spillepartnerne henger antakelig med nebbet og spillet er sakte. Mulig jeg legger listen for lavt men synes Henrik klarer seg bra så langt jeg.


 Cællæway (13. mai 2010 23:39) *  IP
Money talks.. forstår det. men jeg gir ikke Henrik råd i hytt å gevær. Henrik har kommet dit han er på sin måte, og ingen andre norske gutter er der.


 Pro V1 (13. mai 2010 23:40) *  IP
Grei par.


 ariel (13. mai 2010 23:43) *  IP
Hvordan kan du/dere se det 5 min før meg?
Enda har ikke HB slått slag 3 på min PC!!



 Zuzz (13. mai 2010 23:44) *  IP
ariel: iphone eller : http://www.pgatour.com/players/02/29/46/scorecards/2010/r041.html


 pondus (13. mai 2010 23:44) *  IP
Kjetil L: Det aner meg at du (også) er inne her mest når det glir litt dårlig for HB??
Iallefall tyder bidragene dine på det.



 Pro V1 (13. mai 2010 23:44) *  IP
Hører Kracht Live på Viasat golf.


 Essal (13. mai 2010 23:44) *  IP
Kjetil...han er neppe noen fan av HB, alt han noen gang kommer med er negativt, og når HB gjør noe positivt er han helt stille. I tillegg dukker han kun opp her når HB gjør bogeys eller verre, noe som sier meg at han er her bare for å lage kvalm og irritere!!! Nuff said!


 pondus (13. mai 2010 23:45) *  IP
Tin Man; Du har rett i det. Ift svært mange idag klarer Henrik seg godt.


 ariel (13. mai 2010 23:45) *  IP
Takker Zuzz


 Green (13. mai 2010 23:47) *  IP
Els og Henrik likt etter en veldig pen eagle... :p


 Essal (13. mai 2010 23:47) *  IP
Og jeg velger som oftest å overse TB, men noen ganger kan jeg ikke dy meg. Ikke ville han svare på spørsmålet mitt heller...han har vært stille siden birdien, og venter sikkert spent på at HB skal støte på en dobbel eller det som verre er!


 dutte (13. mai 2010 23:49) *  IP
Hull 9, ikke en eneste bunker, hvor lurer farene her?


 pondus (13. mai 2010 23:49) *  IP
Men rett skal være rett; Foreløpig er ikke HB fintuned på de tidl så meget omtalte jernslaga.. Egentlig en liten miss her på hull 8 med 3. slaget.


 Pro V1 (13. mai 2010 23:50) *  IP
Lukter vi birdie nå etter et flott utslag?


 ariel (13. mai 2010 23:51) *  IP
sikker birdie - hilsen ariel som fremdeles håper på fornyet kort og masse morro også neste år.



 St. Able Ford (13. mai 2010 23:51) *  IP
Litt av et innspill av Ernie på det 14., ja!
260 meters slag til 35 cm fra pinnen for eagle.
Ganske greit.



 IceBear (13. mai 2010 23:52) *  IP
Aften. Nå har jeg skummet tråden, og det leder til én kommentar og to spørsmål:
1. Happy Birthday, BT
2. Hvordan ser du 15 baller i sentergreenbunkeren, Green? (Morsomt ord, forresten)
3. Hva gjør du hvis du ligger på feil side av bunkeren i forhold til hullet? Et flopp-shot over? Ser for meg at greenkeeperen kan få litt av en jobb med å holde den greeenen.



 Green (13. mai 2010 23:54) *  IP
hehe Visste ikke helt hva man skulle kalle den. :p

Kommentatoren på Viasat som sa det idet vi så en kar havne der.



 Pro V1 (13. mai 2010 23:55) *  IP
Par på hull 9.


 Enur (14. mai 2010 00:02) *  IP
Ok, runding på 1 over. Frontnine hadde litt over 37 som snittscore, back hadde ca. et slag mindre. Så da er det bare å gasse på, Henrik. (Men hull 10 var vel et av de mer vriene på back, så ta det litt rolig her).


 Beartown (14. mai 2010 00:08) *  IP
Da er jeg tilbake. Stille fra Roffe. Kanskje han har mista mobilen i utedassen.....:-)

3 under paa back nine naa for en 70 runde som bestillt.



 Essal (14. mai 2010 00:11) *  IP
22 i GIR...da er det ganske greit med +1 ;)


 Essal (14. mai 2010 00:12) *  IP
Haha, Beartown...BOOOOOO!! ^^


 Beartown (14. mai 2010 00:14) *  IP
Noen snakker om tiden disse 3 bruker. Jeg skal love dere foelgende. Det er ikke Henrik som sinker gruppa. Han spiller meget raskt, og det er nok av folk foran som har problemer saa da blir det koe.

Det blir moerkt litt over 8 soer i Texas paa denne tida av aaret. Saa de har 3 timer paa seg. Det skulle vel gaa bra.....



 Green (14. mai 2010 00:15) *  IP
Ser ut som +2 nå dessverre, men flere hull igjen for fugler. :)


 ariel (14. mai 2010 00:16) *  IP
Dette blir en ny bogey, shit



 ariel (14. mai 2010 00:19) *  IP
Bogey på alle tre, dårlige vibber


 Enur (14. mai 2010 00:22) *  IP
Bogey på alle tre!
Ernie hadde dobbel her, etter også å ha vært i greenbunker. Kom bare så vidt ut av den og trillet ned igjen på siden av bunkeren.



 Dr Hook (14. mai 2010 00:23) *  IP
Rory Mac tar hjem gode plasseringer etter tunge første runder..... Henrik ser ikke ut til å ha sitt A-game i dag heller, dessverre ;-(
Ja jeg begynner å bli skuffet, eller pessimistisk, om noen lurer.
Dette lukter no ca$h.....



 Beartown (14. mai 2010 00:24) *  IP
Vinner de to siste aara, Zach Johnson er helt sist. Greit at det er en ny bane for aaret, men der ser man hvordan det svinger i golf!!


 Green (14. mai 2010 00:28) *  IP
Her kan fuglen komme! (Om ST er edru for øyeblikket..)


 Beartown (14. mai 2010 00:29) *  IP
Hadde smakt med en liten pip-pip her naa!!


 Zuzz (14. mai 2010 00:29) *  IP
mini...........


 dutte (14. mai 2010 00:30) *  IP
Er det mulig, et innspill til 3 meter fra hullet? Shot Tracker må tulle -)


 Enur (14. mai 2010 00:31) *  IP
Vi må kunne håpe på en fugl her ja.

Dr.Hook: Ikke gi opp ennå, det er klart flere muligheter på back enn front på denne banen!



 IceBear (14. mai 2010 00:31) *  IP
Spillepartner Johnson derimot var ikke så heldig. Ser ut som han såvidt har rullet over kanten, og borte var han. Ikke veldig kjekk chip han har derfra, hvis 3D-effekten på ST er reell.


 Dr Hook (14. mai 2010 00:31) *  IP
Ja BT det svinger fort i golf.Det er hva som gjør dette spillet til verdens mest spennende sport. Dessverre er Zac, som Henrik, en av mine favoritt-spillere.... Zac har ikke hatt en eneste top-10 så langt i sesongen... men denne mannn har intet rpess på seg for å berge kortet. Jeg begynner å bil redd for at vår mann må prestere på et mye høyere nivå om vi ikke skal følge NW til nete år.


 par (14. mai 2010 00:34) *  IP
par



 IceBear (14. mai 2010 00:34) *  IP
Grumpf!!!!!!


 ah (14. mai 2010 00:34) *  IP
FAEN:!


 Essal (14. mai 2010 00:42) *  IP
"Less than 40 players (25%) have managed to break par at the new Oaks Course during the first round of the Valero Texas Open."


 ariel (14. mai 2010 00:46) *  IP
lukter ny b****


 Beartown (14. mai 2010 00:46) *  IP
14, 17 og 18 er birdie hull.

Oppdatering fra Roffe: Driver veldig bra, vannsklie greener. Mange greentreff som spretter 8 meter paa foerste sprett, og da havner noen i bunker, eller renner av disse "eggformete" Greenene. Innspillet til dette hullet var 3 meter, men ballen spant tilbake.

Saa, det er ingen lett jobb de har utpaa der.



 Enur (14. mai 2010 00:47) *  IP
Siden han bomma fra 9 fot på forrige, setter han sikkert denne fra 48 istedet :-)


 ariel (14. mai 2010 00:48) *  IP
Takker for flotTt "inside info"



 IceBear (14. mai 2010 00:53) *  IP
Enig i vurderinga av 14,17,18, BT. Får håpe på 2 av disse.


 Enur (14. mai 2010 00:53) *  IP
Glad han satte andreputten ihvertfall, selv om jeg tydeligvis må skrinlegge planen om en karriere som synsk.

Roffes info stemmer med det vi så på TV, mange som rant av greenene av dem som ble vist der.



 IceBear (14. mai 2010 01:00) *  IP
13. derimot ser ut som enten-eller. Ikke mye plass å lande på etter bunker, og går du får langt ser det ut som du lett kan rulle av gårde.


 IceBear (14. mai 2010 01:03) *  IP
Bestiller en slik som Williams, bare at den går i


 Zuzz (14. mai 2010 01:03) *  IP
NEI NEI NEI


 Enur (14. mai 2010 01:06) *  IP
Æsj!!!!!!!!!


 IceBear (14. mai 2010 01:08) *  IP
Hva skjedde med den. Leste han den feil eller? Hvis grafikken på ST er ca riktig må det ha vært heftig helling på greenen.


 Enur (14. mai 2010 01:09) *  IP
Nå begynner det å bli vel mye han må rette opp i løpet av de siste hullene. Liker ikke utviklingen her nå.


 Beartown (14. mai 2010 01:10) *  IP
Da er det bare a nullstille seg foran de siste 5. Birdie naa siden jeg har aapnet mine foerste bursdagspils...good luck charm, or something like that :-)


 dutte (14. mai 2010 01:14) *  IP
Beartown, når man nærmer seg 50 burde du vel bytte ut pilsen med eggelikør:-)


 Zuzz (14. mai 2010 01:22) *  IP
Perfekt drive.


 Beartown (14. mai 2010 01:22) *  IP
Dutte: HeHe...nei, sprit holder jeg meg langt unna. I am a beer man. Og 9 aar unna 50 :-). Men bare 14 unna pensjoniststatus her borte. Da blir det rabatt paa alt mulig...lol!


 IceBear (14. mai 2010 01:23) *  IP
@dutte: Trodde Bear var 29?


 Enur (14. mai 2010 01:23) *  IP
Ja, nå er det bare å gå for det, og håpe man er like heldig med rullen inn på greenen som Ernie var.


 IceBear (14. mai 2010 01:25) *  IP
Kanskje 14. ikke blir et birdiehull likevel? Fingers crossed


 Zuzz (14. mai 2010 01:25) *  IP
var'n inne på to der, eller kødder St?


 TinMan (14. mai 2010 01:26) *  IP
wtf - fugl eller storfugl?


 Beartown (14. mai 2010 01:26) *  IP
Joda, der satt den. Naa skal jeg aapne en ny pils paa 17 og 18 :-)

29, nei det var lenge siden det...:-)



 IceBear (14. mai 2010 01:26) *  IP
Æsj der lurte ST meg med å fjerne et slag. Var sikker på at han hadde 9ft for eagle. ja, ja. Takker for birdie også, jeg.


 Enur (14. mai 2010 01:27) *  IP
Birdie!
Ok, da får jeg sitte opp litt til. Hadde bestemt meg for å ta kvelden om det ikke ble noe blått her, men da får jeg følge med en stund til da.



 Enur (14. mai 2010 01:32) *  IP
Den fuglen var visst ikke så enkel som ST først ga inntrykk av. Men deilig at han fikset det allikevel.


 Beartown (14. mai 2010 01:33) *  IP
Enur: Gikk nok garantert for green der, og hadde rundens bunkerslag. Flott birdie :-)


 dutte (14. mai 2010 01:40) *  IP
Da tar jeg kvelden, selv med langhelg for meg så må minsten i barnehagen i morgen. Har liksom en god følelse for at det løsner nå. Var det sand saven? Tror på noen titalls tusen dollars inn på kontoen etter denne uken. (HB sin konto ikke min, desverre-))


 Beartown (14. mai 2010 01:42) *  IP
Dutte: Har du ikke provisjon paa Henrik's earnings da ;-)


 IceBear (14. mai 2010 01:44) *  IP
He, he. Nå sier ST at Williams hadde en putt på 545ft. Det er en saftig putt...


 ah (14. mai 2010 01:45) *  IP
Surt å missa en såpass kort putt, igjen.


 Enur (14. mai 2010 01:45) *  IP
Trodde det var dutte som skulle ta kvelden og ikke Shottracker? Men par ble det okkesom!


 IceBear (14. mai 2010 01:47) *  IP
Enig, ah. Det positive er at han gir seg selv birdiemuligheter nå, og da ramler de i til slutt. Proximity to hole står på 53' i statsen hans, men jeg synes det har sett bedre ut de siste hullene. Nå kommer et nytt birdiehull.


 IceBear (14. mai 2010 01:49) *  IP
Sorry, litt kjapp der. Først skal vi gjennom sentergreenbunkerhullet


 Beartown (14. mai 2010 01:49) *  IP
Det er ikke ofte man ser en bunker midt paa en green. Ser ut som en skyttergrav!


 IceBear (14. mai 2010 01:54) *  IP
Beartown: Spurte tidligere i tråden om hva man gjør hvis man havner på greenen men med bunker mellom seg og hullet. Har ikke fått noen gode forslag enda.


 Beartown (14. mai 2010 01:57) *  IP
IceBear: Saa ikke det innlegget, sorry. Ja, det er et mysterium hva jeg ville gjort der og da ja.


Naa kommer hull 17. Tid for ny pils, og birdie ;-)



 IceBear (14. mai 2010 01:59) *  IP
Ingen fare, BT. Spørsmålet var ikke bare til deg. Ser for meg en green med masse divots etter mer eller mindre vellykkede flop-shots. Men på dette nivået ser det ut som om alle havner på rett side, eller i verste fall i bunker.


 Enur (14. mai 2010 02:02) *  IP
Ble litt nervøs av å vente på den siste putten, men det gikk heldigvis bra.

En avslutning med to strake birdies nå vil gjøre dette til en bra start. En birdie og en par gjør runden akseptabel, og alt annet (bortsett fra eagler da), gjør den til en skuffelse.



 Beartown (14. mai 2010 02:11) *  IP
Par, vi faar haape paa en fugl paa siste. Da er han i hvert fall paa rett side av cut grensa. Kan vel vaere litt lettere a spille tidlig da vinden som regel oeker utover dagen.


 Enur (14. mai 2010 02:21) *  IP
Nå da? Han går vel for denne også?


 Beartown (14. mai 2010 02:23) *  IP
Helt i grenseland Enur, men jeg blir ikke overrasket om han gaar for green nei.


 Enur (14. mai 2010 02:24) *  IP
He, he, ikke jeg heller. Men det var den bekken da....


 Beartown (14. mai 2010 02:26) *  IP
bekken kan sluke noen baller den ja, men jeg tror han proever venstresida...mer gress a jobbe med der.


 Enur (14. mai 2010 02:35) *  IP
Det ble par på siste.
Må nok si jeg er litt skuffa over det, hadde ventet meg noe mer denne uka.

Men kanskje Roffe-effekten slår til i morgen? Made cut er ihvertfall fortsatt innenfor rekkeviide.

God natt!



 Beartown (14. mai 2010 02:36) *  IP
ST streiker, men det staar PAR. Saa, da har Henrik jobben klar for i morgen. Med lignende forhold tipper jeg cutten gaar paa +2, minimum +1. Saa, en runde paa PAR holder nok, men vi haaper jo paa noe under par i morgen!


 IceBear (14. mai 2010 02:36) *  IP
Litt skuffa, ja. Men jeg tror kanskje vi så en fornuftig Henrik på det siste hullet, og det har lønt seg før. God natt.


 jørgen (14. mai 2010 08:02) *  IP
Sovnet fra avslutningen i går. Skulle gjerne hatt et par slag bedre, men OK.


 Trippelbogey (14. mai 2010 08:28) *  IP

Essal, jeg gidder jo ikke (som mange andre) sitte 5-6 timer og glo inn i skjermen for å finne ut hvordan det går. Jeg var innom her i noen få minutter i går kveld - like etter fotballsendingen på NRK1 var slutt. Da klikket jeg fort gjennom ST for å se hva HB hadde gjort, og det var jo ganske skralt (at jeg bare skriver når det går dårlig er jo pga at det stort sett går dårlig når jeg er innom...). Resten av runden så jeg i dag morges og det var ikke stort bedre (men det bli vel MC så får dere iallefall fri i helga, for å se lyst på det).

TB





 Trippelbogey (14. mai 2010 08:40) *  IP

BT, kritikken for sakte spill går ikke spesifikt på HB, men på hele bøtteballetten. At 3-baller skal bruke 6 timer på 18 hull er fullstendig uakseptabelt uansett hvilket nivå man spiller på. Reglene de jo har (advarsler, bøter, straffeslag) for å motvirke sakte spill burde bli håndhevet mye strengere enn de blir i dag. Disse gutta skal jo være forbilder for tusenvis av golfere verden over, i denne delen av spillet imponerer de ingen.

TB



 Beartown (14. mai 2010 08:50) *  IP
TB: Enig at 6 timer er helt paa trynet. Men hvis du ser paa min day 2 traad saa var foerste runde scores her den nest hoeyeste etter Masters, dag 2. Masters har under 100 spillere. Her har vi 156. Da er det mange som har slag som gjoer at det blir forsinkelser. Det skal ikke mer enn en eller to grupper til med problemer foer det blir trafikkkoe. Har vaert paa nok turneringer der man tenker...ja, bra de har god taalmodighet!

Som sagt foer. banene her borte er drita vanskelige. Din HCP venn Roffe, som har 9 i HCP sammenligner mange baner her borte 10 slag hoeyere enn i Norge. Har proevd back tee, og har blitt satt paa plass som den amatoer jeg er :-)
Det er du ogsaa, og da kritiserer jeg ikke ditt spill. Single HCP er meget bra!!



 Trippelbogey (14. mai 2010 09:13) *  IP

Ja, jeg ser jo at banene er vanskeligere. Til gjengjeld er spillerne også mye bedre.

Og jeg ser selvfølgelig at endel kan skyldes at enkelte kommer i trøbbel og så forplanter dette seg.

Men generelt bruker spillerne likevel utrolig mye tid selv på de enkleste slag der de ligger midt i fairway. Rådslagning med caddie, kaste opp litt gress, ta opp en kølle, ny rådslagning, ny kasting av gress, bytte kølle, line seg opp, ny rådslagning, tilbake til opprinnelig kølle osv... Ifølge svensk kommentator (som jeg stort sett bruker) har spillerne 40 sekunder (førstemann har litt mer) på seg fra de er framme ved ballen til slaget skal være utført. Jeg tror det er svært få generelt som holder seg til disse tidene (Sabattini, Cabrera f.eks. er hederlige unntak). Noen av svenskene er de verste, hvis du f.eks. ser Fredrik Jakobsson komme i TV-ruta kan du rolig ta en tur ut og lage deg en sandwich, han har likevel ikke slått når du kommer tilbake til TV'en.

Her er en bra artikkel om problemet:

http://www.golf.com/golf/tours_news/article/0,28136,1988258,00.html


TB




 Roar (14. mai 2010 09:19) *  IP
Slett ikke dårlig første runde av HB, men deil side av cut-grensa likevel. Blir spennede å se hvordan dagens runde går. Får håpe at tidlig starttid vil hjelpe på scoren.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72