Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Beartown - 11. mar 2010 kl. 08:18 *  IP
Puerto Rico Open presented by Banco Popular - Day 1

En av mine favorittgrupper gjennom alle tider, er fra Norge. Ja, jeg vokste opp med A-HA. At de naa skal avslutte sin karriere er for meg litt tragisk, men jeg forstaar dem godt. Det a ha levd saa naerme noen saa lenge tar taalmodighet. Det er det man maa ha med saa mange ting i golf. At A-HA naa kaller det quits etter 25+ i bransjen er at de foeler at det er paa tide a finne paa noe nytt. Det er det eneste man kan si at naa er jeg jaggu klar for 'The Chapionship Tour" Selv, om det vel bare er Morten som er kvalifisert enda :-)

Det er mange som spoer om hvordan Henrik, og hans caddie kjoerer en 18 hulls runde. Er det for agressivt, eller er det for konservativt? Det jeg har laert er at man ikke blir klokere hverken av a sitte her, eller a spasere en runde med Henrik.

Dett er ikke negativt ment, hverken den ene,eller den andre veien. Det de to har satt ut som en plan er noe vi ikke helt kan paavirke hverken fra sofakroken, eller fra bak traaden som beskytter oss fra banen.

Jeg har sett slag fra godstolen, og fra banen som jeg har sagt..hva i helsike. Men, til syvende og sist saa er det Henrik og hans caddie som bestemmer. Det har jeg ingenting med a gjoere. Det er derfor jeg er sofagolfer, eller bak gjerdet tilskuer. Mange er uenige med meg i dette, og det har de alt rett til a vaere, men se hele bildet foer dere kritiserer.

Det er ikke noen av oss som er i naerheten av denne standaren. Har vil lov til a spoerre hvorfor...selvfoelgelig. Men sett dere i samme situasjon. Fra back tee, paa de vanskelgiste banene i verden. Alt virker enkelt, men er det ikke.

Naa er vi i Puerto Rico. Dette er en turnering der alle forventer at Henrik skal gjoere det bra, pga. av et svakere felt. Men, som jeg haaper vi har diskutert frem og tilbake. Det kommer an paa banen, og lignende. Ikke alle golfere liker diverse baner...Dette er foerste gang Henrik er her paa denne turneringen som starter i 2008.

Ja, den har en av de minste pengremier paa PGA, men er likevel important for de som skal proeve a etablere seg paa PGA touren. Ikke for a vaere Nostradamus, men her maa man ha en made cut, og aller helst en topp 25. A snakke penger maar man kan er a must!!

Det tror jeg Henrik ogsaa gjoer. Uten Shot Tracker, og en hoeyst ustabil PBP, saa faar vi haape paa en runde under par.

PAR 72:
http://www.puertoricoopen.net/2010/index_.php
http://www.puertoricoopen.net/2010/index_.php?pageb=4

2009:
1: -14
Top 10: - 8
Top 25: -6
CUT: -1

Utslag er i nest siste pulje fra hull 10 med Chris Wilson, og Eric Morales. Uten den rankingen vi oensker saa blir det slike tee times :-(

Det er bare a vaere taalmodig her ladies and gentlemen. Dette er en maraton. Vi er at 'the foot of the mountain' akkurat naa"


 Pølse med brød (11. mar 2010 08:56) *  IP
Enig i mye av det du sier, men det er ingen her inne som tror at våre diskusjoner påvirker Henrik, hvor har du det fra? Ville evt. vært utrolig uproft om han satt å leste masse synsing fra oss sofagoflere.

Det jeg forventer og noe som er en selvfølge regner jeg med er at han selv har disse diskusjonene og analysene med sin caddy for å finne optimal måte å spille på.

Jeg vet av erfaring at det kan være vanskelig for spilleren selv under selve runden og se om man spiller hakket for agressivt eller hakket for konservativt. Tror faktisk det kan være en god øvelse å gå igjennom rundene sine på shotrackeren og få litt avstand og det kan gjøre en del ting tydeligere når det gjelder course management.

Henrik spilte verdensklasse golf sist uke. Han er nr 16 på GIR stats i år med stort sett bare store navn foran seg på listen. Han er veldig nærme nå. Små forbedringer nå vil gi veldig stor pay off i dollars...

Vi krysser fingrene for en topp 25 denne helgen. Vi skal ikke forvente mer, han må bygge selvtillit sten for sten som du sier Beartown.



 Fooore (11. mar 2010 09:07) *  IP
Henrik stabla sammen 4 bra runder forrige helg, ingen grunn til å endre på det nå. Han er i flyten, treffer ballen bra og er happy med driver.

Litt tur på/rundt green gir kanskje topp-10?



 respekt (11. mar 2010 09:08) *  IP
Jeg er mest interessert i å se hvordan våre flotte nye nettsteder klarer å følge opp flott dekning. Det holder ikke bare å dekke en turnering så er en et golfnettsted.

Jeg forventer nesten en innsats fra de som nå beiler om vår oppmerksomhet.



 Beartown (11. mar 2010 09:18) *  IP
Mente ikke at Henrik leser dette. Men han vet hvilken stoette han har fra grasrota av Norsk golf. Det betyr mer enn de fleste vet. Det at han sitter ned, og leser alt vi skriver, ville vaere naaget optimstisk, men mange Norske golfere leser hva som blir skrevet her. Derfor proever jeg a vaere rettferdig.

Peter Cuningham er hans caddie.

Em meget sympatisk herreman, som er rolig som faa paa banen. Det a vaere caddie er nesten like jaevelig vanskelig som a vaere golfer der ute. Noen ganger gaar det veien, andre ganger gaar det til helvete.

Det er en trust man maa etablere mellom spiller, og caddie. Jeg tror Henrik er veldig klar for a ha en caddie for the long run. Da a etablere en trust sammen.

Ingen av oss er proffer...saa, hvor lenge tar det a kjoere inn en caddie? Det kan ta lang tid. Han og Peter har ikke vaert sammen mer enn litt under to aar. Noen ganger gir sammerbeidet en 'click' med en gang, men jeg tror han og Henrik jobber bra sammen fra det jeg har observert,

Enur kan arrestere meg i dette da jeg ikke har sett HB live siden Daniel Island i fjor. Jeg ser han live om tre uker saa kan ikke uttale meg om akkurat dette. Vet at at du er meget erfaren PMB, og setter pris paa din inside. Per dato har jeg ingen fasit!



 Gosp (11. mar 2010 09:23) *  IP
Regner med at vi som e "blessed" med iphone får en rimelig god dekning (play by play)...


 gosp (11. mar 2010 09:25) *  IP
Når er utslaget norsk tid?



 Beartown (11. mar 2010 09:32) *  IP
respekt: Its coming...trust me. Look for some info from me :-)

Utslag: 13:34 Norsk tid.



 Qwest (11. mar 2010 10:39) *  IP
HB starter vel egentlig ganske tidlig (i forhold til hva vi er vant til), litt før midten av flokken !!!!!


 Einar (11. mar 2010 11:23) *  IP
Spennedne å se hvordan han takler banen i Puerto Rico. Ser jo ikke ut som en puttekonkrranse med cut på -1. Men for å henge med i toppen må alt sitte. Får håpe innspilla er bedre denne uka, selv om det var vedlig vanskelige innspill forrige så virka det som om han hadde litt trøbbel.
Satser på made cut først så får vi se. "Lite" penger denne uka, så viktig å komme høyt opp for å få med seg litt dollars.



 Pro V1 (11. mar 2010 11:34) *  IP
Vi som følger med fra sofaen har mange meninger, og det er bra. Engasjement er stikkordet. Noen er kun på hugget når rakner litt, andre er positive til the bitter end, noen er småkritiske til valg underveis, mens noen kun er interessert i sluttresultatet. Likefullt skaper en enslig svale et stort angasjement her i kalde nord og takk for det, som gjengen fra Nydalen sier så treffende.

For mange er det nesten blitt en besettelse å følge alle slag, å ja, jeg er også en av disse, med mobilt bredbånd eller internett oppdateringer via mobil pga tour.

Jeg har en god følelse denne uken, men skal ikke tippe for mye. All fokuset er jo på WGC - og jeg må innrømme at det frister med noen timer foran skjermen og se de beste på touren i helgen.

Til Beartown - Aha - ingen over, ingen ved siden i norsk musikkhistorie. Jeg skal ihvertfall få med meg en av avslutningskonsertene. Hilsen ihuga Aha fan siden tidlig 80 tallet.



 knut (11. mar 2010 12:22) *  IP
Har litt mer trua på en topplassering denne uka.
Han tar med seg mye selvtillitt fra forrige uke og jeg tror han får det ut i en plassering blant de 10.
Blir stille fra meg denne helga, for jeg skal på et sted uten nett.



 Oggi (11. mar 2010 12:32) *  IP
Twittermelding fra lillebjørn79:

Like we said in school, it's raining cats and dogs here in Puerto Rico:( Play has been suspended.



 Pro V1 (11. mar 2010 12:35) *  IP
Grei åpning på Skip Kendall. Eagle to!


 Enur (11. mar 2010 13:16) *  IP
Jeg kan ihvertfall bekrefte at Peter Cunningham, Henriks caddie, virket som en rolig og veldig sympatisk fyr, og det så ut som om kjemien og samarbeidet mellom han og Henrik under forrige ukes Honda Classic var veldig bra!

Men nå er det ny uke, ny bane og helt nye forutsetninger. For meg vil første mål alltid være made cut!

Mange sier at dette bør være en ganske lett turnering for Henrik å hevde seg i, fordi den har et svakere felt enn normalt, da de beste er opptatt med CA-Championship.

Jeg er ikke umiddelbart enig i det. Husk på at så å si alle de som stiller opp her er +/- på Henriks nivå, de aller, aller fleste er like "sultne" som Henrik, og trenger pengene like desperat som han for å klatre oppover rankinglistene. Og vi vet at på en god (eller fire gode) dag(er) kan egentlig hvem som helst i dette feltet stikke av med seieren.

En blasert toppspiller som har kontoen full av penger fra før, og som kun jager seire, kan faktisk i noen tilfelle bety litt lettere motstand, hvis åpningen blir helt på trynet, eller (etter evt. made cut) om tredjerunden skulle bli tilsvarende dårlig. Da er det ikke sikkert at vedkommende klarer å skjerpe seg det siste lille som skal til for å spille god golf resten av turneringen heller.

Men for disse gutta som deltar her, teller hver krone (eh, dollar), derfor tror jeg konkurransen blir minst like hard for Henrik her, som i de andre ukene.
I mitt hode finnes det ingen lette turneringer på PGA-touren, derfor blir cutgrensen det første siktemålet også denne uken.

Men en god porsjon selvtillit bør Henrik ha med seg nedover til Puerto Rico etter sist ukes stødige spill, og så får vi håpe han kan bygge videre på det.

Trodde ellers jeg ville gå glipp av mye av førsterunden pga. et kurs her på jobben, men hvis regnet og forsinkelsene fortsetter, får jeg kanskje med meg en god del allikevel.



 Trond (11. mar 2010 13:44) *  IP
SUSPENDED due to inclement weather !
Til til å handle.



 Essal (11. mar 2010 14:00) *  IP
Ikke se bort fra at den eaglen er riktig Pro V1...vi er tross alt i Karribien, så tvilsomt hvor nøye de score-gutta er!


 Essal (11. mar 2010 14:05) *  IP
http://www.yr.no/sted/Puerto_Rico/Annet/R%C3%ADo_Grande/

Her er det meldt litt over 1mm nedbør på 6 timer. Det er da ikke så altfor mye...



 Albatross (11. mar 2010 14:53) *  IP
Interessant den caddy diskusjon. Jeg gjorde meg noen "mental notes" under siste ukes turnering, både positive og negative.

Etter å ha drøvtygget litt på dette, så er suksessen i samarbeidet mellom spiller og caddie basert på et tillitsforhold (ofcourse). Dette får man ikke over natten og er basert på erfaringer gjort gjennom mange turneringer.

Når jeg fanget opp noen tvilsomme (negative) situasjoner forrige helg, så er jeg absolutt ikke så helt sikker på at dette var ett issue for Henrik eller Peter, hverken før eller etter slaget.

Det interessante her er jo at begge to jobber 100% fokusert foran hvert slag, men har evnen til å heve blikket for å skru sammen en hel runde på 18 hull. Begge har jo en fullstendig forståelse av spilleplanen som er utarbeidet under treningsrunden(e) som da skal gi flyten i spillet og til syvende og sist et ønsket resultat. Det som imidlertid er litt interessant her, er når en bommer en fairway og ligger tett på et tre, da settes samarbeidet og spilleplanen på prøve!! :-).

Selve dialogen, toneleie og tilslutt en avgjørelse på køllevalg og svingtanker (draw/fade) i disse situasjonene er kanskje de viktigste beslutningene under hele runden.

Jeg synes også å observere at samarbeidet funket bra. Vil vel hevde at det er Henrik selv som tar avgjørelsene, basert på de informasjoner han får tildelt.

Det var mine 5 cents og mental notes!!

Vel vel, det blir en spennende helg og forventningene er som ellers, made cut så tar vi det derfra! Har vel en godfølelse etter forrige helg så dette blir nok bra.





 Oggi (11. mar 2010 15:07) *  IP
- og mens vi venter en forventningsfull pekefing på F5-tasten, sitter Henrik og kikker på sykkelritt. Tweet for noen minutter siden:

What to do in a weather delay? Watch Paris-Nice maybe?:)



 Albatross (11. mar 2010 15:12) *  IP
Det var også en situasjon verdt å nevne hvor Henrik sto på teestedet og gjorde seg klar for en drive. Da stod Steven Ames ikke langt unna og prøvesvingte med sin driver. Not good!! Det fikk Peter til å reagere. På ett annet hull var snakket godt i gang mellom Steven Ames og sin Caddie, da Henrik skulle putte. Da fikk de klar beskjed av Peter om å holde kjeft.

Herlig å se når Caddien tar regien på å holde orden i forsamligen :-) lol.



 Tormod (11. mar 2010 15:43) *  IP
Veldig enig med det Enur sa ovenfor


 RH (11. mar 2010 15:48) *  IP
Tiger Woods brukte 5 år på og tilpasse seg på pga touren, da først følte han at nå var det meste i boks, så ting tar tid, selv om det er dårligere startfelt,så er de så sultne og gode at her blir det kamp frem til siste pøtt.

Made cut først,så kan vi se ann hvordan dette går denne uken,ny bane,aldri spilt der før, varmere,alt er nytt.

Men Henrik er flink til og tilpasse seg,har jo litt erfaring med reising gjennom årene.

Topp 10 i helgen ville vært en drøm .



 tilskuer (11. mar 2010 16:22) *  IP
Hvis du ser på Tigers første fem år som proff på PGA-touren vil du kanskje føle at det som han i så fall kaller for tilpassning vil mange kalle for en god karriere :)


 RH (11. mar 2010 16:26) *  IP
Tilskuer :

Hehe ventet på den, men det er hva han sa selv ;)



 Dr Hook (11. mar 2010 17:30) *  IP
Fra sofaen her hjemme synes jeg Henrik fikk til et glimrende resultat sist uke. Har ikke forutsetninger til å gjöre dype vurderinger av hans spill verken fra sofaen eller på banen jfr med Henrik selv og sikkert mange her inne på tråden. Merket meg også at Henriks greentreff% syntes meget god og at puttingen er steady. Hans greentreff% med lave jern bidrar jo godt. Å treffe green med en wedge el höyt jern regner jeg stort sett som "given" på dette nivået. Håper nå at Henrik kan bli litt vassere med wedger og höye jern, slik at han kan få flere reèlle "enkle" birdieputter.
Krysser fingerene for en follow-up god turnering med masse birdies og få bogies.

Keep rollin those birdieputts in Henrik!!!


 Mats (11. mar 2010 18:48) *  IP
Skip Kendall åpner med eagle på hull 10, et par 4 hull!


 RH (11. mar 2010 18:49) *  IP
Round 1 has been suspended due to Inclement Weather. Play will resume Friday, March 12 at 7:15 AM (local time).


 Jumper (11. mar 2010 19:11) *  IP
Nedtur. Hadde varmet opp pekefingeren til heftig f5-trykking i kveld.


 Beartown (12. mar 2010 07:07) *  IP
Kjoerer selvsagt ingen dag 2 traad, da vi bare hadde et dusin golfere paa banen i plaskregnet i Puerto Rico. Blir nok mye golf for de fleste fredag. Mer enn 18 hull blir normen. La oss haape at regnet holder seg unna. Men naar man faar stasjonaere fronter paa disse breddegrader saa er det ikke mye man kan gjoere.

Her er det bare a nullstille seg etter en innendoersdag i klubbhuset foran en tv, eller pc'en.

Artig historie Albatross forteller. Har faatt kjeft fra en caddie engang ogsaa. Flyttet meg litt til venstre rett i linja til han Henrik spilte med a fikk i strenge ordlag beskjed om a holde meg helt stille....det var jeg flink til etter det hullet :-)



 Green (12. mar 2010 10:59) *  IP
Når begynner Henrik i dag?


 Einar (12. mar 2010 11:27) *  IP
Regner med at han slår ut mer eller mindre samme tid som han skulle slått ut i går. Neste gruppe som skal ut står med 07:06 og de skal starte 07:15 så da er det vel ikke store forskyvningene.
Håper de får gjennomført minimum 1 runde i dag.



 Pro V1 (12. mar 2010 12:43) *  IP
Da er de igang - Kendall med birdie og er 3 under etter 2 hull.


 chipIn (12. mar 2010 12:54) *  IP
...og så var det stopp igjen. ref Henriks twitter: "Players taken off the course after just 25 minutes of play:( Quiz: How wet can it get?"


 Enur (12. mar 2010 13:17) *  IP
Håpløst!
Må bare være Skip Kendall som er fornøyd med dette, som sørger for fuglekvitter hver gang han slipper ut på banen!



 Green (12. mar 2010 13:31) *  IP
Ørnekvitter?


 Enur (12. mar 2010 13:36) *  IP
Ok, kanskje ørnen ikke kvitrer så mye da.
Men en herlig fugl på golfbanen er den nå allikevel :-)



 Green (12. mar 2010 14:40) *  IP
hehe Absolutt. :)

Men nå er det vel snart på tide at vi får litt golf..



 Smilende Sam (12. mar 2010 15:47) *  IP
Ødna tek ikkje onga....

så det er plass til både Beck og noen ørner i dag, HB.



 dutte (12. mar 2010 17:01) *  IP
Det kan ver greit å vera foggel i dag....
Neppe spill i dag heller. Værmeldingen for helgen er heller ikke gode. PGA med oppdatering kl 18.30. Kan det kåres en vinner etter 2 runder? Selv om mandagen blir brukt tviler jeg på at de klarer å gjennomføre mer enn 54 hull.



 Zuzz (12. mar 2010 17:34) *  IP
Helikopter-tørking av fairway i Mexico: http://twitpic.com/184bje


 Qwest (12. mar 2010 18:50) *  IP
de starter klokken 1930...


 Klegg (12. mar 2010 20:06) *  IP
Har de startet, eller mere utsettelse?


 St. Able Ford (12. mar 2010 20:22) *  IP
Round 1 has been suspended due to Inclement Weather. An official announcement will be made at 3:30 PM (local time) regarding the resumption time of play.


 Per Kristian (12. mar 2010 20:28) *  IP
Local time 3:30 er vel sånn ca. nå det tror jeg, hvis mine beregninger er riktige.


 Beartown (12. mar 2010 20:37) *  IP
Play will resume Friday, March 12 at 4:35 PM (local time).

Saa, da begynner de om en time. Blir ikke mange hulla Henrik faar inn for dagen.



 Essal (12. mar 2010 20:39) *  IP
Hvis det du sier er sant Dutte, så er Yr.no i så fall helt på trynet: http://www.yr.no/place/Puerto_Rico/Other/R%C3%ADo_Grande/


 Beartown (12. mar 2010 20:42) *  IP
Beklager til alle 'yr.no' fans, men den sida er saa upaalitlelig at det ikke er sant.

Bruk denne: http://www.weather.com/weather/today/USPR0076



 dutte (12. mar 2010 21:14) *  IP
Essal, jeg bruker ikke å kildesjekke det jeg hører på GC. Jeg var på jobb sist natt og så på GC sine nyhetssendinger. Der vart det sagt, the weather forecast for the weekend is not the best for this tournament, eller noe lignende. Dette + HB sine twitter meldinger ligger bak min tvil om at turneringen vil gå over 4 runder.


 Essal (12. mar 2010 21:25) *  IP
Jaja, ville bare vite om Yr var helt på trynet jeg ;) men etter den linken Beartown sendte ser det ikke altfor ille ut med "bare" 30% sjanse for regn framover...


 Dormy (12. mar 2010 21:32) *  IP
Yr.no har nok bomma på sitt varsel dessverre. Storm.no melder nesten akkurat samme vær. Men å spå regn,skyer og sol med 30% sikkerhet er vel heller ikke spesielt imponerende. PGA touren`s eget varsel melder heller ikke at det skal regne så mye. Det er mye av og på byger etter hva jeg kan skjønne. Mye lokale byger.

Synd for spillerne,arrangøren og publikum



 jørgen (12. mar 2010 21:42) *  IP
nå er de i gang. Lite å gjøre med været bortsett fra å diskutere det.


 Enur (12. mar 2010 21:49) *  IP
Ingen tvil om de med starttid i pulje 2 ihvertfall har hatt en stor fordel disse to første dagene. De har jo relativt tidlig hver dag ha kunnet slå fast at det ikke blir noe spill på dem den dagen, istedetfor å måtte henge rundt klubbhuset i 9-10 timers venting som Henrik og de andre i pulje 1.

Håper Henrik kan gå de få hullene han rekker å spille nå på ikke dårligere enn par, og så forhåpentligvis nullstille seg og starte på ny frisk i morgen tidlig.



 Jumper (12. mar 2010 22:00) *  IP
Skip Kendall blir tøff å slå dersom han fortsetter slik...

Nå ble eagle nr 2 justert til en birdie, men grei start likevel.



 Essal (12. mar 2010 22:06) *  IP
En del eagle på par-4 hull her ser jeg...litt tvilsomt, men vi får se når/hvis de omsider får fullført runden.


 Enur (12. mar 2010 22:08) *  IP
dutte: Jeg er forresten glad jeg ikke fulgte rådet ditt om å overraske fruen med en ekstra tur nedom Puerto Rico. Det hadde blitt et par skikkelig traurige dager!


 Beartown (12. mar 2010 22:13) *  IP
Ja, dette har vaert golf med svoemmefoetter saa langt.




 ah (12. mar 2010 22:42) *  IP
Da er han i gang, shot 2 from the fairway.


 dutte (12. mar 2010 22:43) *  IP
Traurige dager Enur? Du hadde da fått mye mer tid å bruke på fruen når rundereferater ikke er nødvendige.


 IceBear (12. mar 2010 22:47) *  IP
Dette ble lenge å vente. På nettsidene er han ikke startet enda. Er du på iphone, ah?


 ah (12. mar 2010 22:49) *  IP
Ja. Par på første


 Enur (12. mar 2010 22:50) *  IP
Jeg tenkte nå mest på været da, dutte :-) Fruen hadde sikkert blitt glad for å få mer av min oppmerksomhet, ja! (Men hun ville nok helst ha sett litt golf hun og, og ikke det puertoricanske mesterskapet i vannpolo).


 Enur (12. mar 2010 22:55) *  IP
Friday night: 1 down - 71 to go! Maybe?


 ah (12. mar 2010 22:59) *  IP
Ny par.


 IceBear (12. mar 2010 23:01) *  IP
Heldiggrisen. Håper du holder oss oppdatert. Serveren til PGA har tydeligvis druknet


 dutte (12. mar 2010 23:09) *  IP
Tipper at hornet gjaller hvert øyeblikk nå.


 ah (12. mar 2010 23:10) *  IP
Shot 2 from the fairway på det lange 12 hullet.


 Essal (12. mar 2010 23:11) *  IP
Hadde vært digg med en birdie før hornet gjaller, men tar gjerne en par også!


 sticho (12. mar 2010 23:13) *  IP
Etter 2,5 hull har han i hvert fall 100% fairwaytreff og 100% GIR. :)


 ah (12. mar 2010 23:13) *  IP
Ny par..


 sticho (12. mar 2010 23:24) *  IP
oi.. nå skjedde det ting..
Virker som han har slått i vannet eller uspillbar og må droppe.



 Dr Hook (12. mar 2010 23:26) *  IP
Jeg lurer på hvor mange hull som må til for å få "fullfört" turneringen... noen som har sikkert informasjon? Håper at Henriks tur til P Rico ikke blir forgjeves!!! Jerg har troen på en god turnering for vår mann. Han viste steady spill sist uke og jeg tror han er på rett spor.
Regner med at front 9 er letter å score på, se bare på de i toppen!
Dette blir Henriks turnering!!!



 HBfan (12. mar 2010 23:28) *  IP
Ble par på hull 4


 Beartown (12. mar 2010 23:29) *  IP
Feltet for neste uke har blitt released:
http://www.pgatour.com/tournaments/r475/field.html

Eneste sjanse for a komme med her....topp 10 denne uka, eller mandagskval. Men det blir det sikkert ikke sjanse til siden denne turneringa sikkert spilles paa mandag ogsaa??

Det kan bli en to ukers pause naa da Bay Hill er enda vanskeligere a komme seg med paa.



 HBfan (12. mar 2010 23:29) *  IP
Sorry - gikk litt fort her. Det er jo hull 13. Han droppet etter 2. slag og spiller slag 3 fra primary rough..


 oddavie (12. mar 2010 23:32) *  IP
bogey :(


 HBfan (12. mar 2010 23:32) *  IP
Ble en bogie på 13.


 Essal (12. mar 2010 23:32) *  IP
Ble bogey desverre, men tar den like gjerne nå istedenfor på søndag/mandag for å tape seieren ;)


 Einar (12. mar 2010 23:33) *  IP
Da vet han hva han har å sikte mot. Blir kjipt å gå glipp av to nye turneringer.


 HBfan (12. mar 2010 23:34) *  IP
Kjedelig å gå over allerede nå, men heldigvis plenty av muligheter for å ta det igjen. Men til de som mener front9 bør være enklere, så er det jo interessant å se hvordan de to i toppen gjør det pt. De har også startet på back9.


 Dr Hook (12. mar 2010 23:47) *  IP
HBfan; har pgså "korrigert" meg inn litt mentalt med at Kendall og HBs golfbuddy RSJ har startet å back-9....
Dette gir jo en litt annen story enn hva jeg trodde frotn vs back-9. Vel vel får håpe at vårt norske håp henter seg godt inn og får fullet inn noen birdies snart!
Nå er det jo tidlig i turneringen, men skal made cut väre förste mål så må Herik begynne å vise frem noe bedre enn par og en bogey.



 Dr Hook (12. mar 2010 23:53) *  IP
Nå er det mörkt i P Rico.... blir spennende å se hvor mange hull de klarer å komme gjennom totalt...
54 hull? Da kan de vel kåre en vinner.
Synd hvis HB får 2 ukers pause, tror han har godt av turneringsspill på höyezste nivå nå.

Keep rollin those birdieputts in, Henrik!!



 HBfan (12. mar 2010 23:53) *  IP
Ja, det er bare å krysse fingrene. Kan han fortsette å spille såpass som forrige helg, er det jo definitivt håp. Jeg vil anta det har vært litt ugreie forhold på banen i dag og da kan selv de mest stabile mislykkes, mens noen naturligvis kan ha fin flyt allikevel. Satser på en god dag i morgen og jeg er sikker på at Henrik vil revansjere seg for avslutningen i dag allerede på første hull :-) Nå er det natta her og mørkt der også.


 Beartown (12. mar 2010 23:54) *  IP
4 hull fikk Henrik spille etter a ha venta i hele dag. Han sparka vel i golfbaggen paa 13. Det hadde i hvert fall jeg gjort!!


 Roar (12. mar 2010 23:55) *  IP
En stakkars bogey bør ikke fremtvinge negative tanker.


 Enur (13. mar 2010 00:18) *  IP
Hadde håpet på par etter dagens spill, men uansett er det bare å stille opp i morgen tidlig kl. 07.10 for Henrik med frisk innstilling, og så får han glemme bogeyen fra i dag å prøve å late som om turneringen starter da!
Får ihvertfall håpe de kan komme i gang med spill helt fra morgenen av i morgen!



 par (13. mar 2010 07:27) *  IP
hmmm. Får de unna begge rundene idag da?


 Beartown (13. mar 2010 07:54) *  IP
Gjoer de det, saa begynner jeg a tro paa julenissen.

Vaeret over hele vaar lille planet har vaert unikt i hele aar. Denne turneringen er ikke untatt dette.

Man kan vaere glad det ikke spilles i West Palm Beach denne helga. I gaar var det over 100 mm nedboer der. Da hadde du blitt vaat Enur :-)

Paa grunn av El Ninjo saa er vaeret helt haaploest her borte. Kald vinter, med mye snoe. Naa er det overflod av regn fordi the jetstream blir presset langt soer.

Ingen oenskesesong for noen saa langt.



 jørgen (13. mar 2010 09:00) *  IP
Det snør iallefall ikke i Puerto Rico.


 gosp (13. mar 2010 09:08) *  IP
Når begynner de å spille idag? på torsdag skulle de begynne rundt kl 12 norsk tid.. Er det samme tid idag?



 Enur (13. mar 2010 12:00) *  IP
De begynner nå kl. 12.10 (norsk tid), hvis været ikke skaper nye problemer.


 Essal (13. mar 2010 12:11) *  IP
Fra twitter: "Nice and early:) On my way to play 13 holes."
Han sier jo ikke noe negativt om været her, så antar at det er greit :)



 Essal (13. mar 2010 12:27) *  IP
God måte å starte dagen på det der, og nå par-5 hull :)


 tomtmo (13. mar 2010 12:27) *  IP
bra start med birdie :-)


 Essal (13. mar 2010 12:28) *  IP
Den birdien i tillegg til 3x medalje i kollen skal feires med litt egg og bacon!!! :)


 Jumper (13. mar 2010 12:30) *  IP
Henrik starter med en morgenfugl!


 Enur (13. mar 2010 12:31) *  IP
Herlig birdiestart på et langt par 4-hull! Og det til tross for at statsen så ut til å vise missed fairway.
Bra!



 tomtom (13. mar 2010 12:59) *  IP
ny birdie


 Rille (13. mar 2010 13:00) *  IP
Yet another:) Dobbelbirdie var en hyggelig start.


 Essal (13. mar 2010 13:00) *  IP
Jess da, og en par på par-3 hullet :)


 IceBear (13. mar 2010 13:04) *  IP
God morgen/ettermiddag alle. Henrik er virkelig morgenfugl i dag.


 Enur (13. mar 2010 13:06) *  IP
Har du iphone Essal?
Er det derfor du ligger foran oss andre? Eller er du bare synsk?



 Essal (13. mar 2010 13:09) *  IP
Neida Enur, det oppdateres bare en smule fortere hvis man trykker seg inn på scorekortet til Henrik. Har iPod, men det oppdateres ikke der for øyeblikket...


 tomtom (13. mar 2010 13:10) *  IP
ny par på 17


 Essal (13. mar 2010 13:13) *  IP
Ja, se der ja, der var iPhone applikasjonen i orden igjen ^^


 respekt (13. mar 2010 13:17) *  IP
Hadde smakt med storfugl på par-fem hullet


 Essal (13. mar 2010 13:22) *  IP
Det blir det nok neppe fra fairway-bunkeren, men blir nok lay-up og wedge ;)


 tomtom (13. mar 2010 13:22) *  IP
fw bunker på 18


 vist (13. mar 2010 13:25) *  IP
Ikke mange birdies på hull 18. Så det virker som om par er ok, og birdie er bonus.


 tomtom (13. mar 2010 13:25) *  IP
3 slaget fra fw


 Essal (13. mar 2010 13:27) *  IP
Må scrambles for par her...i greenbunker på 4 :/


 tomtom (13. mar 2010 13:27) *  IP
4 slaget fra green bunker


 Essal (13. mar 2010 13:27) *  IP
Jeg mente 3...


 tomtom (13. mar 2010 13:29) *  IP
slag 5 fra primery rough


 Essal (13. mar 2010 13:30) *  IP
Æsj, dette ser stygt ut :(


 tomtom (13. mar 2010 13:34) *  IP
bogey på 18


 Fooore (13. mar 2010 13:35) *  IP
Phu.........

Takk for oppdateringer!



 Essal (13. mar 2010 13:36) *  IP
Ja, desverre, men det skjer..tydeligvis ikke verdens enkleste par-5! Bare å se framover...tipper 3 under inn!


 tomtom (13. mar 2010 13:38) *  IP
det var mye dritt på en gang får håpe han ikke mister flyten nå!!


 tomtom (13. mar 2010 13:42) *  IP
shot 2 from the fairway


 tomtom (13. mar 2010 13:47) *  IP
par på hull 1


 Enur (13. mar 2010 13:48) *  IP
ja, det var visst litt av hvert på det 18.hullet, men da satser vi på at det er unnagjort for dagen.
Sitter her med en godfølelse allikevel jeg nå!



 tomtom (13. mar 2010 14:04) *  IP
slag 2 fra fairway på par 5 hullet


 tomtom (13. mar 2010 14:05) *  IP
slag 3 fra fairway


 respekt (13. mar 2010 14:08) *  IP
Hvor har dere detaljene fra. Jeg ser bare waiting to tee off on hole 2


 tomtom (13. mar 2010 14:10) *  IP
henter informasjon fra Iphone


 tomtom (13. mar 2010 14:16) *  IP
par


 h (13. mar 2010 14:18) *  IP
På turneringens hjemmeside står at 1 runde spilles ferdig lørdag. 2 runde spilles søndag og final round mandag.


 tomtom (13. mar 2010 14:24) *  IP
fw treff


 Essal (13. mar 2010 14:34) *  IP
Shot 1 from the tee box!


 Albatross (13. mar 2010 14:41) *  IP
Skal vi ha med Henrik neste uke må han ha en topp ti i Puerto Rico. Da må utgangspunktet etter første dag ikke være mye dårligere en -2, for å henge med teten.

Det er noen tricky hull på vei inn. Får håpe han lykkes med innspillene og holder seg unnå trøbbel på h4.



 tomtom (13. mar 2010 14:48) *  IP
fw treff igjen


 Essal (13. mar 2010 15:08) *  IP
Hadde eagleputt, ble birdie :)


 respekt (13. mar 2010 15:09) *  IP
Han må inn på -2 - å enkelt og brutalt er det


 dutte (13. mar 2010 15:12) *  IP
Det ble da "helgespill" for HB, ikke alltid det skjer:)


 Jumper (13. mar 2010 15:19) *  IP
En fugl til inn nå, så er dette godkjent. Spent på hvor mange hull de skal gå.

Sitter foøvrig med stiv korsrygg etter å ha åpnet rangesesongen i går. Gravde frem rangematta på terrassen, så nå bankes det avgårde baller i nettet mitt. Godt å være i gang igjen!



 Essal (13. mar 2010 15:21) *  IP
Ny birdie!!!


 Jumper (13. mar 2010 15:22) *  IP
Se der kom fuglen! En til nå da, så blir dagen fullkommen!


 Essal (13. mar 2010 15:24) *  IP
Jeg gruer meg til 8-hullet....235 yards langt par-3 hull! Tekn dette i motvind...


 Essal (13. mar 2010 15:26) *  IP
Den birdien var faktisk fra fringen, så det er smuud!


 Rangekongen (13. mar 2010 15:33) *  IP
Dette ser jo bra ut foreløpig.. får satse på at det holder inn!


 Essal (13. mar 2010 15:39) *  IP
Primary rough etter andreslaget, får håpe på scramble og par.


 Essal (13. mar 2010 15:40) *  IP
Ble bogey...det er dette som er forskjellen fra HB og mange andre. Mange som har egenskapen til å komme i en stim når de plukker opp et par birdies...


 Beartown (13. mar 2010 15:43) *  IP
Good morning Norway! Det er ikke ofte jeg faar sove litt ekstra, men de mulighetene man faar maa man ta vare paa gitt.

Litt opp og ned i dag. Haaper paa en lyseblaa en til inn.2 under etter en runde som har tatt 2 1/2 dag er absolutt godkjent!!



 Essal (13. mar 2010 15:45) *  IP
Jeg er drittfornøyd med par på de to siste jeg! Det er to vanskelige hull!


 Essal (13. mar 2010 15:51) *  IP
Shot 2 from the fairway...må scramble nå!


 Essal (13. mar 2010 15:54) *  IP
Det klarte han ;)


 Albatross (13. mar 2010 15:55) *  IP
Var litt nervøs der for pitch og to putt. Sterkt. Nå skal vi ha en blå avsluttning:-)


 Beartown (13. mar 2010 15:56) *  IP
Det gikk jo bra jo :-) Enig med Albatross...en lyseblaa en hadde smakt godt naa!


 IceBear (13. mar 2010 15:59) *  IP
Vanskelig å være uenig i det :-)


 Pro V1 (13. mar 2010 16:03) *  IP
Etter en nydelig skitur og flott solskinn, er det jo greit å komme hjem å se Henrik under par.


 bassen (13. mar 2010 16:04) *  IP
hva med en frekk mørkeblå


 IceBear (13. mar 2010 16:07) *  IP
Det er lov å drømme, bassen. Da må vi ha FW-treff. Er det noe håp om det, Essal?


 Beartown (13. mar 2010 16:09) *  IP
Det ble fw treff.


 Essal (13. mar 2010 16:12) *  IP
JESS...DEN VAR SYYYYYKT DIGG!!!


 Beartown (13. mar 2010 16:13) *  IP
Se der ja. Henrik hoerer paa oss han vet du. Lyseblaatt er en flott farge det. Meget bra start!!!


 Langt og hardt (13. mar 2010 16:15) *  IP
Er det nå det blir en rask lunsj og så ut på runde to a eller?


 Essal (13. mar 2010 16:15) *  IP
Alt i alt en fin runde. Litt unødvendig den på 18-hullet, men sånt skjer selv de aller beste...630 yards er ikke pinglete :P


 r3spekt (13. mar 2010 16:16) *  IP
Er det noen som vet hvor mange runder som nå skal spilles om været holder, og når disse rundene sklal spilles


 IceBear (13. mar 2010 16:16) *  IP
JADDA! Det tok sin tid, men en god førsterunde ble det. Han ramler kanskje noen plasser nedover før alle er ferdige, men ca 30.plass er vel godkjent?


 Pro V1 (13. mar 2010 16:16) *  IP
Konge! Bra start dette. Noen som vet om det blir to eller tre runder? Lite trolig at det blir ihvertfall. Hvis dette allerede er avklart, så unnskyld. Men idag var det viktigere med skitur fremfor pc'golf med Henrik.


 Beartown (13. mar 2010 16:16) *  IP
Nei, blir nok en god pause da de som skulle spille ettermiddagsrunden paa torsdag naa er paa banen. Kan ikke ha 132 golfere der ute paa en gang. Da blir det trafikkork. Saa vet ikke hvordan de gjoer dette her. Om de lar de som gaar ut naa spille 36 hull paa rappen. Vi faar se.


 Essal (13. mar 2010 16:16) *  IP
Nei Langt og hardt. Turneringe blir kortet ned til tre runder og de tar andrerunden søndag og sisterunden mandag. Det er det som er planen i følge hjemmesiden til turneringa...


 Beartown (13. mar 2010 16:17) *  IP
Hadde ikke sett det Essal. Takk for oppdateringen. Ja, da er det bare a slappe av. -2 er mer enn godkjent det!!


 IceBear (13. mar 2010 16:17) *  IP
Ifølge nettsidene til turneringen er neste runde i morgen og finalerunde på mandag.


 Langt og hardt (13. mar 2010 16:18) *  IP
Takker


 Albatross (13. mar 2010 16:19) *  IP
Hva skal man si!!! Det 9. hullet er i utgangspunktet ikke et hull en kan be om noe blåfugl. Herlig!


 respekt (13. mar 2010 16:19) *  IP
Takk essal
Betyr det at det blir cut etter andrerunden i morgen



 dutte (13. mar 2010 16:27) *  IP
Får heie litt på Larsen også, skal ut i omspill om seieren på Ecco Tour som spilles på La Manga.



 IceBear (13. mar 2010 16:28) *  IP
Det blir det, respekt.
Et lite apropos, forresten: 18 av de 36 "ferskingene" på turneringa ligger an til å misse cuten. Håper Henrik kan løfte seg enda et par hakk i morgen, så vinner han enda litt terreng på pengelista



 Pro V1 (13. mar 2010 16:30) *  IP
Det tar Jan Are hjem!


 Essal (13. mar 2010 16:34) *  IP
Kult for Jan Are...kommer til å gi han en ekstra porsjon selvtillit inn i årets sessong av Challenge Tour!

Forøvrig fra Henrik sin Twitter:
"Very happy about my -2 start in puerto rico! Played well today and managed to turn my poor start around. High five!"



 Enur (13. mar 2010 16:35) *  IP
Har vært ute en stund nå, men rakk akkurat inn til den siste birdien. Den var deilig!

Og er enig med de som sier at dette må kalles en godkjent åpning. Antar de to første ventedagene sugde ut en del energi. Da får vi se hvordan det går med ettermiddagspulja, og så er det bare å satse på to knallrunder søndag og mandag. Top 10 er fortsatt klart innenfor rekkevidde, og det hadde vært gull å klare det!



 pondus (13. mar 2010 17:42) *  IP
Helt super stats også. Dette er framgang. Fortsett med det du gjør Henrik... Nå går det rette veien.


 jørgen (13. mar 2010 18:42) *  IP
flott runde. I god posisjon for å avansere opp mot toppen.


 Roar (13. mar 2010 18:50) *  IP
Flott start! Og fabelaktig dag i Kollen med Marit og Petter på topp:-)


 Essal (13. mar 2010 18:51) *  IP
Og JAL vant etter 6 omspillshull ;)


 Roar (13. mar 2010 19:06) *  IP
DEt er jo ingen som bryr seg om JAL her...egentlig:-) Ok. just kidding!


 Roar (13. mar 2010 19:14) *  IP
Jeg håper JAL tar steget opp blandt de store snart. PGA-tour! Det blir for ensomt med kun Henrik der borte. Når han svikter så må vi ha andre som står opp. Se på svenskene. Der må listen ligge.


 dutte (13. mar 2010 19:51) *  IP
Har de tenkt å sette i gang 2 runde i dag? Merkelig at starttider har kommet opp på leaderboarden.


 respekt (13. mar 2010 19:52) *  IP
Skal Henrik ut å spille mer om en stund. Noen spiller andre runde nå


 Essal (13. mar 2010 19:53) *  IP
Ser at det er satt opp starttider for runde 2 allikavel, og at noen allerede har startet på den. Så da er det vel endring i planene allikavel. Henrik starter 1.14pm lokal tid. Hva blir dette norsk tid?
Ser her at de skal prøve å kjøre alle fire rundene allikavel: http://www.puertoricoopen.net/2010/index_.php



 dutte (13. mar 2010 20:03) *  IP
De første startet 2 runden for en halv time siden. HB sin starttid var i utgangspunktet 1,5 time etter første ball. Klokka er vel 15 lokal tid Puerto Rico nå.


 Enur (13. mar 2010 20:04) *  IP
Surprise, surprise!
Ja vel, da blir det bare en kjapp matbit på de som var i ettermiddagspulja, før de må ut igjen og spille det de rekker av hull før mørket kommer og tar dem.

Men på Henrik blir det ikke noe mer spill før enn i morgen uansett. Men starttiden hans da vil nok bli endret fra 1.14 pm til en mye tidligere tid på morgenen.



 dutte (13. mar 2010 20:07) *  IP
Er det ikke de som gikk først i dag som starter på 2 runde nå, eller har jeg blingsa totalt?


 Essal (13. mar 2010 20:22) *  IP
Skjønner ikke tidsoppsettet jeg gitt...Chris DiMarco har gått ut på andrerunden sin med tee-time 2:53pm.
HB står jo at har utslag 1:14pm, men han har ikke gått ut....



 Dr Hook (13. mar 2010 20:41) *  IP
Roar; flott med JAL seier!!! Vi kan håpe at han tar turen over til PGA-sirkuset sammen med HB, MEN jeg har ærlig talt overhodet ingen tro på at JAL eller noen andre nordmenn er i nærheten av å spille PGA-tour de nærmeste år.
Dessverre slik er ståa.
Så vi får håpe og tro at HB beholder kortet for 2011 og mange år fremover.



 jørgen (13. mar 2010 20:45) *  IP
Det er nå kondisen fra sykkelturene gir uttelling.


 Albatross (13. mar 2010 20:55) *  IP
Essal, det ser ut som de som hadde sen starttid 1 dag, som skulle først ut dag 2, må snu på hull 18 og ut igjen på ettermiddagen for å ta inn litt tid. Kankskje Henrik får en ny starttid??

Synes mange av de som nå har startet 2. runden leverer bra score. Det betyr at vi må se en Henrik spesial. Jeg savner litt noen av de lave rundene han hadde på NW ifjor. Det hadde vært sheriff om han kunne sale opp en skikkelig bra en på midten av 60 tallet ;-0



 Enur (13. mar 2010 21:28) *  IP
Ja, som jeg skrev over så følger de nå altså vanlig oppsett: De som var i 2.pulje på 1.runden, blir til 1.pulje på 2.runden, akkurat som vanlig. Glem dette med dag 1 og dag 2 osv., det blir man bare forvirra av nå som det er gått så mange dager. Tenk runde-nr. istedet!

Og glem det som står av starttider på spillerne nå, de kommer uansett til å bli endret i morgen tidlig ut fra hvor langt de som spiller nå er kommet før det blir mørkt i kveld (og evt. dårlig vær i morgen selvsagt).



 pondus (13. mar 2010 21:55) *  IP
Altså; Her må vi bare følge med. HB rekker vel å starte på og få noen hull han også.. Når blir det mørkt (lokal tid)?


 dutte (13. mar 2010 21:59) *  IP
I går ble spillet stoppet ca 23:45 norsk tid, 6:45 lokal tid.


 pondus (13. mar 2010 22:13) *  IP
Ok. Da vil han vel ikke rekke det ser jeg. De har justert starttidene nå.


 Mrs. Beartown (14. mar 2010 06:38) *  IP
My husband is in bed with severe back spams. No day two thread tonight. He apologizes, but he can't even sit up straight.

Go Henrik tomorrow from both of us!



 Dr Hook (14. mar 2010 07:35) *  IP
All the best to BT!!! No need for apologizes. I cant make any diagnoses based on the information given, but we all know that back-pain can be severly painful.



 Dr Hook (14. mar 2010 07:40) *  IP
To Mr BT. A loss at "røkkeløkka" today wont be the best medicine for you... sorry to say this, but GO RBK!!!


 sss (14. mar 2010 07:43) *  IP
Det var leit BT.
God bedring.
Tror kanskje at en liten Cognac i timen vil lindre smertene.



 Green (14. mar 2010 09:11) *  IP
God bedring BT!

Og jepp, "go Henrik!" i dag!



 bagpipe (14. mar 2010 09:40) *  IP
Noen som vet om det blir 4 runder? Jeg vil vel anta det. I og med at de første er ferdig med runde 2 allerede er det vel bare å sende ut de første på "kveldsgruppen" med engang og få det unna. Så en liten pause før man kjører på med 3 spillere i hver gruppe fra både front og back av de som klarte cut´ en. 4 runder burde isåfall være innen rekkevidde.

Uansett så er det lift, clean and place, så det blir lave scorer og topp 10 er foreløbig -6, men regner med at den blir -7 før runden er ferdig. 67 eller 68 hadde vært knall, da er det hvertfall gode muligheter til å spille seg inn i topp 10 og skaffe billett til neste helg :D



 nils (14. mar 2010 10:59) *  IP
enur: du må starte ny tråd!


 respekt (14. mar 2010 11:31) *  IP
Synd Beartown - og god bedring. Back spasms kan jeg alt om.


 Dr Hook (14. mar 2010 11:58) *  IP
Støtter nils og oppfordrer enur til å starte ny tråd. enurs "nesten live"-tråder har gitt han soleklar status som BTs stedfortreder.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72