Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Duffy2 - 12. mar 2011 kl. 21:05 *  IP
TV-kommentatorene Viasat

Det har jo vært flere tråder tidligere hvor kvaliteten på kommentatorene har vært debattert. Jeg har ved flere anledninger vært svært posistiv til Per H. og hans måte å kommentere på, og det er jeg fortsatt! Men jeg har vært svært kritisk til Flatland og hans visvas og knising. Men nå i det siste mener jeg faktisk at Flatland er blitt radikalt bedre, og er blitt en god støttespiller for per H. ved å komme med flere interessante faktaopplysninger også for oss seeere (eller ihvertfall for meg. Verden går framover! Det hadde vært artig å høre om andre føler det samme som meg. Eller er dette et slitent tema?
 ah (12. mar 2011 21:09) *  IP
Det som plager meg idag er at de ikke fortstår hvorfor gruppene Karlsson/Noh og Jimenez/Vegas vises så ofte.

Ettersom USA har så mye reklame så får man se disse gruppene istedenfor å se leaderboarden hvert 10 min.
Det er vel "selvstendige" kameraer som kun går ut til europeiske seere.



 Duffy2 (12. mar 2011 21:10) *  IP
ah: Hva i all verden har ditt innlegg med denne tråden å gjøre??


 ah (12. mar 2011 21:19) *  IP
Sorry, feilpost. Trodde det var WGC tråden.


 Dilter (12. mar 2011 23:20) *  IP
Det er selvfølgelig mye lettere å lage et godt program når det er to kommentatorer, og ikke bare én.

Langt på vei enig med trådstarter, selv om jeg ikke er noen Flatland fan.



 pondus (13. mar 2011 09:08) *  IP
Problemet er at Flatland prøver seg på ting som han ikke skjønner seg på. Da må PH korrigere behendig for å redde situasjonen uten at HF driter seg ut.. F.eks var det en putt fra Mickelson her om dagen som Flatland slaktet fullstendig feilaktig uten å skjønne hvorfor.. Problemet mitt er at Flatland ikke kan matche PH spillmessig og derfor ikke har noe å komme med uansett. Jeg sitter kun og irriterer meg når han er med. Jeg vet det er min egen feil det da, men sånn er det bare..


 Wilson (13. mar 2011 10:26) *  IP
Enig Pondus.
Når HF er alene går det bedre faktisk, for da skal han ikke prøve å kommentere noe han ikke kan. I tillegg så blir jeg sliten av fnisingen til begge to når de kommenterer sammen



 digger (13. mar 2011 13:13) *  IP
Flatland er en skandale som golfkommentator. Heldigvis har jeg og mulighet til å velge å høre originallydsporet.



 Zolidum (13. mar 2011 17:53) *  IP
Jeg synes de norske kommentatorene er best. Høre på andre kommentere blir for kjedelig. Blir for monotont. De norske er mer engasjerte, synes jeg.

Når noen kommenterer flere timer i strekk, så kan det ikke være 100% perfekt hele tiden. Tenk hvor kjedelig det hadde blitt da. Ingenting å irritere seg over....



 Duffy2 (13. mar 2011 18:10) *  IP
Mitt inntrykk er ihvertfall at HF jobber mer seriøst med stoffet nå, finner kjapt fram til ting og tang på nettet under sending og har satt seg inn i den aktuelle banen. Ellers så spør han heller nå enn å påstå rare ting osv. Ellers gleder jeg meg til i kveld selv om PM og TW ligger håpløst til...


 pondus (13. mar 2011 22:32) *  IP
En fin golfkveld. En temmelig kurant bane med gode spilleforhold alle dagene ikke minst idag. At TW da går en 66-runde er på dette nivået slett ikke noe å hoppe i taket for. Det gjør han selvsagt han også. Men det er alt for tidlig å si noe om hvordan han gjør det videre.
De andre trenger mer trening for å finne storformen, men stadig flere viser bedring synes nå jeg da. Det blir visst en sesong hvor de fleste innen T30 på rankingen kan vinne når som helst. Veldig mange spiller temmelig jevnt.



 Kamte (14. mar 2011 10:02) *  IP
Enig i at Haugsrud er bra og at Flatland har blitt bedre. Ikke minst opptrer de mer som kommentatorer nå, og ikke som to kompiser som sludrer foran skjermen.
Fortsatt er forberedelsene mediokre og viser seg godt i helgen med kun 64 spillere. Burde være kurrant å oversikt og slippe overraskende utbrudd når enkelte spillere kom i bildet med; hvordan har han kommet med her a' osv. Ikke akkurat skihopping med Scheie..
Pinlig blir det også når golfreglene blir diskutert hvor Haugsrud er en slags ekspert uten særlig peiling, og Flatland kommer med uttalelser a la ; "men hvem skulle sett det" - underforstått ikke ta straffeslag med mindre du kan bli oppdaget. Flaut.



 pondus (14. mar 2011 17:04) *  IP
Igår kveld ble Flata skikkelig satt på plass. Flata utbrøt plutselig at det var da svært så mye dårlig fwspill på det 18.!! Såpass burde man vente av høyt betalte spillere på dette nivået at man traff den lette! fairwayen ... Men der fikk han svar. Den 15 meters brede fw'n med vann på venstresiden tilsa at de fleste ville havne i røff til høyre, mente Haugsrud. Så der ville han anbefale at HF prøvde seg sjøl fra tee en gang så ville han fort skjønne det. Han hadde prøvd det så han ville ikke vite av en slik løs slenger fra HF.. Jeg må si jeg koste meg just da...
Typisk eksempel på hva jeg mener.



 Wilson (14. mar 2011 17:27) *  IP
For å sammenligne Flatland med Jon Almås.
Jon Almås er vel omtrent en 7 hcper i skisporten.
Jon Almås fikk tildelt en klovnerolle i NRK i forbindelse med VM på ski i vinter. (Forøvrig ganske pinlige greier med heldigvis korte innslag)

Flatland er 12 hcper i golf. Og han skal være med og kommentere de største turneringene som spilles. Og fyren er stadig vekk bare en klovn, som i går Pondus. Jeg hørte det samme som deg. Og HF ville omtrent ikke gi seg.

Tenk om Jon Almås skulle være sidekommentator til Jan Post eller Torgeir Bjørn under 30 km og komme med blødmer som "Så sakte de går opp den fillebakken der"



 golf-freak (14. mar 2011 20:19) *  IP
At Flatland spør om ikke Haugsrud burde ha holdt kjeft om et regelbrudd er jo direkte flaut... Man kan mene hva man vil om regelen, men når det en gang er slik så må man jo følge dem..

Ikke minst klagingen over at spillerne misser fairway på vanskelige hull som det 18. Dette er de beste spillerne i verden, de har trent i tusenvis av timer og i årevis, de har de beste talentene og den sterkeste psyken. Det er de tøffeste forholdene, tøffeste startfeltet og av de største turneringene. Dogleg venstre med vann venstre og 15m fairway. Klart, det er for dårlig å treffe roughen da.. Flatland hadde vel ikke klart å komme bort til doglegen, så han forstår jo ikke de utfordringene disse spillerne har.



 job (15. mar 2011 14:25) *  IP
Duffy2: Har Flatland blitt mer seriøs??

Vel - prøv følgende: Hver gang Flatland sier noe opplysende eller interessant så svitsj over til de amerikanske kommentatorene, spol tilbake og lytt!! 10 av 10 ganger er det en ren oversettelse av hva som ble sagt der. Først irriterte det livet av meg at Flatland gjør disse kommentarene til sine, men nå tenker jeg anderledes. Flatland har utvilsomt en svært behagelig stemme, Viasat bør hyre ham innpå som en ren oversetter - da vil han gi oss mere valuta for pengene...



 digger (15. mar 2011 20:43) *  IP
Har Viasat ansatt en fuglehund til å kommentere??

På hvilken måte skiller engelsk oversetter seg fra vanlig engelsk setter? Ville det ikke vært bedre å trent opp en ape til å bare sitte stille ved siden av PH.



 Notabene (16. mar 2011 00:47) *  IP
Den verste er Fredrik Kracht. Han presterte å lire av seg at ETJ sitt største problem var fra tee til green for en stund tilbake. En kjapp titt på statsen viser at han er rimelig solid fra tee til green, men sliter fryktelig på green. Slik har det vært hele karrieren på ET. Burde ikke faktasjekk vært et minste minumum når en er betalt for å gjøre en jobb?


 Wilson (27. mar 2011 00:46) *  IP
job
De amerikanske kommentatorene får info fra de som er ute på banen. Kanskje de norske får samme info, og dermed så bruker de denne, på samme måte som de amerikanske.
Viasat har betalt for et produkt de kjøper hos Golfchannel eller hvem det måtte være som produserer og bruker da det for alt det er verdt.
Jeg ser ikke noe galt i det at HF bruker denne infoen



 job (29. mar 2011 15:45) *  IP
Wilson
Mulig det, men i så fall er det utrolig merkelig at Mr Flatland alltid kommer med sine betraktninger etter at de er ytret hos de amerikanske kommentatorene.

Som sagt er det hyggelig at det kommer noe fornuftig ut av Flatland - det er bare synd at det ikke er suget av eget bryst..



 Wilson (13. mai 2012 09:29) *  IP
I går kveld var HF og spesielt PH slitsomme.
PH skravler hele tiden, og HF sitter der og sier "ikke sant" og "akkurat". Og så stiller han dumme spørsmål slik at PH kan briljere med sin viten.
I tillegg så går PH totalt bananas om en put bommer med 10 cm fra 20 m.

Sammen er de to kaos og støy.
I kveld ofrer jeg HD og hører på de svenske kommentatorene.

Jeg får ikke glede av å se på golf med så mye støy.



 neb (13. mai 2012 09:40) *  IP
Wilson, som om jeg skulle ha sagt det selv. Vanligvis hører jeg på de engelske kommentatorene, men under Masters ble jeg nødt til å høre på Haugsrud og Flatland. Det var en katastrofe. For det første; det de gjør, er enten å småprate, eller å kommentere selvfølgeligheter som vi nettopp har sett. De har altså ingenting å bidra med når det kommer til analyser av spillet eller litt dypere resonnementer om golf. Det er klart man blir bortskjemt av å høre på Jim Nantz og de glimrende amerikanerne. Britene som kommenterer Europa-touren er også herlige. Jeg er også klar over at det ikke er noen i Norge som besitter en slik ekspertise som de gjør, men man bør absolutt kunne forvente litt mer enn det Haugsrud og Flatland serverer.


 silo (13. mai 2012 09:50) *  IP
Enig neb og Wilson.


 No Name (13. mai 2012 11:29) *  IP
Helt uenig - gutta lager liv og røre i boksen og Haugsrud har mer enn nok kunnskaper for min del.


 Bulldog (13. mai 2012 12:08) *  IP
Enig med No Name.
Lurer på om dere er en gjeng fjortiser eller grinete gamle gubber. Altfor mye sutring. Jeg er innom denne siden minst en gang per dag. Hver gang jeg gjør det, mister jeg noe av troen på menneskeheten.



 radar (13. mai 2012 12:52) *  IP
Burde kjøre et lite opprør mot viasat! Vi vil ha Haugsrud og Ramnefjell!! Tenk så bra det hadde blitt.




 DA (13. mai 2012 13:58) *  IP
Veldig enig med Wilson her. Noname og bulldog prater troll-piss. Ingen liker å høre så mye ørkesløst svada, så sant man ikke er utgammal og casino-fan!
HD-kanalen er dessverre ofret for lenge siden, takket være det norske fjåseriet.



 Sigbjørn (13. mai 2012 18:34) *  IP
Haugsrud og Flatland er ett knallbra tospann,etter min mening.

derimot er det en rekke syter her på forumet som garantert hadde dummet seg loddret ut som kommentatorer



 Gunnar Bull (13. mai 2012 18:49) *  IP
Selv om jeg helt garantert ville dummet meg loddrett ut som kommentator, synes jeg fortsatt at Flatland er et unødvendig irritasjonsmoment som stort sett bare er enig med Haugsrud.



 reflex (13. mai 2012 18:50) *  IP
Synes de utfyller hverandre fint og kunnskapen om golf er naturligvis av litt forskjellige kvalitet og utgangspunkt. Eneste er at jeg blir litt sliten i øra! De prater litt mye og det har hendt det blir engelske kommentatorer isteden noen ganger. Så PH og HF skru av kværna litt....! Hvis vi ønkser skravling...så er det bare og rope på kona:-)


 Afften (14. mai 2012 10:54) *  IP
Flatland prøver så hardt han kan, men dessverre... Det kan aldri bli bra med den latteren som han henger på slutten av hver eneste setning.


 Pølse med brød (14. mai 2012 11:34) *  IP
Personlig synes jeg det fungerer fint med de to gutta. PH er engasjert og kunnskapsrik, det skal han ha. Faktisk litt imponert av hvor mye entusiasme PH klarer å mobilisere når Tiger spiller både i positiv og negativ retning. Tydelig at han ser veldig op til Tiger og ser på han som veldig viktig for sporten og det har han nok rett i.

Det er jo kjedeligere å se på golf uten Tigern.



 AAA (14. mai 2012 11:37) *  IP
Skjønner ikke hvorfor folk skal debattere dette her gang på gang. Bruk energien på noe annnet. Burde vært forbud å starte debatt om tv kommentatorene på Viasat her. Det har vært altfor mange av de. De har gått ut på dato for lenge siden.


 Affen (14. mai 2012 12:08) *  IP
Vi kan jo håpe at Viasat leser kritikken og gjør noe med saken...


 neb (14. mai 2012 15:08) *  IP
Heldigvis så jeg Players med engelske kommentatorer i går. Haugsrud og Flatland gir meg ingenting. Jeg tør påstå at de som mener at de to er et godt par, ikke har hørt på de britiske eller amerikanske kommentatorene, og derfor ikke vet hva kvalitet er.


 APE (14. mai 2012 15:24) *  IP
Haugsrud klarer seg meget bra!!

Synes ikke det passer for Flatland. Blir faktisk irritert hver gang han åpner munnen.



 radar (14. mai 2012 15:41) *  IP
Mine favoritter er de engelske kommentatorene på ET. Klasse for seg selv.


 digger (14. mai 2012 17:19) *  IP
Denne diskusjonen går aldri ut på dato så lenge Flatland kommenterer (eller hva man nå kan kalle det våset han lirer av seg) golf.


 Per Treputt (14. mai 2012 17:35) *  IP
Må nok si meg helt enig med neb her. For meg er det helt uforståelig at golfinteresserte ikke velger amerikanske eller engelske kommentatorer. Ikke et vondt ord om de norske, de er bare et resultat av at Norge ikke har noen tradisjon på tv-golf. Vi har flinke kommentatorer i vinteridretter (bortsett fra D.E.Pedersen, da), og noen ganske greie i tradisjonsrike tv-idretter som fotball, friidrett osv.
Flatland var forresten en veldig god travkommentator i sine yngre dager. Men barten hans.....den har aldri vært helt god.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72