Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Enur - 24. aug 2017 kl. 22:25 *  IP
ET - Made in Denmark.

Som Rille nevner i en annen tråd har fruen og jeg tatt oss en tur nedover for å se på Europatouren på Himmerland.

Og for et arrangement!
Vi har tidligere vært tilstede på PGA-tourens Honda Classic og Memorial Tournament, og jeg må si at danskenes arrangement ikke ligger noe tilbake for disse, snarere tvert i mot!
Superproff organisering, helt fra du blir møtt av egne trafikkskilt helt ute på E45, til du blir vinket avgårde av blide frivillige på det enorme parkeringsområdet når du skal hjem igjen. (Forøvrig egen spesialopprettet teltleir like ved for de som ønsker denslags overnatting).
Shuttlebuss brakte oss raskt opp fra p-plass til turneringens "hjerte", serviceområdet like ovenfor hull 16, og den etterhvert berømte "Himmerland Hill". Vi rakk akkurat å finne en ledig plass i det naturlige amfiet med flott utsikt ned på greenen til dette korte par 3-hullet, før sør-afrikaneren Zander Lombard slo til med dagens første Hole in one der. Snakk om timing! (Senere på dagen kom det en HiO til ved Eduardo Molinari).

Mat og drikke lett tilgengelig overalt, stor "teltlandsby" ovenfor hull 16, med restauranter, cafeer, butikker med mye mer. Supre og innbydende toalettforhold finnes også overalt. Samt stort overbygget telt med en svær scene hvor det hver kveld etter runden arrangeres gratis, stor musikkfestival. (I kveld bidrar også John Daly på denne. Får håpe det ikke går utover spillet i morgen, han startet jo bra i dag med -4).

Masse publikum til stede i dag, og enda mer blir det helt sikkert de tre neste dagene. Dagen i dag var forøvrig spesiell på den måten at Thomas Bjørn spilte sin turnering nr. 500 på Europatouren, og dette ble markert på mange måter, bl.a. ved at 3000 Thomas Bjørn-masker ble delt ut til alle oss som sto ved Himmerland Hill, og disse tok vi så på oss da Bjørn (og Martin Kaymer og Marc Warren) hadde slått utslagene sine på dette hullet, og startet på stigningen opp til greenen. I tillegg var det allsang av "You'll never walk alone" for LFC-fan Bjørn. Mulig at dette ble for mye for den danske bamsen, for han endte opp (som en av få) med bogey på dette hullet.

Det som imponerer ellers er det enormt store antall frivillige funksjonærer som er overalt. Jeg tror det må være nærmere 1000 av disse, og blide og hyggelige er de, som dansker flest.

Vi satt en del ved "Himmerland Hill", men gikk også en del rundt, og lot oss spesielt imponere av utslagene på hull 14 og hull 17 (par 4-hull på hhv. 361 og 375 m). Riktignok er det nedoverbakke, men det er moro å se at en del da legger drivene like utenfor greenen!

Vi fulgte også den den unge trønderen Martin Ulseth på 3 hull, og da gjorde han sine saker bra. Ble 3 par på disse, men burde vel egentlig hatt en birdie på hull 16. Parsaven på hull 14 var derimot bra! Håper han får en bra dag i morgen!

Vi tar en dag med eget spill i morgen, men er tilbake på Himmerland på lørdag, den virkelig store publikumsdagen!

Til alle som har anledning:
Hiv dere i bilen, og kjør til Larvik. Ta ferja over til Hirtshals (kun 3 timer og 45 minutter), og kjør den korte veien ned til Himmerland, og bli med på festen! Billetter selges ved inngangen.
Dette er imponerende og moro!

 Enur (24. aug 2017 22:34) *  IP
Edit:
Vedr. Ulseth: Det var parsaven på hull 8 som var bra. (Fulgte ham ikke på hull 14).



 knut (24. aug 2017 22:51) *  IP
Herlig referat Enur :-)
Håper du kommer med flere av samme kvalitet



 Rille (25. aug 2017 15:51) *  IP
Artig å lese, Enur - turen frister!


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72