Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Homer - 12. mar 2017 kl. 12:44 *  IP
Discovery går for sportstrømming

Fra 24. mars flyttes all sport over på Eurosport player. Dette omfatter også PGA touren. Tjenesten koster kr 99 pr måned. Så lenge varte altså mora med golf på en "åpen kanal". Noe som jo skulle bidra til å spre golfsporten til nye målgrupper. Heretter blir det kun den aller hardeste kjernen som kommer til å følge golfen fra USA.
 gjesp (12. mar 2017 13:10) *  IP
Fra Dplay ja


 geiri (12. mar 2017 22:21) *  IP
Fikk denne fra Discovery forleden og slik jeg forstår blir det kun E-player som viser golf. D-play sender andre ting...


Fra 24. mars stokker Discovery om på innholdet digitalt. Det innebærer at alt av sport blir flyttet over på Eurosport Player, mens Dplay blir stedet for all annen underholdning. Det betyr også at det blir billigere å være Dplay-kunde.

Når sporten flytter over til sitt nye hjem på Eurosport Player, kutter vi prisen for et Dplay-abonnement til 79,- i måneden, fra dagens 99,-.

Tilgang til Eurosport Player vil koste 99,- per måned*. Og for beskjedne 129,- kan du få tilgang til begge tjenestene**.

Som Dplay-kunde får du dessuten en 60-dagers gratis prøveperiode på Eurosport Player. Mer praktisk info om dette – og hva som vil skje med de ulike pakkeprisene – vil bli sendt ut via e-post til eksisterende kunder innen 24. mars. Ingen endringer vil tre i kraft før dette.



 digger (12. mar 2017 22:23) *  IP
Hahahahahahaha!!!
Så nå er vi altså nede i null timer TV-sendinger fra PGA?
Dette er helt klart et bedre tilbud enn det vi hadde fra Viasat Golf!
Nå kommer virkelig golfsporten ut til folket, jadda!



 gjesp (12. mar 2017 22:26) *  IP
nei


 Jumper (13. mar 2017 10:45) *  IP
Spar meg for denne 99 kr prisen. Dette er kun noe som vil være i en prøveperiode på et par måneder, og så settes prisen opp til 149. Jeg betaler nå 49 kr måneden for Eurosport Player, men pga rettigheter til norsk fotball så tredobles prisen. For min del så er det ikke verdt prisøkningen å få mulighet til å se på Tromsø-Bodø Glimt og andre norske superkamper.


 gjesp (16. mar 2017 10:20) *  IP
Hvor mye golf fikk du sett for 49,- da?


 Roryfan (19. mar 2017 21:07) *  IP
Mulig jeg har misforstått, men golfen skal fortsatt sendes på Eurosport Norge, men dplay erstattes med Eurosport player..?



 Amatour (19. mar 2017 23:54) *  IP
Ja, det lurer vi alle på; vi finner ingen informasjon på eurosport norge sine hjemmesider. Jeg håper vi får golf på vanlige tv skjermer fortsatt...? Det har blitt mindre. Denne helgens turnering fra Arnold Palmer invitational hadde ikke sending på eurosport norge på torsdag eller fredag så noe er endret fra tidligere ..


 Laser (20. mar 2017 07:55) *  IP
De sendte på eurosport i stedet for den vanlige kanalen


 Finn Langeland (20. mar 2017 13:48) *  IP
Jeg håper sterkt at Eurosport Norge vil fortsette å vise golf på vanlige TV-skjermer. Sendingen fra Arnold Palmer var aldeles storartet. Per og Henrik fungerer svært bra sammen og har drøssevis med golfkunnskap. Bay Hill ble tøff for mange av verdens beste golfspillere og turneringen ble spennende helt inn. Gi oss mer av dette, snart er det US Masters!



 Roryfan (20. mar 2017 15:03) *  IP
Det skal sendes på åpen tv som før, slik jeg forstår det. Så er det bare dplay som erstattes med eurosport player. Har også funnet ut at Discovery Norge tar over en større del av eierskapet i Eurosport 1, som gjør at blant annet golf kan sendes der når det er Eliteserie på Eurosport Norge. Positivt :) :)


 Homer (23. mar 2017 18:00) *  IP
I det første innlegget i tråden gjengir jeg ordrett (de tre første setningene) fra en notis som sto i Dagens Næringsliv og som jeg regner med er basert på en pressemelding. Jeg tolker det som om all sport går over på Eurosport player og slutt for ordinære TV sendinger på Eurosport Norge, slik det er i dag.


 ! (24. mar 2017 13:04) *  IP
Da tolker du feil.
All sport som tidligere gikk på Dplay flyttes til Player-appen, Dplay forbeholdes serier og filmer.

Men selvfølgelig skal sport også vises lineært, dvs på Eurosport N og Eurosport 1, som tidligere.



 Homer (24. mar 2017 20:05) *  IP
Håper du har rett !. Ville vært ille om PGA touren forsvant fra TV skjermen.


 golffreak (25. mar 2017 23:43) *  IP
Har fått mail fra Dplay/SBS Discovery/Eurosport(Player) eller hva det nå enn heter... Har årsabonnement på Dplay Golfpakke, og de tilbyr at jeg får Eurosport Player ut min abonnementsperiode (i tilegg til Dplay slik jeg tolker det). Hadde vært greit nok det, men Eurosport Player er IKKE tilgjengelig via Apple TV!!! Hvem fa.... tilbyr en strømmetjeneste som ikke er på Apple TV, og ikke minst skal ta dyrt betalt for det?? Dette er helt verdiløst for meg, og det er for mye styr å airdroppe fra iPhonen da telefonen må kobles til strøm og ikke kan brukes under f.eks. 6 timers sending.. (koble PCen til TVen er heller ikke spesielt brukervennlig). De er også relativt frekke ettersom jeg kjøpt en pakke spesifikt for å se golf, og de tilbyr at jeg får en rimeligere tjeneste "i tillegg". Jeg skal strengt talt ha kreditert ett beløp da Eurosport Player er en billigere tjeneste enn Dplay golf.

Møkkaselskap og amatører. Dette er direkte pinlig da jeg forstår at denne "Eurosport Player" har vært i markedet en stund?



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72