Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 AR - 30. sep 2016 kl. 15:06 *  IP
Hvem vinner Ryder Cup?

Jeg tipper at USA vinner.
Sifrene kan bli hva som helst etter at avgjørelsen er falt. Jeg tipper at USA vinner når tre singelmatcher er ute på banen.

Resultat: 15-13 til USA.
 Frank (30. sep 2016 18:52) *  IP
Fryktelig start.


 Tor-Arne Ekstrøm (30. sep 2016 18:58) *  IP
Skal ikke tippe noe resultat, men maken til usportslig opptreden (kommentarer) fra publikum føyer seg inn i rekken av sjåvinistiske amerikanere!
Håper at Europa reiser kjerringa, selv om det ser svart ut. Its not over before the fat lady sings!!!!



 i007 (01. okt 2016 09:40) *  IP
14,5 - 13,5 til Europa.


 Petter (01. okt 2016 10:01) *  IP
Resultat: 16,5 - 11,5 til USA. USA er klart mye bedre når det skal avgjøres med singel matcher.


 Digger (01. okt 2016 16:23) *  IP
Hva går det av Golfsidens lesere? Ingen interesse for selveste Ryder Cup!
Under forrige Ryder Cup var det ca. 60 innlegg her, med tips om resultatet og andre kommentarer. Nå er det 4, og 2 av dem er ugyldige, siden de er skrevet dagen etter at RC startet.

Er dette et signal om nedgang i interessen for Golfsiden, eller interessen for RC?



 i007 (01. okt 2016 18:33) *  IP
Når det er en full sommerdag 1. Oktober så er vi heller på golfbanen.
Så kan heller proen der spørre: "ser du ikke på RC?" :-)



 Enur (01. okt 2016 20:08) *  IP
Jo da, interessen er der, så absolutt. Og takket være AR's henvisning til BBC's glimrende live-blog er det nesten morsomt å sitte 4 timer på en flyplass i Bulgaria og vente på flyet hjem....


 AR (01. okt 2016 20:15) *  IP
Bare hyggelig Enur! God tur hjem. Fortell gjerne om Bulgaria.


 Revisor'n (02. okt 2016 00:57) *  IP
Ikke så merkelig med liten interesse når Europa fikk seg en på snuten med en gang, og det ble en kamp i motbakke.
Kapteinen imponerer heller ikke med å ta med håpløse Westwood, og så la han spille i kveld igjen når Cabrera-Bello eller Sullivan hadde vært et mye bedre alternativ.
Å la Kaymer spille tre kamper har heller ikke vært særlig smart.



 Frank (02. okt 2016 01:05) *  IP
Lagledelsen er totalt bak mål, selvsagt sett i etterkant. Men her har han flere merkelige utak på rad.


 gjesp (02. okt 2016 20:20) *  IP
Europa holder skjemaet til seier.


 PCS (02. okt 2016 21:11) *  IP
Har Flatland en dårlig dag(kveld)på jobben, eller er golf kompetansen så dårlig?

Sammen med Per skaper han en flott stemning og har en behagelig stemme - MEN HAN KAN JO IKKE KOMMENTERE GOLF ALENE.



 Dilter (03. okt 2016 01:05) *  IP
De engelske kommentarene var fortreffelige, der de vanlige ET-kommentatorene hadde med seg en amerikaner (The International Team). Fikk dessverre ikke med meg navnene.

Hadde jeg måttet hørt på de norske kommentarene, hadde nok "Mute"-knappen kommet i bruk. Helt enig med PCS.



 Digger (03. okt 2016 17:03) *  IP
En utrolig konkurranse, på et høyt nivå. Svært spennende - tiltross for USAs overlegenhet. Mange gode poenger. Flott spill av mange, også europerne, og en del skuffelser. Mest fra Westwood, Willett, og Rose. Et meget sjåvinistisk publikum gjorde det de kunne for å ødelegge for Europa. Makan!

Likevel er det null interesse her for det som skjedde. Jeg vet ikke hvor mange av Golfsidens lesere som så på, siden det bare ble vist på Viasat Golf, men skuffende likevel at ingen engang ville tippe utfallet her. For to år siden var det 60 innlegg her!
Og i007, også da var det fint vær for golf her hjemme, men det hindret ikke folk i å vise sin interesse. Noe har skjedd med golfinteressen på diise to årene.

Det sammenfaller med det som har vært trenden det siste året her: interessen for internasjonal herregolf er sterkt synkende i Norge. Vi bryr oss mest om det som skjer lokalt.
Det er noen år siden vi hadde en mann på PGA, men også i årene uten ham var interessen på Golfsidens debattforum stor. Så dette skyldes ikke Bjørnstads frafall.
Det er heller ikke særlig interesse for våre tre på CT, eller våre mange på Nordic League. Synd, for det skaper både stemning og spenning. Pluss manglende forklaringer på hvorfor norsk herregolf er håpløst akterutseilt, ikke minst sammenlignet med våre naboer. Norge er f.eks. nå klart forbigått av Finland, uten at noen har brydd seg med å finne årsaken eller diskutere det. NGF har vel noe å lære?

Ellers takk til AR for gode reportasjer fra RC. Jeg er enig i at Mickelson-Garcia var århundrets match.



 AR (03. okt 2016 17:28) *  IP
Debattantene er ikke så ivrige som før. En del er nok skremt bort av de få forumtrollene som dessverre har ødelagt mye her på Golfsiden for en god debatt, Digger.

Jeg kan for øvrig melde om ensterk økning i antall besøkende til www.golfsiden.no det siste halve året.

Men folk er ikke like ivrige til å mene noe på Debattsiden.


PS: Når det gjelder tippingen på resulatet i Ryder Cup, la jeg først det ut akkurat da turneringen startet. Dessuten var det ingen konkurranse med premier heller denne gangen. Disse to tingene var klart medvirkende årsak til at ikke mange tippet. Det var jo ikke ment som noen tippekonkurranse. Jeg bare ja ut mitt syn før de kom i gang.



 Wilson (03. okt 2016 20:15) *  IP
Jeg synes det er ubehagelig å se på RC når publikummet blir en så stor faktor på en negativ måte.
Er det for mye alkohol som har skylden?
Jeg var ikke på Brækhus-kampen, men hørte at nordmenn på tribunen var veldig usaklige og overpatriotiske.
Har fylla en stor del av skylda?
Erna syntes dette var topp. Hmmmm
Patriotisme er bra, men fundamentalisme er farlig.


Det vi så fra USA og RC var ikke bra for sporten.



 Gjest (03. okt 2016 20:21) *  IP
Når takhøyden senkes så blir det kjedelig. De gode debbatantene har forsvunnet fordi ingen endringer skjer når golfnorge mislykkes. Verre er det ikke.


 Yankee (03. okt 2016 22:44) *  IP
Var på Ryder Cup på lørdag. Ekstremt mye folk og alle tribuner var fylt opp mer enn 3 timer før første gruppe slo ut på de aktuelle hullene. Det var veldig uvant med et publikum som skrek like høyt når Europa bommet på en kort putt som når USA satte en putt. Når vi hørte enorm applaus fra et annet hull enn der vi stod trodde vi først at det var fordi USA hadde et bra innspill eller satte en putt, men skjønte etter hvert at de jublet like høyt hver gang Europa hadde et dårlig slag, som når USA spilte bra. I tillegg hadde vi de typiske "fotball" fansen i 20-30 årene med litt for mye alkohol innabords, som ikke har filla peiling på golf men var på Ryder Cup fordi de var invitert av ett eller annet firma. Det var disse som stadig skrek ufinheter til europeerne, og du høre hele tiden "miss it", "hit it in the water", "you suck", osv.

Men uansett en stor opplevelse å være der, og mye god golf! Bare synd at amerikanske fans ikke kan oppføre seg som folk. Den beskrivelsen broren til Danny Willett hadde av amerikanske fans var nok nærmere sannheten enn det amerikanerne vil innrømme.



 par (04. okt 2016 12:55) *  IP
Det burde vært mulighet til å trykke liker under et innlegg. Spesielt hva gjelder det siste her. Håper at europeerne viser hvordan man skal oppføre seg nestegang. Da burde det bli klappet og jublet like mye for begge lagene...uansett. Da ville nok amrisene få noe å tenke på.


 tilskuer (04. okt 2016 14:07) *  IP
Det er vel en hårfin balanse her når det gjelder publikumsoppførsel som Yankee er inne på. Ryder Cup og amerikanerne trenger et patriotisk og engasjert publikum.
Flertallet var veldig engasjert men det jeg la merke til fra sendingene var at de fleste var veldig disiplinerte når det gjaldt å være stille også når europeerne skulle slå. Men så er det et fåtall, kanskje med litt for mye fluidium, som ikke klarer å styre seg. Og så er vi vel ikke helt vant til skikken med å juble når motstanderen mislykkes, selv om jeg nok føler at vi kommer litt etter her også.
Vi skal selvfølgelig vis høflig respekt for gode prestasjoner når amerikanerne kommer på besøk neste gang, men jubelen bør definitivt reserveres for europeerne.



 gjesp (05. okt 2016 08:26) *  IP
Broren til Willett har fått litt vell mye oppmerksomhet. Akkurat som under Masters. Artikkelen hans bygger på satire og er skrevet for å provosere. Han har fått sine 15 minutter med berømmelse, og sånn sett oppnådd det han var ute etter. Men han forstod nok ikke at det kom til å ødelegge for Danny. Han fikk mye pes av publikum under treningsrundene og det hadde nok ikke skjedd uten den artikkelen. Når han først fikk spille, presterte han dårlig og fikk også kommentarer. Han lot seg irritere og svarte tilbake. Som han selv når han skulle oppsummere sitt Ryder cup: "Shit"

Det var mange ufine kommentarer, og forstyrrelser når spillerne skulle slå. Det er ikke bra og må slås ned på. PGA of America strammet inn reglene siste dag og var tydelige på konsekvensene. Ganske sikker på at de vil følge opp dette til neste gang Ryder cup spilles i USA.

At amerikanere jubler når de vinner et poeng er helt forståelig. Mens andre ser på det som at man jubler for en misset putt av en europeer.

Mye bedre med ståk og bråk, kontra et fåtall tilskuere som sitter i VIP telt og nipper til champagne og spiser kanapeer



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72